IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Decapaj, Decolorari sau alte solutii in caz de "accidente"
Cindy
post Jul 13 2009, 08:07 PM
Post #31

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Inteleg, si eu in liceu am tot incercat culoarea rosu pe par suvite, toate frumoase pana se decolorau intr-un soi de blond.

Cum arata parul ei acum? E degradat? Aveti grija, mai bine duceti-va la un salon bun in loc sa mai experimentati.
In rest, spun si eu aproximativ ca Bia, sa se spele cu un sampon degresant o data la 2 zile, sa isi puna masti (chiar si cu ulei de masline), vor mai scoate din culoarea parului.
Go to the top of the page

+Quote Post
tiana
post Jul 13 2009, 08:13 PM
Post #32

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

In vremurile in care ma vopseam numai roscat (era un wella nu mai stiu cum acum) am observat ca nuanta de rosu iasa cel mai greu ,sau mai exact se comporta altfel cand este aplicata o alta culoare -in afara de negru- peste ea,de aceea ma alatur celor spuse mai sus, fuguta la un salon bun .

+Quote Post
Tarja
post Jul 13 2009, 08:29 PM
Post #33

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,620

nu are parul degradat. il are ok.. problema este ca noi plecam la sibiu pentru un concert vineri si s-o zic asa pe cea dreapta, nu mai are bani pt salon acum si e ingrozita nu vrea sa ramana asa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si mai e problema ca nuanta asta de rosu este din gama cu molecula speciala pr5 de la wellaton.. care e conceputa special ca sa dureze si mai mult

+Quote Post
Tarja
post Jul 13 2009, 08:30 PM
Post #34

Contaminat
*

Tiana, tu zici ca rosul de la wella nu ti se declora dupa spalari?

+Quote Post
tiana
post Jul 13 2009, 08:57 PM
Post #35

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Nu imediat,dureaza cateva saptamani,parerea mea este ca nuanta de rosu de la wella e sa zicem ,destul de puternica.

+Quote Post
Tarja
post Jul 13 2009, 09:12 PM
Post #36

Contaminat
*

intr-un fel ma bucur pentru ca sora mea este facuta o nuanta superba de rosu, se numeste rosu cireasa de la wellaton... si vrea sa imi dureze macar o luna asa. este o nuanta de rosu ca sangele mai inchis... dar imi pare rau sa aud totusi ca se neutralizeaza atat de greu... cum sa va zic.. este un rosu ca focul... uite aici o poza, am dat sa caut.. asa are ea acum nuanta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

http://www.flickr.com/photos/mogret/269306...in/photostream/

si ea vrea asa
http://www.flickr.com/photos/sunadokei_/3601071768/sizes/o/

This post has been edited by Tarja: Jul 13 2009, 09:53 PM

+Quote Post
Cindy
post Jul 13 2009, 09:14 PM
Post #37

V.I.P.

Aha. Ce varsta aveti? Poate nu il are degradat acum, insa puteti sa il distrugeti data viitoare, mai nasol ar fi sa nu iasa culoarea, ca bonus.
Nu poate sa se imprumute de la cineva? Poate ti se pare tie Wellaton cea mai buna vopsea, insa in salon exista si alte variante profesionale.

Ah, ar mai fi si varianta Color&Soin sau Phyto. Duceti-va la o farmacie Sensiblu, Centrofarm etc. si uitati-va de vopselele astea, sunt mai naturale.

+Quote Post
Tarja
post Jul 13 2009, 09:24 PM
Post #38

Contaminat
*

ea 21 eu 22. abia am terminat cu licenta, plecam la sibiu si suntem cam fara bani of.. si cu plecarea asta, cazarea, concertul au costat destul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A incercat sora mea Phyto color si a crezut ca face infarct cand si-a pus rosu intens de la phyto si a iesit mov! vinerea trecuta. dar la ea s-a rezolvat rapid cu wellaton rosu cireasa. i-a acoperit perfect si nici nu i-a prins mai inchis.A trebuit sa o vopsesc sambata ca era oribila nuanta aia mov pamantie. Colo soin iese foarte repede la spalat.. ca am incercat-o si eu. iar Phytocolor, in seara aia sora mea s-a spalat de 3 ori si i-a iesit considerabil culoarea. Deci nici aia nu prea tine. Chiar nu stiu ce sa fac cu parul ei.. e mult mult prea stridenta nuanta si ea nu vroia asa ceva

+Quote Post
Cindy
post Jul 13 2009, 09:41 PM
Post #39

V.I.P.

Stiu ca iese repede de la spalat Color&Soin, dar eu ma gandesc si la parul ei, care va fi deteriorat daca se vopseste iar. Nuantatorul L'Oreal Casting? Tine surprinzator de mult pentru un nuantator, si eu l-am descoperit in trecut dupa o experienta capilara nefericita.
Esti tu in poza sau ea?

+Quote Post
Tarja
post Jul 13 2009, 10:04 PM
Post #40

Contaminat
*

nu nu, pozele sunt doar ca sa va arat ce culoare e ea acum si cum vrea. pozele le-am gasit dand search. Nu am pzoe cu ea de azi ca sa vezi cum i-a iesit.. insa este exact asa http://www.flickr.com/photos/mogret/269306...in/photostream/ din pacate.

m-am uitat acum inapoi la ce am scris, am scris "eu sunt facuta rosu cireasa.." etc, nu eu ci sora mea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar eu am dat copy paste la un mesaj pe care sora mea l-a pus in numele ei pe alt site si acum observ ce am scris. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Scuze, grabita sa caut sa intreb nu mi-am dat seama. am modificat acum. Eu sunt negru albastrui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Casting e nuantator? stiam ca e vopsea permanenta fara amoniac.. Andreea ( prietena mea cu incidentul) s-a facut mai acum cateva luni cu o nuanta de copper de la casting. I-a iesit frumos si dupa 4 spalari i-a iesit culoarea cam de tot.. si ne-am mirat cum e posibil pt ca stiam ca e permanenta. A renuntat si la casting

Ca sa-ti arat,asa i-a iesit surorii mele rosul cireasa de la wellaton. este exact ca pe mostra din catalog

Sora mea
http://i383.photobucket.com/albums/oo277/t...d36813225e1.jpg

si din cauza asta credeam ca rosul vulcanic pe care si l-a luat Andreea va iesi si el ca pe mostra... dar ei nu i-a iesit.. Oare conteaza textura parului? Pe mostra era un red orange.. si i-a iesit un rosu de nu te poti uita la el decat cu ochelarii de soare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by Tarja: Jul 13 2009, 10:06 PM

+Quote Post

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:57 PM