![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am nascocit eu metoda da "insarcinare" prin sex oral da' nu zic ca e rusine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ma rog...se poarta samanta din gura-n gura...imaginati-va voi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am incercat sa fiu si eu ingaduitoare, desi de multe ori e cam greu, in cazuri din astea. In fine, nu putem decat sa speram la mai bine...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai nu fiti rele, stiti voi treaba cu Angela Ermakova si Boris Becker. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa ma ierte Dzeu, da' devine din ce in ce mai instructiva rubrica asta, mai ales partea cu ramanerea insarcinata dupa sex oral m-a dat gata! vreau si eu! Rozy, am si eu ceva banuieli in ceea ce priveste tehnica corecta, oare de la prea multa geometrie descriptiva ni s-o trage?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa va povestesc si eu ce patesc de ceva vreme incoace si sa va intreb daca sunt insarcinata? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu m-am saturat de cate teste am cumparat, au inceput sa se uite farmacistele crucis la mine, ce mai, trebe sa merg la endocrinolog si sa-i dau cu tratamentul hormonal in cap! Norocul lui e ca palpeaza sanii misto, asa c-o sa-i dau cu tratamentul in cap in asa fel incat sa nu-l omor...merita sa traiasca, macar pt degetele alea... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 24-February 08 Member No.: 3,362 ![]() |
. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ........si totusi la celelalte probleme in afara de sexul oral imi poate raspunde cineva..serios si de incredere
eu MICCHAEL |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, desigur: mergi maine dimineata la prima farmacie care-ti iese in cale, cere un test de sarcina si verifica problema. Asa te vei dumiri 100%.
Intarzierea menstruatiei poate apare dintr-o multime de motive, nu numai din cauza unei sarcini. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am o curiozitate: cati ani ai?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bre, v-am zi ca o sa apara si cu intrebarea asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha....Mama Omida imi zice de acum (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Di, poate nu a ajuns inca in clasa a saptea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Philia: Feb 25 2008, 08:07 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mda,de prima data cand am vazut intrebarea asta pe forum m-a iritat...cum naiba,poti sa ceri sa ti se puna un diagnostic concret de sarcina pe un forum ? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sunt atat de accesibile toate metodele contraceptive(asta in cazu` in care fugi de sarcina),si cred ca mai bine se poate evidentia asta printr-un simplu test de sarcina,un control gineco,sau unele semne subiective:greturi,varsaturi,modificari sani,etc...
deci,faceti-o cu cap !! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cea mai tare intrebare ever!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:40 PM |
|