IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Cum reactionati la mancaruri proaste in restaurant?
kalua
post Jan 23 2007, 08:52 PM
Post #1

Musafir

Muza mi-a fost topicul cu pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce faceti daca mancarea comandata nu e la nivelul asteptarilor voastre sau e o varianta a mancarii scrise pe meniu sau e arsa, sau, sau?

Revin cu raspunsul meu un pic mai tarziu.

Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jan 23 2007, 09:00 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu am patit o la un restarant thailandez unde am fost dusa mai de voie mai de nevoie,si in timp ce cautam ceva cat de cat comestibil pe lista cu bucate,am vazut ceva cu carne tocata,cartofi,morcovi si ceva mirodenii.parea cea mai comestibila mancare...doar ca error (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) carnea era cruda (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) ce am facut?pai la fel cum m am dus acolo,de voie,de nevoie, am macat o si pe aia....ciudat...dar era buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar in cazul in care e arsa,sau nu contine ceea ce trebuie chem frumos chelnerul si ii refuz mancarea....dar de prea putine ori am facut asta...de cele mai multe ori accept asa cum e (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2007, 12:10 AM
Post #3

Musafir

Mie mancare arsa nu mi s-a servit pana acum, dar tot felul de chestii dubioase da. Daca sunt cat de cat comestibile, mananc. De obicei sunt intrebata la stransul farfuriilor daca mi-a placut si atunci spun ce-am de spus (si cateodata chiar discut multisor). Si, in orice caz, nu mai pun piciorul in restaurantul respectiv, asta-i razbunarea mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si ma scot din sarite restaurantele scumpe care zic ca preturile sunt justificate daca mancarea este asezata pe farfurie la marea arta, dar mai mult nu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 24 2007, 02:23 AM
Post #4

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Raspuns: nu le mananc

am un prieten care mi-a spus 'sa nu returnezi vreodata o farfurie la restaurant de ex o friptura...ori pleci si nu platesti, ori n-o mananci insa de returnat NEVER'.
Mi-a povestit o faza cu o friptura returnata de 2 ori .... mi s-a facut parul maciuca.

Ultima aventura neplacuta, eram o gasca mai mare la un restaurant mexican in Toronto si printre noi era si o tipa din Mexic, am intrebat-o ce-mi recomanda ca reprezentativ pt bucataria mexican si zice enchilada. Si eu comand. Pana sa gust va spun cum arata chestia o clatiata umpluatr ciu carne si cu un sos verzuliu pe deasupra, ok mi-am zis aspectul e nasol insa probabil gustul nu-i. Ei nu! Clatita era umpluta cu carne de pui, sosul era acru ca otetul si toata combinatia asta cu smantana .... eu pe ceva atat de ingrozitor n-am pus gura in viata mea. Deci n-am mancat. Ceilalti aveau chestii faine in farfurii, pareau multumiti, eu am fost pacalita serii.

+Quote Post
ham
post Jan 25 2007, 01:13 AM
Post #5

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

sa va zic cum rezolva o buna prietena din petrosani, astfel de situatzii:

era pe vremea abuziv-impuscatului, se deskisese hotel petrosani si noi, k colegi si colindatori de carciumi, am mers si la restaurantul de acolo; booon!
meniu, io comand o tokitura; ok!
aia, cum stitzi, e cu bucatzi de carne fara os, un sos si mamaligutza.
vine tokitura, m-apuc de halit si repezit cum sunt, mai sa-mi rup un dinte, era cu dita'i osu'; kemam ospataru'; asta, obraznic, stitzi stilul di'nainte de revolutzie, se rasteste la noi; eee, acu-i acu'; tipa asta, calma, ia farfuria din mana comentatorului si i-o toarna in freza- PE BUNE, I-A TURNAT-O IN CAP! belise ala neste oki, cat cepele, iar dupe primele secunde de consternare, a vrut sa se repeada la cocoana; io n-am apucat sa ocolesc masa si sa intervin, ca impulsiva mea prietena s-o repliat, si-o luat de pe spatar poseta si l-o cocosat efectiv pe ospatarul cel obraznic...; si lubenitza (asa o alintam pe colega practicanta de cumfu) cara in poseta ei tot ce-si poate inkipui o femeie ca exista intr-o poseta, plus ceva in plus!
urmarea?
cand intram cu ea in restaurant (nu va inkipuitzi c-o evitat sa mai intre acolo) totzi ospatarii deveneau dragutzi si vioi, iar mancarea era fara kindercusurprize (care suntetzi la fel de purii k mine stitzi la ce ma refer! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2007, 01:35 AM
Post #6

Musafir

ham (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Eu am avut parte de salata nespalata si mi s-a explicat ca pamantul de pe ea e condimente. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sau tot felul de nastrusnicii facute altfel decat originalul, da-n meniu nu se spunea nimic de asta, si incep toti sa-mi explice ca e o varianta a localitatii de unde vin. Pai sa scrie acolo ca-i a la Scandurenii de sus! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Pizza mananc foarte rar si atunci imi iau de obicei una cu sunca de Parma si ruccola. Si multe pizzerii folosesc alta sunca, una ieftina, dar caseaza cat pentru aia scumpa. Si se jura ca nu fura daca le zici ceva. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

Eu, tot pe vremea impuscatului, cu fetele la baut un café frappé. Paharul meu facea clinggg-clingg cand il miscam. Imi zic c-or fi pus bolovanii un cub de gheata in cafea, dar ce gasesc la sfrasit in pahar? Un ditamai surubul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu, ofensata din cale-afara si cu surubul in mana, ma duc la tejgheaua barului sa fac scandal. Numai ce-am deschis gura mi s-a luat soroful din mana si a-nceput barmanita sa-si faca cruce si sa-i multumeasca alui de sus c-a gasit surubul, ca fara el nu merge presorul de cafea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sa-i mai spun?

+Quote Post
Ala80
post Jan 25 2007, 10:34 AM
Post #7

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

ham, kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In cazul meu sunt doua situatii:
1. Cand comand ca sa experimentez feluri noi, deci bucatarul nu are nici o vina ca sunt eu fitoasa si nu-mi place. In cazul asta gust discret mancarea si daca sunt intrebata de ce nu mi-a placut inventez o scuza plauzibila. Am patit-o in Cairo cu un desert de care abia m-am atins. A venit chiar seful de sala/patronul si m-a intrebat daca ceva nu e ok.
2. Cand comand un fel clasic de mancare si sunt servita in bataie de joc. Ma duc si vorbesc direct cu seful. Odata am mancat gratis intr-o astfel de situatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 04:51 AM