IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Crocs, ce parere aveti de ei?
divi2007
post Apr 13 2007, 05:29 PM
Post #11

Musafir

pokemon de stiai ca vin la moda nu i mai pierdeai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu sunt curioasa daca la vara vad tipe cu dinastia in picioare

eu nici nu ma gandesc la picioare mele subtiri sa mi imi iau asa ceva as arata ca donald, ar iesi in evidenta doar laba piciorului aratand imens din cauza incaltamintei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Apr 13 2007, 05:31 PM
Post #12

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sunt sub birou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

si unde mai pui ca erau si verzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pai cred ca o sa apara ceva examplare incaltate si asa.ca daca au vedetele....ele de ce nu?

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 14 2007, 05:59 PM
Post #13

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Vai mai fetelor....gand la gand....chiar ieri am vazut toate culorile de oribilitati din astea in reprezentanta la Puma. Prima data am crezut ca sunt de decor, erau prea colorate si frumos aranjate pe un perete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si pe urma m-am uitat la picioarele vanzatoarelor care evident purtau gumari din astia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Imi pare rau ca nu m-am uitat si cat costa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Apr 14 2007, 06:24 PM
Post #14

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt funny rau. buni de mers la peste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nici nu vreau sa ma gandesc ce basici faci daca iti transpita piciorul sau ce "parfum" capeti (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 15 2007, 04:47 PM
Post #15

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Chiar a "crocodili" arata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
N-as purta nici cizme din alea de cauciuc de care erau anul trecut (sau si asta?) la moda, cum aveam cand eram copii (viu colorate). Nu-mi placeau nici atunci.

+Quote Post
kalua
post Jun 13 2007, 10:55 PM
Post #16

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am primit cadou de la sef o pereche de dintr-astia! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Rosii. Nu-s din plastic, e ca un fel de "spuma" de plastic, sunt usori de parc-ar fi din stiropor. Inauntru au niste ridicaturi, eu i-am incercat doar si-mi vin de minune, sunt intr-adevar comozi de tot. Fiica-mea a vrut numai sa-i probeze si nu i-a mai scos din picioare pana s-a bagat in pat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 13 2007, 11:09 PM
Post #17

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

ce tare, kalua! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cu ce ocazie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa te gandesti cu ce tinute o sa ii porti!! trebuie sa fie ceva la fel de cool si in voga ca si ei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 13 2007, 11:50 PM
Post #18

Musafir

Cu ocazia concediului lui in Tailanda. Nu mi-a adus numai mie, ci la inca doua colege.
Eu nu cred c-o sa-i port pe-afara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau poate-i iau cu mine in concediul din august, la mare. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 14 2007, 12:02 AM
Post #19

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

astia-s papucii mei de gradina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) luati acum vreo 3 ani ca-s asa urati ca nu-mi pare rau sa-i umplu de pamant cand gradinaresc

si-aici e plin si eu care ma gandeam 'ia uite domne ce ne indeamna astia la gradinarit' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 14 2007, 07:03 AM
Post #20

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetelor (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
arata ca si cum ar fi foarte usori si parca va si vad incaltate in barci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kalua daca indraznesti sa iesi cu ei sa nu pui si noua poza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

6 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th September 2025 - 03:33 AM