IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
Diana.
post Jan 31 2008, 11:00 PM
Post #201

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-am gindit la asta si am trimis deja un mail catre cineva care o sa scrie miine un art pe tema asta. Pot pune insa pariu insa ca cu toate ca il vom publica si pe site si aici, tot vor fi intrari cu "repetitie" puse de aceleasi persoane.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jan 31 2008, 11:03 PM
Post #202

Musafir

Stiu, Di, cu siguranta vor mai fi, insa punem link catre articol/post-ul respectiv si daca nu se lamureste nici atunci, se poate duce prin alte parti. Asa nu ne mai racim gura de pomana, au raspunsul pe tava (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 1 2008, 01:07 AM
Post #203

Musafir

Bai dar de ce ne agitam atat fratilor? E menirea vreuneia dintre noi sa salveze toate sufletele ratacite de pe planeta? Nu prea cred. A mea una cel putin nu e. Si consider timpul si energia mea drept cele mai pretioase resurse da care dispun asadar nu am de gand sa le irosesc de pomana. Imi face o reala placere sa ajut oamenii care isi doresc sa fie ajutati si care dupa ce chiar s-au chinuit sa isi rezolve singuri o problema tot nu au reusit. Detest oamenii care asteapta totul mura in gura...pentru ca on the long run, nu le faci decat un rau ajutandu-i. Nu o sa invete niciodata sa fie responsabili si intreprinzatori. Si astea sunt calitati esentiale pentru supravietuire.
Asa ca eu una, cand imi vine cate careva si mi se plange de te miri ce bazaconie sau imi pune intrebari prostesti si fara sens, ma rezum la nemuritoarea replica "eh...ce sa faci, la toti ni-i greu" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 1 2008, 01:29 AM
Post #204

Fondator eLady.ro

Hai ca ai fost mortala; ca in bancu ala: "de esti suparat, ioane?" "mi-o murit magaru"; "eh, toti ne ducem.... ".

+Quote Post
albinuza
post Feb 1 2008, 09:07 AM
Post #205

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mititico....te vad tare revoltata...

pai mai frate.... te apuci sa faci ceva asa de capul tau fara sa te documentezi macar un pic in leg cu acel lucru?
hai sa fim serioase??
mi intrebarea asta... oare sunt gravida.... ma ingrozeste!!

pai io zic sa ma duc sa pilotez un avion, sau cel putin sa traiesc cu impresia asta, si dupa sa vin sa va intreb de ce m-am prabusit....daca mai traiesc.
dar de retinut ca nu stiam nik despre asta inainte sa ma urc la bordul lui!
si asta e un exemplu maret! ca e greu sa inveti asa ceva, dar in legatura cu sexul hai mai fetelor ca poti sa te documentezi de oriunde. si in autobuz auzi discutii legate de asta!!!

deci fetelor puneti mana si documentati-va inainte sa va apucati!
parerea mea!!

+Quote Post
Cindy
post Feb 1 2008, 11:37 AM
Post #206

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cel mai mult ma enerveaza intrebarea asta..am inceput sa am alergie la ea.
Fara detalii despre act, despre persoana, dar totusi ar trebui sa avem raspunsurile la noi! Daca esti responsabil sa iti incepi viata sexuala, trebuie sa fii responsabil sa te duci la un ginecolog, sa te informezi! Mi se pare o totala lipsa de maturitate sa nu te protejezi si apoi sa stai, sa astepti si sa pui intrebari pe un forum daca esti sau nu insarcinata....:|

+Quote Post
Fanny
post Feb 1 2008, 06:03 PM
Post #207

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu la intrebarea asta as raspunde simplu: "Da, dar confirmarea oficiala ti-o da doar medicul. Daca-i fetita, pune-i numele meu! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "
Macar o sperii pe fetiscana suficient cat sa-si dea seama ca este responsabila pentru propriile fapte.

+Quote Post
lxn
post Feb 1 2008, 08:17 PM
Post #208

Musafir

Fanny, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
splendora
post Feb 2 2008, 05:21 PM
Post #209

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Mie nu mi-a facut nimeni educatie sexuala. Maica-mea nu mi-a vorbit despre baieti sau protectie etc. Si daca ar fi incercat deja as fi zburat de langa ea in clipa urmatoare... si tot am creierul meu sa stiu ce se intampla daca ma culc cu unu. Treaba asta nu are legatura cu educatia pe care o primesti de la parinti, deci, Maat, daca ti s-ar intampla sa-ti ramana fata gravida, nu-ti face harakiri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Cat despre sex , protectie si alte lucruri legate de asta, se gasesc peste tot, mai ales in secolul asta... Eu am avut in clasa o tipa care a ramas gravida de 2 ori... si nu cred ca s-a intamplat asta pt ca nu i-a facut maica-sa eseu despre protectie.

Totusi, iau partea celor care li se rup prezervativul sau cine stie ce au facut cu anticonceptionalele... Nu mi se pare nimic de ironizat aici, pt ca pun intrebari legate de sarcina. Sunt fete disperate si vor sa primeasca incurajare si sustinere, de la alte femei. Cat despre ginecolog, pe mine deja ma ameteste "sfatul" asta.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Doar ca ma gandesc ca tre sa ma duc acolo ma ia cu crize (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 2 2008, 07:09 PM
Post #210

Fondator eLady.ro

Splendora, aveam alte asteptari de la tine... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sincer, le invit pe cea mai mare placere pe membrele eLady care sint de parere ca fetelor/femeilor care cauta raspunsuri pe net la intrebarea "sint gravida"trebuie sa li se acorde suport- sa le raspunda ele in mod INDIVIDUAL si in exclusivitate.
Sint foarte curioasa sa vad cite raspunsuri vor primi de la membrele elady care considera ca avem obligatia sa le raspundem.

+Quote Post

52 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:33 AM