![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 10-January 08 Member No.: 2,997 ![]() |
deageaba spuneti asta. stim foarte bine sa ne protejam. a fost o decizie personala si n-a tinut de placere mai multa sau mai intensa.
a tinut si de niste sentimente mai profunde...dar, de ce sa nu dam in cap direct... v-am cerut niste sfaturi pentru ca nu stim ce sa facem.... test de sarcina o sa fac maine... multumesc de ajutor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
"sentimentele profunde " nu au legatura cu prezervativul, decat daca vreti copil. si daca vreti totusi sa o tineti cu "fara", incearca si tu niste anticonceptionale. n-am spus-o ca sa-ti dau direct in cap , asta e realitatea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi se pare incredibil ca in societatea de astazi, cand avem de-a face cu o adevarata explozie a sexualitatii si suntem informati despre riscurile pe care ni le asumam cand facem acest pas, precum si despre metodele contraceptive, inca mai exista oameni care gandesc ca "prima oara nu ai cum sa ramai insarcinata". BA DA, poti ramane! Sa nu mai vorbim de BTS. Poate pentru tine e prima data, insa el cine stie pe unde a mai umblat. Si cui o mai fi servit aceeasi "pastila": Hai sa o facem fara, e prima data, vreau sa te simt mai bine, etc...
Imi pare rau, dar aici nu e vorba de "niste sentimente mai profunde" Ci de inconstienta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 10-January 08 Member No.: 2,997 ![]() |
1. puteti sa incercati sa-mi dati niste sfaturi, sau sa-mi spuneti daca pot aparea dereglari ale organismului in perioada asta si sa nu mai presupuneti atatea lucruri?
2. suntem impreuna de 2 ani jumate si n-a mai fost cu alta. n-am nevoie de speculatii in plus. 3. nu mi-a 'servit' nicio pastila ca nu sunt proasta si nu, n-a vrut el sa ma simta mai bine, am facut-o de comun acord. 4. n-am zis ca nu vrem sa folosim nimic, am zis doar ca am facut-o fara prezervativ vro 2 minute, dupa care am pus, si numai asa am facut-o de atunci si asa intentionam sa facem in continuare. 5. unde dumnezeu am zis io ca nu stiam ca si prima data poti ramane insarcinata?!? in continuare, de ce speculati atat? 6. ati putea sa-mi raspundeti la intrebare si sa ma lamuriti si pe mine: as vrea din experienta proprie, sau a cunoscutilor. daca o faci fara prezervativ, e neaparata aparitia unei sarcini? 6*. nu imi mai ziceti de atatea bts-uri ca si io ma cunosc si si el se cunoaste si ne cunoastem si noi intre noi. punct. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Depinde ce virsta ai. Stabilitatea/instabilitatea menstrei tin de nivelul hormonal.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ana, nu ma refeream la tine in particular. Au fost nenumarate cazuri de o presupusa sarcina aici pe forum si ma refeam la modul general. Bineinteles ca tu stii cel mai bine ce se intampla in cuplul tau.
Insa, in momentul in care ai facut acea alegere, ai facut-o cu tot ce implica ea - inclusiv riscul unei sarcini. Tu zici sa nu presupunem, insa si tu mergi pe presupuneri. O fi derglaj hormonal, o fi sarcina, o fi alba, o fi neagra... Fugi la farmacie si cumpara-ti testul. E singura solutie, ca sa fi sigura. P.S. ce-o fi, Maat, cu atata agresivitate pe forum in ultimul timp? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu, bate un vint de razbel; abia astept sa scot artileria grea... (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,052 ![]() |
Am si eu o intrebare.
De 3 zile sunt foarte balonata, de mancat nu prea mananc pentru ca nu am pofta de mancare. Uneori am senzatii de voma dar nu am vomat niciodata. Burta mea este umflata si am si arsuri. Ciclul trecut mi-a intarziat aproape o saptamana. Este posibil sa fiu insarcinata? |
|
|
![]()
|
|
Testul de sarcina ce zice?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,052 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:11 PM |
|