IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
alex u 110287
post Jan 9 2008, 08:54 AM
Post #111

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,976

buna.Sunt noua fe forum.Am o problema si caut raspunsuri.
Am luat contraceptive(lo feminal) de aproape un an.M-am simtit bine cu ele.Toamna asta,mai precis la inceputul lui octombrie am facut o cadere de calciu si de atunci au inceput problemele pt mine.Am inceput s am ameteli,dureri de cap ,de stomac si palpitatii.Am fost la medic si am fost diagnosticata cu distonie neuro vegetativa.Am urmat tratamentul si starea mea tot nu s-a ameliorat.Am facut sute de analize...toate bune.Am mers si la un endocrinolog pt ca am glanda tiroida putin marita.Degeaba.Intr-un final m simt mai bine cu un tratament naturist(calmoplant,spirulina,stres away)
Revenind la problema cu contraceptivele pe care le-am luat.Medicul la care am fost ultima data(inainte de Craciun) mi-a spus s nu le mai iau.Eu deja aveam inceputa o tableta noua,luase-m deja 3 pilule.Nu le-am mai luat si ciclul mi-a revenit dupa 3 zile.Acum,dupa calculele mele,ar trebui s am ciclu saptamana viitoare.In momentul de fata m simt cam rau dimineata,m doare stomacul,sunt balonata si am o usoara senzatie de voma.As putea s fiu insarcinata tinand cont de faptul ca am luat contraceptivele regulat si ultimul comtact sexual a fost acum 3 luni?Ajutati-ma va rog cu un raspuns
adresa mea de mail e editat

This post has been edited by kalua: Jan 9 2008, 10:01 AM
Reason for edit: Raspunduri vei primi aici, nu pe e-mail
Go to the top of the page

+Quote Post
kikyo
post Jan 9 2008, 10:21 AM
Post #112

Contaminat
*

Member No.: 2,977

buna fetelor sunt o noua membra.am un prieten de 10 luni.cred ca am ramas insarcinata si nu stiu ce sa fac.parintii sunt impotriva relatiei noastre si nu stiu cum sa ma descurc cu un copil.va rog frumos sa ma ajutati!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2008, 10:22 AM
Post #113

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Toate raspunsurile anterioare sint valabile si pentru ultimele postari: noi nu citim in globul de cristal, mergeti la medic.

+Quote Post
kikyo
post Jan 9 2008, 10:24 AM
Post #114

Contaminat
*

si daca testul iasa pozitiv ar trebui sa avortez?

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2008, 10:29 AM
Post #115

Fondator eLady.ro

Pai de unde sa stim noi? Daca vrei sa primesti raspunsuri nu mai pune intrebari fara sens; sau ai venit sa faci trolling?

+Quote Post
kikyo
post Jan 9 2008, 10:32 AM
Post #116

Contaminat
*

este bn sa fac avort pt ca altceva nu stiu ce sa fac. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2008, 10:34 AM
Post #117

Fondator eLady.ro

Sincer, asta a pus capac la toate...
Mai, draguta, cum poti intreba asa prostii?!
Adica sex stii sa faci, dar sa te pazesti nu?!
Stii cum se numeste chestia asta pe romaneste?
Cum poti avea pretentia sa hotarim NOI cine traieste si cine moare?
Ia pune-ti putin capul la contributie, ca de-aia ti l-a dat Dumnezeu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
ana_a
post Jan 10 2008, 11:02 PM
Post #118

Contaminat
*

Member No.: 2,997

eu si prietenul meu am facut-o pentru prima oara si am considerat ca ar trebui sa o facem fara prezervativ, doar la inceput, dupa care sa punem prezervativ.
nu a ejaculat in mine si nici nu am facut-o foarte mult fara prezervativ.
acum nu mi-a venit de 3 zile si as vrea sa stiu daca e ceva grav, pentru ca nu vrem bebe inca...

si mai am o intrebare: lichidul produs de partener contine spermatozoizi, sau sunt spermatozoizi ramasi de la ejaculari anterioare?
va multumesc tare mult!

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2008, 11:22 PM
Post #119

Fondator eLady.ro

Da, lichidul ala contine spermatozoizi; si inca vioi a naibii. Fa un test de sarcina. Musai.

+Quote Post
splendora
post Jan 11 2008, 07:19 AM
Post #120

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

pai "considerarea" nu e exact cel mai bun lucru... cum sa "consideri" ca prima oara e mai bine fara prezervativ. aceeasi poveste cu diminuarea placerii sau durere mai mare mai ales la primul contact daca se foloseste prezervativul... atatea cazuri si atata propaganda pt metodele contraceptive inca din cls a 7a si tot nu a ajuns pana la urechile unora (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

52 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:10 PM