![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si...cu ce le ajuta incurajarile noastre?
Inteleg sa sprijini pe cineva care are cu adevarat nevoie.Uneori un sfat valoreaza milioane. Dar daca eu spun "stai linistita,nu-i nimic",o sa i se "dizolve" sarcina? (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu le ajuta cu absolut nimic; nu e nimeni atit de dus cu pluta sa isi inchipuie ca daca o sa zicem noi ca "nu esti gravida" apai posibila sarcina se va dizolva in neant. Pe pe tement lung le face chiar deservicii...
lated edit: Am revazut tot topicul; nu cred ca e posibilitate care sa poata duce la o sarcina neluata in seama si nediscutata inca... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Maat,eu inca astept chestii de genul "Am facut sex oral.Pot ramane insarcinata?"
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e plin netul de intrebari legate de posibilitatea asta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti masochista, Phili! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cand am o problema, ma dau cu fundul de pamant, imi storc creierii singura ca sa gasesc solutia. Asa sunt eu si vreau in preajma mea oameni care gandesc asa . Nu din cei care vor sa-si rezolve probleme importante cerand consultanta online.
Referindu-ma la ce spunea diana mai sus, eu una decat sa caut raspunsuri la intrebari tampite, prefer sa-i evit pe cei care le pun. |
|
|
![]()
|
|
Mai,e normal sa ceri sfaturi....dar,nu la intrebari "abstracte" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Daca ai o boaba de minte,te gandesti ca nu are nimeni cum sa stie ce se intampla in patul tau (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Di,I know (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Citesc si ma ingrozesc!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ce naiba se- ntampla aici?E groaznic!!Parca suntem in evul mediu! Cum vine asta?Stii ce-i aia penis,stii ce-i aia sex,dar nu stii ca ai TOATE sansele sa ramai gravida dupa o partida de "amor nebun"fara protectia OBLIGATORIE? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si mai spunem ca barbatii sunt prosti si nu gandesc. Dar toate "fumeile"astea ce au in cap?Tarate? |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu e vb ca sunt prosti si nu gandesc mai degraba nu le pasa ( la unii), ele se lasa vrajite de ei cand le spun ca "lasa draga am eu grija" iar at the end ops eroare si de aici se vad rezultatele si anume intrebarile lor daca sunt sau nu gravide
|
|
|
![]()
|
|
... din punctul meu de vedere, tot o forma de prostie e si asta; sa te lasi "la mina altora"... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau inconstienta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
nimeni nu are mai bine grija de noi decat NOI |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:27 AM |
|