IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trucuri la bucatarie, "Secrete" de mare ajutor
Cleo
post Jun 16 2008, 02:40 AM
Post #51


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



cu salata de vinete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) join the club
noi ne-am declarat amorul pt vinete demult

dai drumul la hota la maxim si nu mai ai in casa decat un vag miros de vinete coapte. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)


Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 16 2008, 08:53 AM
Post #52





Musafir






Eu nu toc vinetele, bag mixerul in ele, nu se simte absolut nicio diferenta intre ale mele si cele tocate fara metal. Iar salata nu o tai cu cutitul, ci o rup cu mana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 16 2008, 03:06 PM
Post #53


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Si eu join the club cu vinetele imi plac la nebunie, doar ca astept sa apara ale noastre astea de import nu-mi plac asa mult.
Si eu le toc in cu un tocator de lemn si le frec cu lingura de lemn cand am vreme cand nu le bag in robot si ies bune si acolo, sotului meu ii plac mai mult facute cu lingura de lemn da' cateodata sunt in criza de timp.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 16 2008, 03:07 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jun 16 2008, 03:17 PM
Post #54


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua le amesteci pur si simplu cu mixerul deci le lasi intregi?
eu simt un gust altfel dar pesemne-s mai anormala: nu vad si n-aud bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar am un miros de caine lup si papile gustative super sensibile si carcotase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 16 2008, 03:32 PM
Post #55


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Eu toc vinetele cu lingura de lemn si apoi le fac salata cu ulei cu mixerul. Ies cam prea cremoase, dar mi-e lene sa le frec cu lingura (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Stiam si eu de nepotrivirea dintre vinete si metale si chiar asa e. Am observat ca daca le pun in castron de aluminiu iau gust rau si se innegresc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 16 2008, 04:17 PM
Post #56





Musafir






Nu le mai toc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca mai sunt niste fire de-alea care nu se lasa imblanzite, se invart in jurul chestiilor de la mixer si oricum sunt scoase.
Mai citisem intr-o carte mai esoterica, asa, ca nu-i bine de amestecat in general in mancare cu linguri de metal, distrug energia mancarii. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu oricum de asta ma tin. Si merg chiar atat de departe incat nu folosesc linguri de lemn fabricate industrial.
Si apa minerala beau numai (bine, pe cat posibil) din sticla de sticla, cica apa are memorie si plasticul e singurul care i-o distruge.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 16 2008, 07:49 PM
Post #57


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Cica ca si ambalaj apropo de apa plasticul si dozele nu-s tocmai OK. Pe locul 1 sunt dozele ca toxicitate si apoi plasticul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jun 17 2008, 10:29 AM
Post #58


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Eu am un tocator de sticla securizata special pentru tocat vinete.
Poate pun o poza se vedeti la ce ma refer.
Pentru budinca, folosesc forme pentru nisip. Ies foarte aspectuase. Rata, melc, scoica, steluta de mare, calut de mare... Fica-mea e foarte incantata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jun 22 2008, 04:46 PM
Post #59


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



reiau aici ca sa nu se piarda.


cum se curata un avocado

QUOTE(Cleo @ Jun 19 2008, 09:53 AM) *
il tai in 2 pe partea mai lunga (ca pe-un ou gata de umplut) apoi il rasucesc odata ca pe o incuietoare apoi desprind cele 2 jumatati Samburele ramane intr-una din jumatati insa e foarte usor de scos, apoi scobesc delicat miezul. Daca e frumos copt iese intreg. Deci nu stau sa-i curata coaja ca la un cartof de ex



(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/101_0382-1.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jun 23 2008, 07:56 AM
Post #60


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC00715.jpg) Poza promisa.
Cleo, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

15 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 02:33 PM