![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
.... da` si pentru chestia aia ... cum era? "you have to think and pay attention"... parca...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Trebuie neaparat sa mergi la un medic bun care sa stie ce trebuie sa faci mai departe. Astfel de sarcini sunt foarte periculoase. Trebuie sa faci o serie de analize hormonale, de sange, ficat, tiroida. Vizite periodice la ginecolog si nici un Papanicolau n-ar strica macar unul pe an.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 27-March 08 Member No.: 3,567 ![]() |
nu va suparati dar nu mai fiti asa speriate ca ramaneti imediat dupa ce intrerupeti pastilele,eu ma chini de 9 luni sa raman si nu pot,intradevar am luat si foarte mult timp pastile aproape 2 ani dar nu cred si nu sunt sigira ca sta e o problema
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
CATi, te rog foarte mult. am inteles cu toatele ca incerci sa ai un copil. TExista hiar un topic despre asta pecare ti-l pun a doua oare sub nas. Uite-l Vreau sa am un copil!
Te rog, nu mai posta aiurea si acelasi mesaj! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Buna fetelor , ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am o noua intrebare , cu siguranta o sa va super-amuzati (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) tinand cont de 'problemele' mele .. insa acum sunt destul de obsedata dupa ce am aflat ceva. Si mai exact , o colega mi-a povestit de o femeie care a ramas insarcinata din urmatorul motiv : al ei fiu s-a masturbat si ejaculat in baie , dansa si-a facut baie dupa si asa ar fi ramas ea insarcinata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) E adevarat asa ceva ?! Ca eu nu mai pot de frica , tinand cont ca am si un frate si un tata in casa si de ieri noapte pana acum sunt torturata de gandul asta - daca poate raman si eu insarcinata din cauza asta? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) adica .. pana la urma cat rezista spermatozoizii dupa ce , sa spunem , a ejaculat cineva? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) doamne , mi'e rusine de ce vorbesc , deci .. nu stiu ce m-a apucat dar nu mai pot de frica , as cere chiar scoaterea topicului dupa ce primesc si eu un raspuns , suna ciudat dar chiar vorbesc serios ca nu mai pot sa fac nimic nu ma gandesc decat la asta. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu dom`le, gravida ramii daca faci sex. Nu de pe buda, nu din aer. Si spune-i colegei tale sa nu mai fabuleze!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Tin minte ca am vazut intr-un film cum o doamna a 'furat' prezervativul si l-a pus in congelator iar a doua zi s-a folosit de continut ca dupa 9 luni sa aiba un bebe. Cred ca adolescentele din ziua de azi nu stiu ce sa mai creada tocmai pentru ca pot vedea asemenea tampenii la tv.
Sunt femei care se chinuie ani la rand sa faca un bebe si nu reusesc, ar fi si culmea ca altele sa reauseasca prin metodele de mai sus. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by kary_pink: Apr 3 2008, 09:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Bre, azi ne-a venit un mesaj din contact in care eram intrebati daca mingiierile nu scad cumva placerile actului sexual... asa ca... mare e gradina!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oaiii di miniiiii! Si cate om mai auzi de genul asta, mi-e si frica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ms , fetelor , nu ma stiti , ce probl existentiale am si ce intrebari pot sa mi pun cateodata ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) multumesc frumos , am vazut k lumea era cam suparata pe topicu asta si l am vazut closed am zis ca mai bine tac ca mi e rusine , insa asta dupa c am postat , ms ms ms (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:17 AM |
|