![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 8-June 08 Member No.: 4,035 ![]() |
intamplarea a avut loc in ziua a 18-a (socotind ziua cu hemoragie ca si ziua 1 ). totusi testul ala a iesit negativ ? trebuie sa zic ca nu l am facut de dminieata ci in cursul zilei... ? ce parere ai ? This post has been edited by anna: Jun 8 2008, 02:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Depinde de test. Unele sint destinate primei urine de dimineata, altele se pot face la orice ora.
Mai asteapta citeva zile, mai fa unul si mergi totusi la un medic. Nu strica. Pe viitor insa ar fi bine sa nu te mai joci cu focul, e foarte periculos. La 17 ani e mult prea devreme sa faci un bebe din mai multe motive, iar un avort e si pacat, si o trauma si fizica si una psihica. Si e atit de usor sa te feresti de belele in ziua de astazi... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 8-June 08 Member No.: 4,035 ![]() |
am facut un test se numeste Narcis .acum nu stiu cat de bun este.o sa il repet peste cateva zile. daca sa zicem in cazul in care apar doua liniute si sunt insarcinata ? ce ar fi de facut ? adica mai e vreo cale sa evit sarcina..in afara de avort ? avand in vedere k au trecut .. 10 zile de la..."actul sexual " ?
This post has been edited by anna: Jun 8 2008, 02:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai multe detalii gasesti in site: Cand se fac testele de sarcina
Vezi ca in josul paginii mai sint doua linkuri cu articole care cuprind si alte informatii despre acest subiect. Daca esti gravida (Doamne fereste!) e prea tirziu pentru pilula de a doua zi (care se ia fix in 24 de ore de la actul sexual neprotejat si e o bomba cu hormoni care te da peste cap!) care nu se ia decit atunci; daca iei acum pastila de a doua zi, nu faci decit sa iti faci varza sistemul hormonal, de o sarcina nedorita nu te poate scapa, deci e o actiune si inutila, si periculoasa. Alta solutie... nu e. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
ok.merci mult ..o sa mai repet testul si vad eu ce o sa fac.o sa mia revin cu informatii pe viitor.
|
|
|
![]()
|
|
Cu cea mai mare placere. A fost cu totul altfel sa discut cu tine decit cu celelalte care desi erau mult mai in virsta decit tine , erau... mai bine nu comentez!
Sper sa nu fie "boala cu ochi". Si, te rog, pentru binele tau, fii foarte atenta pe viitor, o clipa din asta te poate marca pentru toata viata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ar fi pacat, de vede ca esti o fata care merita mai multe in viata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ... Si poate mai citesti si scrii si pe la alte subiecte de discutie din forum. Ne-ar face mare placere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-July 08 Member No.: 4,213 ![]() |
buna tuturor .. sunt noua pe acest forum, dar citesc pe aici de multa vreme.
iata problema mea: am fost cu un baiat , si soarta a facut ca primul meu contact sexual sa fie cu el.. a fost foarte scurt, mai mult s-a chinuit (fara prezervativ .. si dat fiind ca abia incepusem, imi pare aproape imposibil sa cred ca a putut ejacula in mine).. asta a fost pe 15 aprilie 2008 ... in curand suntem in 15 iulie 2008 . din data de 15 aprilie 2008 nu mi-a mai venit menstruatia.. mentionez ca am efectuat corect 2 teste de sarcina , si au iesit ambele negativ . sunt disperata , nu mai stiu ce sa fac , nici ce sa mai cred ... am 3 luni de intarziere , dar deja am inceput sa exclud sarcina , pentru ca nu am avut absolut niciun simptom si testele m-au asigurat ca nu e vorba de asta .. nu stiu ce sa mai cred ... va rog , daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi ... planuiesc sa merg la ginecolog in curand ... dar nu vreau ca mama sa afle despre astea .. oricum , deja stie de cele 3 luni de intarziere , dar nu si-a pus problema de sarcina .. si eu am renuntat la ea ... mentionez si ca am fost stresata cu niste examene si cu moartea bunicului meu .. si mai ales din cauza intarzierii enorme a menstruatiei .. |
|
|
![]()
|
|
citi ani ai, draga mea?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-July 08 Member No.: 4,213 ![]() |
n-am suportat s-o mai mint pe mama . a aflat totul , si am fost la ginecolog chiar in seara asta . nu e sarcina , e din cauza anexitei ... am tratament cu duphaston si supozitoare , dupa care trebuie sa revina ...
Maàt, am destui ani incat sa zic ca a fost o prostie din partea mea. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-August 08 Member No.: 4,459 ![]() |
Buna numele meu este Krys si as dori sa ma ajutati intr-o problema pe care o am.Mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu,suntem de 2 ani impreuna si in aceasta perioada am folosit ca metoda contraceptiva,anticonceptionale.In urma cu o luna am renuntat la ele pt ca citisem intr-un articol postat pe internet ca acestea dauneaza dupa o anumita perioada de consum.Problema mea este ca aveam ciclul regulat pe cand luam pastile,dar cum nu am mai folosit nu mi-a venit ciclul si sunt cam speriata.Mi-a intarziat 4 zile fata de luna trecuta,am facut un test si mi-a iesit negativ insa nu inteleg pt ca am simtome de greata,ameteli,ma dor sanii si am crampe de burta ingrozitoare.Sa mai ast cateva zile si sa incerc un alt test sau ce sfat imi puteti da?...sper sa nu fiu insarcinata pt ca un copil inseamna multe sacrificii si la varsta mea(precizez ca am 21) nu am ce sa-i ofer:cry:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:34 AM |
|