IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
Bia
post Mar 6 2008, 01:52 AM
Post #331

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(wildgirlll @ Mar 6 2008, 01:47 AM) *
Mersi, Pink Lemonade. In sfarsit un sfat coerent si neisteric. Stiam lucrul acesta, ideea era daca e nevoie ca eu sa sar peste pauza pentru ca am intarziat cinci ore pastila. (Asa scrie la Yasmin ca poti sa faci daca e o pastila din saptamana a 3-a.) Oricum, m-am linistit!

Si daca sari peste pauza si daca nu exista exact acelasi risc de a ramane insarcinata. E cam improbabil sa se prinda ovulul. Am patit-o si eu sa uit sa iau pilula si n-a fost grav. Si eu am inceput folia, de uituca ce sunt, nu dupa 7 zile ci dupa vreo 9. Ale tineretii valuri... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum depinde de organism. Eu am si o anovulatie, adica nu ovulez normal in fiecare luna ci o data la 2-3 luni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Daca nu-ti vine, fuguta la doctor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
wildgirlll
post Mar 6 2008, 02:00 AM
Post #332

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,418

OK. Mersi mult pentru explicatii. M-am panicat degeaba, acum e totul in regula, dar o sa fiu mai atenta pe viitor. Thanks again!

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Mar 6 2008, 02:03 AM
Post #333

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(wildgirlll @ Mar 6 2008, 01:35 AM) *
Cat despre restul cazurilor, nu imi dau cu parerea si nu ma intereseaza obiceiurile altora in a face sex. E problema fiecaruia.. M-a socat doar cum ati sarit pe biata fata. Au fost altele care au pus intrebari si mai si dar de ele nu v-ati luat....

Ai impresia ca pe noi ne intereseaza obiceiurile altora? NU! Tocmai aici e problema...Este strict ceva ce o priveste, tocmai de-aia am sarit pe "biata fata". Daca isi pune fusta in cap fara sa se mai si gandeasca, nu este o chestiune la care ar trebui sa gasim noi o rezolvare.

+Quote Post
splendora
post Mar 6 2008, 05:46 AM
Post #334

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Mie nu-mi place mahalaua asa ca nu continui sa conving pe nimeni de nimic. Pana la urma, daca sfaturi NU se dau si toate fetele astea ignorante si dornice de cotzaiala ar trbui sa se duca naibii de aici direct cu picioarele cracanate la ginecolog, atunci de ce mai exista topicul "Sunt gravida sau nu" si are 17 pagini?

Ce intrebari ar trebui puse aici?
Si daca nu trebuie puse, de ce a rezistat topicul asta?

Eu numesc ignoranta si "flitul" asta pt toate fetele astea care sunt cu capu in nori cand o fac...

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 6 2008, 09:19 AM
Post #335

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Splendora uite....poate eu traiesc cu capul in nori si rupta de realitate dar topicul acesta ar putea exista nu pentru a-si descarca unele si altele problemele izvorate din ignoranta+hormoni refulati. Topicul asta ar putea contine , asa cum am mai spus intrebari izvorate din situatii IPOTETICE . Daca faptul e deja consumat nu stiu de ce mai vine lumea sa intrebe , in loc sa dea fuguta la doctor. Mai mult decat atat , imi imaginez intrebari de genul "IMI DORESC DIN SUFLET UN COPIL , daca am facut asa si pe dincolo si s-a intamplat aia si aia si gigel a zis si x-ulescu a facut, credeti ca sunt sau nu gravida? Nu mai am rabdare , am vizita la ginecolog peste doua zile si vroiam sa stiu ce vi s-a intamplat voua intr-o situatie similara"

Nu imi e clar de ce pe topicul asta , graviditatea e chestia aia bu-hu-hu de care dupa o cotzcaiala zdravana ( apropo, belea rau exprimarea aia cu cotzcaiala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) toata lumea fuge ca de ciuma. Sa fii gravida eu cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ti se poate intampla ca si femeie, dar trebuie sa se intample la timpul potrivit si nu pentru ca Gigel nu si-a putut-o tine in pantalon sau pentru ca prezervativul il strange deci...mai bine fara.

Mai mult decat atat, wildgirl, din cate-mi amintesc pe pagina anterioara s-a postat si o parte din prospectul de la yasmin, asa ca nu stiu de ce te revolti de lipsa sfaturilor. Sfatul primordial este oricum intrebatul unui medic , poti intreba chiar si medicul de familie. Ca sa nu mai zic de gluma cu "mai bine faceti sex decat sa va certati pe forum" . Pentru ca unu la mana, decat sa fac sex si apoi sa-mi rod unghiile "am ramas, n-am ramas? ce ma fac aoleu, daca am ramas?" - merci, mai bine ma lipsesc. Doi la mana, as fi vrut sa dau replica la replica ta dar mi-e rusine ca m-ar invidia prea multa lume, if you know what i mean (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

In definitiv , toata lumea va sfatuieste de bine, sa va INFORMATI INAINTE, sa INTREBATI MEDICUL DUPA - desi mai bine sa nu existe "dupa" ca e mai safe asa.
Si nah, iertati-ne, facem mii de plecaciuni pentru ca din cand in cand ne mai crucim de cate auzim si asta duce la indignare si puncte de vedere diferite si deci la discutii in contradictoriu.

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2008, 10:30 AM
Post #336

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De ce are atitea pagini? CA NIEMENI NU CITESTE! De-aia. Ca cel putin o data-n zi apare cite o persoana "disperata" care deschide un topic nou si ca s-a facut munca de mutat aici; altfel ai fi vazut vreo suta de topicuri pe acelasi subiect !
Donsoara Wildgirlll, vezi ca esti la limita! Al doilea avertisment NU o sa existe.

+Quote Post
wildgirlll
post Mar 6 2008, 11:22 AM
Post #337

Contaminat
*

Waw, cata disperare pe forumul asta! Referitor la faza cu faceti sex si nu va mai certati - era o iluzie subtila ca e cam multa stress si iritare in raspunsurile unora care incep sa faca oamenii nesimtiti , analfabeti, samd, (opinie pe care eu nu mi-as forma-o dupa un simplu post pe un forum oarecare,) care stress si iritare nu poate sa provina decat din frustrarea sexuala si din lipsa de sex.
Scuzati lungimea acestei fraze, s-ar putea sa ridice probleme cu intelegerea unora de pe forum foarte ocupati sa ii faca pe altii analfabeti.
Cat despre faptul ca eu deschisesem un topic nou - normal ca am facut asta - intrebarea mea isi avea locul langa intrebariile despre anticonceptionale si ginecologi sau cabinete medicale. Nu descoperisem acest topic pentru simplu fapt ca nu am deschis thread-ul "Familie", chiar nu am nicio treaba cu subiectul asta...poate peste vreo 5 ani. Sa nu aud acum replica "de ce nu ai dat search"- ca nu aveam ce search sa dau? Yasmin? Pariu ca tot in topicul de sanatate ajungeam?
Acum chiar as prefera sa sa nu fi descoperit acest topic....Sunt foarte dezamagita de inversunarea de aici. Cheer up, people!
Iar cat despre Maat, mersi frumos pentru avertisment- dar de cei nu ii avertizezi pe cei ce folosesc limbaje insultatoare si defaimatore si cuvinte gen "nesimtita", "idiooata", "ignoranta" (care dau astfel dovada de un nivel exprem de ridicat de decenta, cultura si diplomatie). Chiar nu mi se pare ca e asa mare lucru ca am deschis alt topic separat.

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2008, 11:26 AM
Post #338

Fondator eLady.ro

Asa... si unde ai vazut ca s-a spus "Vasileasco, esti idioata/ignoranta/nesimtita"?!

Ce ti se pare tie este IRELEVANT. Nu stai tu sa tii forumul in ordine, ci moderatorii si administratorii care isi maninca nervii zilnic aici de ani buni, iar actiunile lor nu sint de comentat.
Mai ales de un user nou care deja a incalcat regulamentul.

+Quote Post
wildgirlll
post Mar 6 2008, 11:30 AM
Post #339

Contaminat
*

Iar cat despre prospectul de la Yasmin, foarte bine ca l-ati postat pe forum. DE PARCA EU NU IL AVEAM ACASA!!! Il stiam pe de rost de fapt. De ce nu face nimeni diferenta intre ce afirm si ce intreb? Si anume daca era indicat sau nu sa fac pauza dat fiind ca am intarziat pastila? OPINIA VOASTRA, caci se presupune ca unele dintre voi ati trecut prin asta, sa imi spuneti si mie ce s-a intamplat, cum ati procedat . Atat vroiam...da, pentru ca; nu, pentru ca... Si ma lamuream eu! Dar vad ca e prea complicat sa cer un raspuns logic. Pink_Lemonade a fost singura care a incercat lucrul acesta....

A..scuze maat...acum am observat ca TU ai postat sintagmele "nesimtire crasa", "educatie de bun-simt" si altele asemenea. Banuiesc ca pe tine nu te poti avertiza!

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2008, 11:39 AM
Post #340

Fondator eLady.ro

Pai daca il aveai acasa de ce nu l-ai citit?! Si daca noi sintem asa timpe (dupa parerea ta), de ce o persoana ca tine a cerut ajutor unora ca noi?

Banuiesti foarte bine: eLady e casa mea virtuala.

+Quote Post

52 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 10:00 PM