![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai ai invatat despre asta prin clasa a VII-a.
|
|
|
fleur |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua.As avea si eu o problema.acum o saptamana am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu si din pacate s-a rupt prezervativul si el si-a dat drumul in mn.dupa 48 de ore am luat postinor 2 si dupa 3 zile de cand am luat aceste pastilute a inceput sa ma doara stomacul simteam ca si cum m-ar ardea pe dinauntru asta timp de 4 zile cred.a trecut o saptamana de cand le-am luat si menstruatie tot nu mi-a venit.ce trebuie sa fac?cat e normal sa-mi intarzie dupa ce am luat postinor?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cum adica "dupa 48 de ore" ai luat?
trebuie sa le iei in maxim 48 de ore! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Se ia in max 72 de ore.
Postinorul te deregleaza destul de urat, nu-ti poate spune nimeni cand vei avea urmatoarea menstruatie. Nu cred ca arsurile la stomac s-au datorat postinorului. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu stiam ca se ia a2a zi dupa ce ai facut sex. Cunosc o prietena care a facut asa si n-a ramas insarcinata pana la urma. Ce mai bun e un test de sarcina la ora asta...
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Postinor 2 se ia in maxim 72 de ore de la actul sexual, cu cat mai repede, cu atat mai mici sunt sansele sa ramai insarcinata. Se ia o prima pastila, a doua luandu-se la 12 ore dupa prima. Se recomanda a fi folosit de maxim 3 ori pe an.
Sincer, nu cred ca problemele cu stomacul sunt cauzate de postinor, insa nu se stie niciodata. Nu am un prospect la indemana sa vad ce reactii adverse are, insa te poti astepta la dereglari hormonale pentru ca este o mica bomba ce are efect asupra ta. Se poate sa-ti vina menstra mai tarziu, dar ca sa stai cu inima impacata, fa un test de sarcina, iar daca te simti rau sau ai dubii, doctorul e sfant. Sanatate! ps: cred ca trebuie mutat topicul la "dragoste si sex" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu stiam ca in max 48, dar na. oricum, cu cat mai repede, cu atat mai bine.
poti sa iei si la 2 minute dupa.. yeah, mutat zic si eu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,362 ![]() |
Buna seara.Am o problema fff grava, menstruatia trebuia sa imi vina de pe data de 19 feb dar nici macr un semn!!!!!Mentionez ca eu si prietenul meu ne-am protejat cu prezervativ care nu s-a rupt niciodata iar in urma cu o luna menstruatia mea a tinut neobisnuit de mult cam cu 4 zile mai mult,decat in mod obisnuit.Pana acum imi venea la regulat daca nu chiar mai devreme cu o zi.Mai am de adaugat un ultim amanunt:in urma cu 2 saptamani in timpul conactului prietenul meu a observat un lichid mai abundent la baza penisului in momentul cand s-a retras in afara; e posibil sa fi fost sperma din prezervativ scursa si aceasta sa fi ajuns in interior,sau sa fie de la mine din cauza excitatiei???Alta intrebare care va pun: se pote trensmite sperma in vagin daca practicam sexul oral???(noi am facut si asta). Sunt fff stresata si disperata!!! Va rog mult sa imi spuneti daca sunt sanse sa fi ramas gravida.
Va multumesc mult si stept sfaturile voastre. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
cum dumnezeu sa ajunga sperma in vagin prin sex oral? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
La prima parte a intrebarii tale iti raspund pe scurt: test de sarcina si/sau control la medicul ginecolog. Astea doua sunt cele mai sfinte.
La partea a doua, ce in care intrebi daca se poate transmite sperma in vagin practicand sexul oral, am sa te intreb daca stii cum functioneaza corpul uman si stii unde se afla gura si unde se afla vaginul si ce legatura exista intre ele. Ei bine, NU exista niciun canal magic ce ar putea face legatura intre ele. Aparatul reproducator feminin este o zona a corpului care nu prea are de-a face cu stomacul, esofagul sau... cu mai stiu eu ce. Singura metoda de a ramane insarcinata facand sex oral ar fi sa tragi sperma rezultata cu o seringa si sa o "plantezi" tu acolo unde trebuie, ceea ce banuiesc ca tu nu faci. Un pic de informare nu strica nimanui, cu atat mai mult cu cat ti-ai inceput viata sexuala. Internetul este plin de informatii, trebuie doar sa le cauti, iar daca tot ce se afla acolo nu te multumeste, abia apoi incearca sa gasesti raspunsuri pe un forum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:37 PM |
|