![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai spun decit atit!
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/daestigravida.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeu!! Daca la ora asta nu sunt atatea surse de informatii... Daca la ora asta nu sunt atatea boli cu transmitere sexuala INCURABILE si FATALE ...
Oare ce iti trebuie mai mult de atat ca sa iti intre in cap si sa-ti dai seama ca trebuie sa ai grija de tine si sa o faci temeinic, nu dupa ureche sau dupa regula "lasa, ca mie nu mi se intampla". Si mai ales sa intelegi ca daca tu nu ai grija de tine nimeni altcineva, dar absolut nimeni nu o sa o faca in locul tau. Am vrut sa scriu mai multe, dar nu are absolut nici un rost... Daca au reusit sa ajunga la acest forum dar habar n-au ce inseamna 'sex protejat' nu cred ca vor pricepe vreodata. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hehe scorpi "valeul" nostru a fost in repetitie de cateva ori si-apoi ne-am linistit, am devenit imune.
ce-i de aflat se poate citi in mii de locuri insa coana Lenea e ocupata part-time, cand e vorba de citit e prezenta cand e vorba de (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) pleaca in voiaj. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 28-August 08 Member No.: 4,576 ![]() |
am o problema si va rog sa ma
ajutati.am sa va spun p scurt povestea mea.lam acunoscut acum 3 ani il iubesc nespus de mult dar oare el maiubeste? am ramas insarcinata desi mam rugat in fel si chip sal pastrez ma amenintat si cu moartea sa no fac.nu dau vina p el.ma urasc p mn pt ce sa intamplat.e o durere cumplita in suflet.am luat si bataie si am si trait si clipe minunate alaturi de el.eu imi doresc o fam si el imi spune ca nu suntem pregatiti.simt ca inebunesc trec prin momente ingrozitoare.ma urasc ce sa fac ajutatima va rog din suflet ajutatima cu un sfat |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E o gluma nu? Una f proasta de altfel.
Insa nu e deloc o gluma ca pe forumul asta primesti raspunsuri doar daca te straduiesti sa scrii corect romaneste. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred ca stie, asta implica niste ... altceva decit ce se foloseste la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Sfaturi? Iaca sfaturi! 1. invata sa scrii, continua-ti studiile 2. intelege ca statul linga un barbat care te bate e dovada de prostie - asta nu e dragoste. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am citit de 3 ori postul ca sa inteleg un sfert. e grav cu gramatica ta! nu e o jignire, e o atentionare. nu stiu cati ani ai, dar pune mana pe carte.
daca e adevarat ce ai scris, iar e grav. Subscriu la ce a zis Maat. Sa stai langa un om care te bate, rezulta prostie. vrei sfat? Fugi de el, si gandeste-te bine ce soarta veti avea tu si copilul ala. Atat. |
|
|
Albert |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua.Am si eu o problema mare si as fi foarte recunoscator daca m`ati ajuta in aceasta problema,sa ma lamuriti cu niste lucruri.Povestea e cam asa : ma numesc Albert am 19 ani si am o prietena de ceva timp.Ea este din Iordania(Orientul Apropiat).Vara aceasta ea a fost in Romania.Ne`am iubit am fost fericiti si am hotarat sa facem si dragoste.Am facut si dragoste.Ultima data ea a avut menstruatie pe data de 3-4 august apoi de pe data de 8 august am inceput sa avem relatii sexuale destul de regulate.Adica am facut dragoste de cateva ori nu mai retin datele exact.Problema e ca ea a plecat acum aflandu`se in Iordania si dupa calculele mele menstruatia trebuia sa ii vina pe date de 30-31 august.Am facut sex neprotejat si inca nu are menstruatie adica i`a intarziat.Acum stau cu stresul unei posibile sarcini dar chestia e ca de fiecare data cand am intretinut relatii sexuale am terminat afara dar frica mea este din cauza lichidului acela preejaculator si la fel de lichidul acela care mai ramane pe canal dupa ejaculare deoarece au fost mai multe acte sexuale unul dupa altul cam 3-4.In timpul actului sexual ma tot retrageam din cand in cand si ma stergeam si incercam sa elimin acel lichid din canal printr`o oarecare stoarcere daca ii pot zice asa si la fel si dupa ejaculare acelasi procedeu.Stiu faptul ca acel lichid contine spermatozoizi dar intr`un numar mult mai mic si exista cazul unei posibile sarcine bineinteles mai mic dar exista.Cam care ar fi posibilitatea unui asemenea lucru.Ejacularea propriu-zisa a fost afara.Acum ea este in Iordania si sunt foarte ingrijorat si stresat deoarece nu stiu daca stiti dar acolo este cu totul alta mentalitate in privinta baietilor si chestiilor legate de sexualitate onoare etc.Am vorbit cu prietena mea la telefon dupa ce m`am interesat de simptomele unei posibile sarcini si am intrebat`o daca are aceste simptome.Am intrebat`o daca sanii sunt mai fulnerabili si daca o dor la atingere(si am citit pe internet ca acest simptom apare cam de la 2-8 zile de la concepere sau 2-8 sapt nu mai stiu exact,am in cap totul amestecat acum)iar ea a raspuns ca nu o dor.Am intrebat`o daca are greturi si daca o doare burta mi`a raspuns ca a avut greturi acum 2 zile(dar nu a varsat) si a si durut`o burta acum 2 zile dar foarte putin tin sa precizez ca dansa nici nu prea mananca calumea,o data pe zii si atunci rar mananca ceva sanatos ci doar coca cola si cate nebunii nesanatoase.Mi`a mai zis ca o doare putin si spatele jos si a avut acum cateva zile si unele dureri de cap.Acum nu stiu ce sa cred nu stiu ce sa fac,este o perioada foarte grea pt mine.Am citi tot pe internet ca uneori menstruatia poate intarzia din cauza unor infectii,raceli,din cauza scaderii sau cresterii bruste in greutate(si aici precizez ca ea a slabit 7 kg intr`un timp foarte scurt),din cauza stresului(si a fost si destul de stresata in ultimul timp) sau poate fii si o dereglare hormonala.Ea era virgina se poate daca a facut pentru prima data dragoste sa se produca o dereglare hormonala care sa aduca intarziera menstruatiei?Ea zice ca menstruatia ii venea cam la timp cateodata si cu 2 zile inainte dar nu stiu ce sa cred pentru ca e cam confuza in momentele astea.Acum incearca din sa cumpere cumva un test de sarcina sa il faca dar nu prea poate pe la farmaciile din zona ei deoarece mama ei este doctorita si se cumoaste cam cu toate farmaciile.Acum nu stiu ce sa fac sunt in pragul disperarii nu imi pasa de mine ci de ea pentru ca ea are si 16 ani si sunt multe riscuri si modificari pe care organismul ei le poate suferii si mi`e si de parintii ei de mentalitatea de acolo.Stiu ca sunt responsabil de acest lucru si imi asum vina dar va rog din suflet daca m`ati putea lamurii cu aceste lucruri.Riscul stiu ca este de a fii insarcinata dar poate sunt una din cauzele de mai sus care determina intarzierea menstruatiei.Nu stiu ce sa mai fac asta e cel mai greu asteptara si distanta.Va rog daca m`ati putea sfatuii si indruma in aceasta problema care o am v`as fii foarte recunoscator.Va multumes anticipat.Albert
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Of draga Albert. Cred ca e prematur sa va ingrijorati, practic i-a intarziat 1-2 zile doar deocamdata.
Oricum nu cred ca ea e intr-o situatie prea buna dpdv al libertatii sexuale in tara de unde provine, iar daca inca traieste acolo si ar fi cumva insarcinata, a cam dat de belea. In afara faptului ca ar fi trebuit sa eviti orice risc prin folosirea prezervativului (de ce nu ai facut-ooooo?!??!), cum vezi tu relatia voastra tinand cont de obstacolele religioase si culturale dintre voi? Ea va sta mereu acolo si va face sex cu tine din cand in cand, expunandu-se ff mult riscului de a ramane insarcinata fara a fi casatorita? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit povestea ta si mi se pare ceva ciudat: spui ca stii de lichidul preejaculator, stii toate riscurile, si cu toate astea ai facut sex neprotejat cu o minora, care are, pe deasupra, o religie foarte stricta. Pari o persoana responsabila numai in teorie, caci in practica ai dat gres. Prezervative se gasesc la tot pasul...
Prietena ta poate fi insarcinata, normal, pentru ca orice contact sexual fara protectie presupune riscul unei sarcini. Ar putea sa roage o prietena sa-i cumpere un test de sarcina daca nu are curaj sa mearga singura la farmacie pentru ca va fi recunoscuta. Sfatul meu sincer este sa inveti ceva din experienta asta si data viitoare sa nu mai gandesti cu... o singura parte a corpului. Sunt convinsa ca o iubesti si ca ti-e draga, dar asta inseamna ca trebuie sa ai grija de ea, nu sa o lasi insarcinata. Daca este intr-adevar insarcinata, trebuie sa gasiti impreuna o solutie si sa vorbiti cu parintii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:20 AM |
|