![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetelor, vin si eu cu o intrebare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ati auzit de teste de sarcina fals pozitiv? Am o prietena care a facut 2 teste, ambele au iesit pozitive, dar a 2 a liniuta e mai slaba. A fost si la doctor, i-a facut eco si i-a zis ca e prea devreme sa isi dea seama! Ea isi doreste tare mult bebeu, dar ii e frica. Eu stiam ca testele pot iesi doar fals negativ...dar fals pozitiv? Si doua? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Din ce stiu eu, nu prea exista, de obicei a doua liniuta iese mai slab colorata, dar asta inseamna ca e pozitiv. Poate sa fie 100% sigura daca isi face un test de sange, dar eu zic ca poate sa sarbatoreasca deja.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pe vremea cand si eu asteptam cu nerabdare sa raman insarcinata (mama,ca mult mai e de atunci!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) am cumparat si eu teste de la farmacie.
Liniuta buclucasa refuza cu incapatanare sa apara, menstruatia se lasa asteptata.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La eco:"Felicitari! Sunteti gravida in saptamana a 6-a!" Concluzie: nu sunt concludente testele astea. Faceti analize mai exacte! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multam fain!
Inca nu stim ce sa credem, doctorul i-a spus ca are endometrul ingrosat si ca asta poate fi semn si de sarcina si ca urmeaza ciclul. Si cica s-a dus prea devreme la control... Teo, exact ce ziceam de fals negativ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Philia: Feb 29 2008, 10:18 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
rarissim e fals pozitiv ;-)!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,965 ![]() |
..se poate ramane insarcinata chiar daca partenerul nu ejaculeaza in vagin iar pe parcurs nu se foloseste prezervativ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
O singura intrebare am totusi: de ce toate aceste "nelamuriri" nu sunt facute public inainte de producerea propriu-zisa?! De ce nimeni nu-si pune intrebari din astea la modul filozofic? Pai noooo....ca e mai simplu sa o facem si apoi sa ne tocim nervi marunt marunt si sa punem intrebari. Una peste alta , din cate stiam eu si secretiile alea de dinainte ca el sa ajaculeze si tot cocktailul ala de lichide de pe acolo contin "plimbareti". Dar banuiesc ca probabilitatea de a ramane insarcinata asa este infima. Teoretic. Ceea ce ati facut voi NU se numeste metoda de contraceptie. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Laryss_A, stii foarte bine ce stii! Pe tot parcursul unui act sexual partenerul are scurgeri foarte mici insa care contin spermatozoizi care ajung, bineinteles, in vagin. Dar, asa cum spuneai si tu, aceasta nu este o metoda contraceptiva, ci este o prostie care poate avea urmari.
Un barbat se poate controla cat vrea, dar scurgerile respective nu le poate opri. Nu mai vorbesc de cazul in care esueaza parte cu self-control-ul si de aici e clar ce urmeaza. Asadar, faceti ce faceti CU CAP, pentru ca joaca de genul asta costa enorm, si nu stiu ce adolescenta e fericita sa faca un avort! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-March 08 Member No.: 3,418 ![]() |
Buna! Sper sa ma ajute cineva. Aseara am luat Yasmin cu 5 ore si jumatate intarziere - e vorba de o pastila din a 3-a saptamana de administrare, joi termin folia. Azi am avut contact neprotejat. E posibil sa raman gravida? Eu stiam ca daca nu intarzii mai mult de 12 ore e ok, dar totusi, m-am cam speriat. Ma gandeam sa nu mai fac pauza de 7 zile, sa incep vineri alta folie direct. Voi ce spuneti? Mersi mult!
|
|
|
![]()
|
|
Nu e nicio problema!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:14 AM |
|