![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-October 07 Member No.: 2,353 ![]() |
vrea sa ma ajutati si pe mine.vrea sa stiu daca sa gravide.am ameteli,stari de voma,pofte,mia veni si ciclu dar in prima zi a curs un pic maroniu pe urma un pic rosu doar o picatura pe urma roz si gata.astept un raspuns.va multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) anda
Noi nu prea avem cum sa ghicim, tu ar trebui sa stii cel mai bine (nu ne spui , de exemplu, daca te-ai protejat sau nu). Cel mai simplu e sa iei un test de sarcina de la farmacie. Bafta ! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topicul a fost mutat aici.
Anda te rog cand mai deschizi subiecte sa verifici daca nu cumva s-a mai discutat pe tema respectiva. Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 20-October 07 Member No.: 2,454 ![]() |
...am o intrebare ??? cine ma poate ajuta , va rog foarte mult , am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu , am facut-o o data , dupa s-a spalat , si am mai facut-o odata , dar la al doilea act s-a rupt prezervativul (dar lui nu i-a venit ) , se poate cumva sa fi ramas ceva "sperma " de la la actul anterior ...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, ani.
Posiblitati exista, pentru a te lamuri mai bine fa-ti un test de sarcina si mergi la un control ginecologic. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
mda, un test de sarcina ar fi cel mai indicat sau pilula de a 2a zi. daca ti-e rusine, pune o prietena sa cumpere sau chiar prietenul.
cat despre sfaturile gen "du-te la ginecolog"...sa fim seriosi, majoritatea fetelor care intreaba in disperare p-aici daca au ramas insarcinate n-au mai mult de 19, 20....si nici una nu s-ar duce la ginecolog ca la medicul de familie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, splendora, insa nici una dintre noi nu poate face un test de sarcina online. Sa fim serioase. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La inceputul vietii sexuale ar trebui ca fetele si baietii sa aibe macar niste notiuni minime despre cum vine pe lume un copil; daca la 19,20 de ani se cauta pe net raspunsuri privind posibilitatea de a fi insarcinate, e grav; virsta frageda nu e o scuza, ci o acuza grava la adresa familiilor, a societatii. Iar datul cu parerea in probleme de sanatate este si periculos, si iresponsabil. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
nu sfatuiam lumea sa-si dea cu parerea aiurea. a le sugera fetelor in cauza sa faca un test de sarcina de la farmacie e destul de normal si usor de facut si cred ca asta si asteapta sa le zicem, nicidecum sa le trimitem la ginecolog foarte senin, pt ca se stie foarte bine cum fug toate de situatia in care ar trebui sa stea cracanate in fata unui strain. ma rog, poate am sarit degeaba si eu, scuze (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
jojo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare tuturor,nastere usoara si clipe frumoase dupa.Sunt un pic nelamurita in anumite privinte si sunt sigura ca puteti sa-mi dati niste raspunsuri,v-as fi recunoscatoare:sarcina e vizibila in primele 2,3 saptamani?e posibil sa nu ai nici un fel de simptom in primele 2,3 saptamani si faptul ca te-ai ingrasat putin in perioada asta are vreo legatura cu aparitia unei sarcini,pofta de mancare se manifesta asa precoce ca simptom(2,3 sapt?).Pur si simplu mi-a intarziat cateva zile si,desi nu am nici un simptom,e posibil sa fiu insarcinata,mai ales ca am cam luat in greutate.Multumesc anticipat,aveti grija de voi si de micuti,la revedere!
|
|
|
![]()
|
|
Nu, sarcina nu e vizibila in primele 2-3 saptamini, burtica se formeza mult mai tirziu.
Daca vrei sa fii sigura ca esti/nu esti insarcinata, mergi la farmacie si ia un test de sarcina; pofta de mincare sporita si luarea in greutate (mai ales ca numai ce au trecut sarbatorile!) nu sint musai simptome de sarcina la o intirziere de citeva zile a ciclului menstrual. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:16 PM |
|