![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci fetelor.
Nu stiu ce m-a apucat. De fapt stiu. M-am intalnit cu fosta mea cumnata si il plimba pe Ionut, un bebe de 1 an si cateva luni de toata frumusetea... m-am inmuiat toata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi doresc asa mult o familie. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Pink, medicul meu mi-a zis ca poti ramane insarcinata imediat ce opresti anticonceptionalele, chiar in prima luna. Are sens daca te gandesti, daca pastila ar avea efect mai mult de o zi, n-ar trebui sa o iei zilnic . Asa ca asta sa fie ultima ta grija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, asa mi-a spus si mie medicul meu, ca pot ramane repede insarcinata fara probleme din momentul in care intrerup. Insa si eu as proceda la fel ca si tine, nu stiu, m-as simti un pic mai sigura si as face o pauza de cel putin 3-4 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iti doresc din suflet sa-ti intemeiezi familia pe care ti-o doresti si sa ai copii frumosi si sanatosi, atunci cand va veni timpul! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Thanks! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu sper sa fie bine si sa-mi iasa planurile...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-March 08 Member No.: 3,452 ![]() |
salut ..sunt noua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...
...ajutati'ma si pe mine ....de 2 saptamani sunt foarte ingrijorata ... incepand de pe data de 10...de cand mi'a trecut menstruatia au inceput sa ma doara foarte tare sanii si sa se mareasca. ..mi-am facut un test la 2 saptamani de la menstruatie si a iejit negativ ... dar multa lume mi'a spus ca testele nu sunt asa sigure...inclusiv mama ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...si ca l'am facut prea devreme .. am calculat k ar fi trebuit sa imi vina menstruatia de cateva zile (5zile ...).l de vreo saptamana am dureri menstruale....dar nu imi vine ..:| ajutati'va va rog nu stiu ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Citeste topicul de la cap la coada!!!
Du-te la doctor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fugi la doctor !
|
|
|
![]()
|
|
Veronica, la doctor. Ia-o si pe mami a ta, ea a mai trecut prin asta si stie cum sa te sustina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 20-March 08 Member No.: 3,508 ![]() |
Buna tututor am si eu cateva intrebari/nelamuriri. Ultima oara mi-a venit pe 18 februarie si de atunci am facut sex protejat ( cu prezervativ) dar pe 11 martie a ramas prezervativul inauntru, ne-am dat seama de abia dupa ce s-a terminat actul sexual.Nu am vrut sa iau Postinor pentru ca luasem cu o luna inainte si stiu ca nu e bine sa le iau asa ca pe bomboane. In plus, pe 11 martie dupa cum am calculat eu nu eram in perioada fertila. In orice caz am facut un test de sarcina pe 18 martie, deci la 7 zile de la "incident" si la 2 zile de la intarzierea menstruatiei si a iesit negativ. In opinia voastra ce credeti? E posibil sa fiu insarcinata sau nu?
This post has been edited by piersicutza: Mar 20 2008, 09:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Probabil nu. Da` o vizita la un medic pentru orice eventualitate nu strica!
Slava Domnului, un post de bun-simt! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) piersicutzo! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:27 AM |
|