![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Di, eu cred ca va trebui infiintat un nou topic: chiuretaje online :|
avand in vedere unele postari, e musai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne, apara-ne si pazeste-ne!
Pun azi articolul cu "Sunt gravida?" pe pagina de index a siteului. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Doamne, ce intrebari/ raspunsuri am vazut si acolo (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
|
|
|
dory |
![]()
|
Musafir ![]() |
BUNA!! AM SI IO O NELAMURIRE...VA ROG MULT RASP..ANUL TREQT AM FST INSARCINATA...AM AVUT AMETELI...GRETURI...VOMITAM...IMI INTARZIASE MENSTRUATIA 5 ZILE...DUPA 5 ZILE MI'A VN...M'A TINUT O ZI...MI'A CURS FF PUTIN....DUPA APROX 2 SAPT AU INCEPU SIMPTOMELE...IMI ERA F RAU..AQM...MI'A VN MENSTRUATIA D PASTE...MI'A CURS CEVA INKIS LA CULOARE...2 ZILE APOI SANGE...AQM NU MI A MAI VN...NU AM NICI UN FEL DE SIMPTOM..NU MI'E RAU...NU AM GRETURI...NIMIK...INTREBAREA MEA ESTE: ACESTE SIMPTOME DIFERA LA FIECARE SARCINA??...AS PUTEA FI INSARCINATA? SAU E VB D O RACEALA...EU AM AVUT PRBL Q OVARELE...AM AVUT CHIST...AM FST OPERATA...NU AM CICLUL REGULAT..VA ROG RASPUNETI'MI....VA MULTUMESC (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Da, esti insarcinata!
Noi de unde sa stim daca esti tu sau nu insarcinata? Pune mana si fa-ti un test, mergi la doctor si o sa afli ce ai.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu zic ca e insarcinata, am dat in bobi si cica e "boala cu ochi".
Si nu numai ca e fata insarcinata, dar mai are si nevoie de-un abecesar, sa invete sa scrie. Eu nu am putut citi cu voce tare ce as scris ea acolo, ca mi se-mpleticea limba... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu cred ca ar trebui inchis topicu` asta...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) numa` va faceti nervi !!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daca-l inchide pe asta vor aparea alte 5 milioane de topicuri cu acelasi subiect! asa macar scriu toate in acelasi loc!
|
|
|
dory |
![]()
|
Musafir ![]() |
erau niste prescurtari...oriqm multumesc k va'ti sinchisit sa raspundeti...nu am nevoie de abecedar...multumesc! am crezut k am cine s vorbesc...dar vad ca nu sunteti chiar atat de sociabile precum credeam... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) pa pa
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daca dadeai o fuga la regulament observai ca nu sunt permise prescurtarile de mess sau de mai stiu eu ce aici!
daca aruncai o privire in topicul asta, observai ca problema asta a fost dezbatuta de atatea ori, ca nu mai tin minte. daca ai nevoie de sociabilitate, mergi in parc. daca ai nevoie de detalii despre sanatatea ta, fugi la doctor! nimeni nu e capabil sa puna un diagnostic pe internet, oricat de doctor ar fi. multa sanatate!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:37 PM |
|