![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, e nuantator Casting. Vad ca sunteti trecute prin mai toate vopselele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, intr-adevar depinde de parul tau si de culorile anterioare, de istoria culorilor parului, sa spun asa. Nu stiu de ce a optat totusi pentru rosu, e o culoare asa pretentioasa si dificila. Am avut si eu, imi stateau foarte bine suvitele visinii, insa nu as mai trece prin experienta aceea. Surorii tale ii sta bine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
sora mea vroia de mult aceasta culoare dar ii era teama ca nu-i va iesi asa. ea a fost decolorata acum 1 an si cateva luni.. Era vospita negru de cativa ani, deci inchipuie-ti ce strat de negru avea pe par. A fost decolorata de 3 ori in cam 3 luni si parul i s-a ars foarte rau. Saptamana trecuta a trebuit sa ii tund cam 12 cm din par (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pentru ca era atat de depigmentat ca vopseaua pe varfurile alea nu mai prindea deloc.. efectiv nu mai prindea. Si mi-a zis sa ii tund varfurile alea.. ea adora parul lung si e tare suparata. Tot caut ceva care sa ajute la cresterea parului mai repede. Exista? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pentru cresterea parului,rabdare si tutun! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acum vorbind serios ,eu am observat ca daca tund varfurile cam o data pe luna mi se pare mie ca ar creste mai repede,poate e iluzie ,dar sincer ceva care sa ajute parul sa creasca mai repede nu cred ca exista . Inca o data ,repet s-ar putea sa ma insel! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tarja, in primul rand nu va mai jucati atat de mult cu parul! Nu veti avea decat efecte negative pe termen lung. Stiu ca tentatia de a experimenta diverse este foarte mare, insa poti sa tragi si tu singura concluziile in legatura cu ce va confruntati acum.
Pentru cresterea mai rapida a parului sunt utile sampoanele si tratamentele pentru caderea parului (ajuta si la accelerarea cresterii parului si regenerare) de genul Phyto, Vichy, Foltene, vitaminele cu complexul B, ca tratament natural uleiul de ricin. Si da, varfurile trebuie tunse regulat, altfel "mananca" si restul firului progresiv si apoi va trebui sa tundeti mai mult. Bafta! This post has been edited by Cindy: Jul 14 2009, 01:00 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare! Eu sunt de parere sa lase parul asa. In primul rand ca rosul turbat e o culoare la moda, e tinereasca, atrage atentia, e adevarat, dar nu e un capat de lume. Daca ii vine bine, poate sa stea asa o perioada. Dupa o luna poate sa incerce alta culoare. Si intre timp sa aplice un tratament pentru par, ca sa nu i se distruga.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
gata! am terminat am ajuns acasa . Am facut-o cu satenul special de deschidere de la Loreal si i-a iesit orange (IMG:http://www.forum.divahair.ro/images/smiles/icon_exclaim.gif) cam intens dar ma gandesc ca se va estompa peste un timp. I-am aplicat pe lungimi si am lasat-o 10 minute apoi am aplicat la radacini (m-am gandit ca au un strat mai subtire de vopsea) si apoi i-am masat tot capul si a mai stat 40 minute. Sa vedem ce face luna viitoare.. ce nuanta sa-si ia sa nu mai pateasca asta. I-am pus si putin praf decapant in vopsea
Nu vroia sa ramana asa, i se parea groaznic.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oare sampoanele impotriva caderii parului grabesc oarecum si cresterea? ajuta sa creasca intr-un ritm mai alert? Am citit de complexul de vitamine B si biotina, tocmai azi mi-am cumparat. Problema e ca eu nu am de gand sa le inghit.. M-am gandit eu asa, si le-as pisa, le-as amesteca cu ulei de ricin si as frectiona bine bine scalpul 15-20 minute apoi as pune un plastic si as lasa peste noapte. Oare se absorb vitaminele si asa? Nu vreau sa inghit nimic pt par deoarece cunosc cazuri cand le-a crescut par pe fata, pe maini, nu numai pe cap... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tarja, parul e format din celule moarte. Nu stiu cit o sa ajute.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai bine pune ulei de masline pe lungime o data pe saptamana si dormi cu el.
|
|
|
![]()
|
|
sora mea face asa cu uleiul de ricin, iar acum am cumparat tinctura de ardei iute si de brusture ca sa frectioneze radacina. Am tot citit ca intr-adevar ajuta la cresterea mai rapida (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
This post has been edited by Tarja: Jul 15 2009, 12:19 PM |
|
|
![]()
|
|
Da, sunt utile, ca si tinctura de urzica, mesteacan. Poti sa faci un amestec.
Da, majoritatea tratamentelor impotriva caderii parului stimuleaza si cresterea naturala a lui. Cat despre vitamine pisate, ma indoiesc, nu sunt destinate pentru ez extern, nu se absorb. Mai mult de un gomaj al scalpului nu ar face! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:59 PM |
|