![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
du-te afara si scoate fisele de la bujii. ia-le-n casa.
sper cel putin c-ai sunat politia. daca inca n-ai un zavor, cumpara. gandeste-te cine a mai avut acces la chei, cine a mai intrat in casa, cine-ti cunostea programul. schimba incuietorile cat mai curand. butucul cu chei nu-l lasa din mana. sa-ti monteze restul. daca totusi e musai sa-l dai din mana, pe perioada cand e la instalator, TOT TIMPUL ochii pe el. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 79 Joined: 9-December 05 Member No.: 66 ![]() |
QUOTE acum nu stiu exact daca merge ideea cu alarma cu senzori de miscare din cauza lor Cu senzori de miscare nu, insa poti pune senzori (se activeaza la deschidere) la usa de la intrare si la usile de la balcon. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai si mie imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat....dar stii cum e ,acum nu stiu daca sa iti povestesc asta sau nu ,dar ideea e ca bine ca nu ai patit tu nimic . Matusa mea a avut ghinionul sa ii surprinda chiar cand erau inca in casa si ....nu stiu de ce si nu imi explic sub nici o forma..... stii ce au facut? NEh...mai bine lasa....ai mare grija de tine!!! Schimba cat de repede poti incuietorile si gandeste-te serios la un sistem de alarma.
Numai bine |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
va multumesc pt sfaturi...imi voi pune alarma cat de curand si-mi voi face asigurare pe bunuri..am mai avut o tentativa si nu stiu de ce am renuntat, am considerat ca-n veci nu vor putea hotii sa intre la mine-n casa...puteti sa va inchipuiti ca au spart cu ciocanul si dalta? si nimeni, absolut nimeni din bloc pretinde ca nu a auzit nimic? la etajul pe care stau am doua firme, tot timpul se freaca pe usi, mi-e foarte greu sa cred ca nu au auzit ceva...cred ca e vorba de nepasare...mai e un aspect si anume ca ei ma stiu acum...in caseta cu bijuterii aveam cartea de alegator, iar in camera foto sunt pozele din weekend de la munte..acum am ramas singura acasa, drept paznic ..daca te poti numi asa cand ai doua gauri in usa si o yala amarata montata aseara la 10 :(
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Kale, ce fel de usa aveai? Cum era sistemul de inchidere? Astia clar au venit la sigur - studiaza terenul cu saptamini inainte de a opera.Cind s-a produs spargerea - cam la ce ora a zilei? Chiar nimeni din bloc n-a vazut si nu a auzit nimic?
|
|
|
ddaas |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am patit-o acum ceva ani in urma. in general usa nu conteaza, poate fi usa de seif, fiindca in 99% din cazuri se sparge butucul, care in 90% din cazuri se sparge(rupe) in cateva minute (asta la usile metalice care se comercializeaza in RO). Daca butucul este iesit oricat de putin in afara, atunci unui hot incepator ii ia cateva minute. Asta mi-au spus mie politistii....si asa s-a intamplat si la mine
O yala f. buna (am inteles ca printre cele mai bune) este Mo(n)tura(sau asemanator). Este cam scumpa ( cam 200 Euro) dar politia spunea ca este singura solutie. Pe hotii "mei" i-au prins dar nu am recuperat nimic. De venit nu vor mai veni sigur (adica nu vor mai veni aceiasi), este foarte posibil sa vanda pontul unor alti colegi. La mine nu a mai venit nimini pana acum ( au trecut cam 5 ani). O solutie buna de protectie, este sa instalezi un sistem de supraveghere care sa transmita/inregistreze pe Internet. http://www.i-tech.com.au/products/248_D_Li...nd_Security.asp - asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
azi imi cumpar mottura, este cam 15 mil cu montaj cu tot...cea veche a costat la fel acum 2 ani si vad ca a costat degeaba..luni cred ca-mi montez si alarma pe usa ca nu se mai poate asa..intr-adevar daca e butucul iesit in afara il sparg..in cazul meu cu ciocanul chiar
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
o doamne, am trecut si eu prin asta. e cumplit.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am alarme si senzori montate la birou. si sunt super multumita de firma de securitate.
da-mi un PM ca sa iti dau detalii despre ei daca vrei. la tine merg intr-adevar senzori pusi pe usi si ferestre (fara senzori de miscare) . in general timpul de interventie al firmelor de genul asta e de 8-10 minute maxim (depinde de zona unde esti); eu de ai mei sunt super multumita pt ca chiar daca se mai declanseaza alarma din greseala (mai greseste cate unul codul) in max 2 minute sunt sunata si anuntata ca s-a declansat alarma si ca incep procedurile (pana acuma nu au avut ce "proceduri" sa inceapa pt ca am declansat-o noi ca desteptii) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:'(
si cand ma gandesc ca si usa asta de la noi e .. vai de steaua ei si nu avem cum sa ne luam alta.. :'( sorry, kale.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:38 PM |
|