![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,056 ![]() |
dupa cele 7 zile de pauza nu am mai luat pastile pentru trebuia de 10 zile sa/mi vina si nu mi-a venit. oare e bine ca nu le-am mai luat?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu mai am ce sa iti raspund; mergi la un medic, fa-ti control; orice alta intrebare e inutila. NIMIC din ce ai facut NU e in regula.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 17-January 08 Member No.: 3,056 ![]() |
in acest caz nici rezultatul testului nu poate fi concludent?sa ma bazez pe el?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am spus mai sus; fa un efort sa SI CITESTI ce ti se raspunde.
|
|
|
![]()
|
|
nu prea pot merge la medic pentru ca pot afla parintii. vroiam doar sa vad daca ma pot baza pe test...
ok. multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu vor fi mai fericiti daca vor afla cind deja iti ajunge burta la sini. Citi ani ai?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cum adica ar putea afla ai tai? mi se pare ca esti destul de majora. te poti descurca si singurica la un doctor nu crezi?
sunt o groaza de cabinete si exista confidentialitate intre doctor si pacient. deci cum ar putea afla mama ta? |
|
|
![]()
|
|
e o persoana cunoscuta, prin urmare si u sunt, intr-un oras destul de mic. ..o sa merg la medic..cred ca mi-e mai mult frica de raspuns...nu e momentul potrivit pentru un copil...sper sa nici nu fie vreun copil si sa fie alarma falsa...
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i de joaca cu tot ce ai facut tu, daria. Pastilele alea sunt mici bombe cu hormoni, daca tu ai luat fara intrerupere, ti-ai dat peste cap organismul, nu degeaba au si medicamentele astea un prospect.
Chit ca ai parinti cunoscuti sau nu, mai rau e sa ajungi sa-ti distrugi organismul cu dereglari hormonale sau tineretea cu un avort, decat sa mergi din timp la medic si sa vezi ce rezultate au avut actiunile tale negandite si cum poti sa le repari cat mai repede. Sanatate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:52 AM |
|