![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
agresivitate...agresivitate...dar mie mi se pare ca sunt prea multe dereglari hormonale...rezulta dereglari de ciclu....
o avea vreo legatura luna?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,056 ![]() |
fetelor, am si eu nevoie de o parere. in ultimele 2 luni am luat anticonceptionale fara pauza pentru ca nu am vrut sa/mi vina. problema mare e ca nu le-am laut regulat pentru ca am uitat de ele, in aceasta perioada am luat si antibiotice. sex am facut neprotejat pentru ca am avut pastilele. baiul mare este ca de 10 zile nu mi-a venit. ma dor sinii ingrozitor. am facut si un teste de sarcina si mi-a iesit negativ. se poate sa fiu insarcinata? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
daca puteti sa-mi spuneti ce redeti va rog sa o faceti sau daca si voi ati trecut prin situatii asemenatoare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred ca esti insarcinata, cred ca ti-ai nenorocit echilibrul hormonal. Cine ti-a zis ca e ok sa iei anticonceptionale 2 luni fara sa faci pauza? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Acum am vazut ca nu le-ai luat nici regulat? bre, zau ca nu va inteleg; topicul asta e plin de fete/femei care se joaca cu sanatatea lor... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) trist. foarte trist. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) adaugare: citeva boli provocate de dezechilibre hormonale: - migrene - infertilitate - fibrom uterin - celulita - retentia de apa - sindrom premenstrual - hirsutism - menoragie - amenoree .... ...lista asta poate continua la nesfirsit; sfatul meu e sa incetezi sa te mai joci cu sanatatea ta, ca anticonceptionalele nu sint bomboane... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,056 ![]() |
crezi totusi ca am putea vorbi de o sarcina?
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
da, in conditiile in care le-ai luat aiurea... orice e posibil. Nu te mai gindi si mergi la medic.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu una nu cred. sunt in totalitate de acord cu Maat.
|
|
|
![]()
|
|
am inceput sa maninc foarte multe dulciuri. tin sa mentionez ca eu detestam dulciurile si mi-e somn continuu. cu toate astea am facut un singur test care a iesit negativ
|
|
|
![]()
|
|
datul cu parerea sa stii ca nu te scapa de o posibila sarcina... pofta de dulce poate fi si semn de dezechilbru hotmnonal si de glicemie scazuta.
|
|
|
![]()
|
|
oare testul e sigur? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tu, da-o-n colo; nimic nu e sigur pina nu mergi la medic!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:39 PM |
|