IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
andra_elena
post Feb 24 2011, 09:55 AM
Post #471

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,892

QUOTE(Teocris @ Feb 24 2011, 08:59 AM) *
Felicitari Andra (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

multumesc din suflet Teocris (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Feb 24 2011, 10:22 AM
Post #472

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Felicitari Andra, sa fiti sanatosi amandoi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Esti o curajoasa. Io la 28, ma gandesc ca nu sunt in stare sa am grija de mina, apai si de unu mic mic mic??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Bine ai venit la noi!

+Quote Post
Altheea
post Feb 24 2011, 10:25 AM
Post #473

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Felicitari, Andra!
Albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , eu ma gandeam asa si la 30 si uite ce-am patit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
andra_elena
post Feb 24 2011, 01:20 PM
Post #474

Contaminat
*

multumesc fetelor de incurajari,app,luni am programare la ginecolg sa vedem cum se prezinta bebitzu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ,voi fetelor ce mai faceti?
eu le-am dat vestea alor mei si sincer au fost incantati,si m-au incurajat foarte mult,deci cum am mai spus nu sunt foarte matura,dar sunt constienta ca o sa aduc un suflet pe lume si ca nu imi voi bate joc,o sa ii ofer toata dragostea si cand va avea cat de cat discernamant il voi invata tot ce stiu eu,si o sa ii ofer o educatie adecvata,stiu ca pot,chiar am lucrat cu multi copiii,si parintii erau foarte incantati de mine,va da-ti seama cum va fi cu al meu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by andra_elena: Feb 24 2011, 03:11 PM

+Quote Post
Oana
post Feb 24 2011, 04:44 PM
Post #475

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Felicitari ,Andra!
Ai grija, poate faci gemeni...ca ai dat de belea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
andra_elena
post Feb 25 2011, 07:34 AM
Post #476

Contaminat
*

QUOTE(Oana @ Feb 24 2011, 04:44 PM) *
Felicitari ,Andra!
Ai grija, poate faci gemeni...ca ai dat de belea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

nu conteaza sanatosi sa fie,ar fi si mai bine sa iasa fata si baiat asa dintr-o impuscatura si am scapat ieftin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
claudia pop
post Feb 27 2011, 12:16 AM
Post #477

Contaminat
*

Member No.: 9,919

Buna seara, o curiozitate am si eu. De obicei, imi vine ciclul cam regulat zic eu, in ianuarie mi-a venit pe data de 12 iar in februarie pe 10 si in martie tot cam pe 10 ar trebui, tinand cont ca luna februarie este doar de 28 de zile. Acum 2 seri am avut contact sexual cu prietenul meu nefolosind vreo metoda de contraceptie, intrebarea este ..am toate sansele sa devin mamica? Multumesc!

This post has been edited by claudia pop: Feb 27 2011, 12:17 AM

+Quote Post
Diana.
post Feb 27 2011, 12:57 AM
Post #478

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cam esti in perioada fertila. Perioada fertila incepe dintr-a zecea si tine pina intr-a 17a (inclusiv ) zi a unui ciclu mnstrual.
Deci perioada ta fertila a inceput din 20 februarie si tine pina pe 27 inlclusiv. Toutusi, nu e batut in cuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Claudia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
irinanca
post Sep 15 2011, 10:43 AM
Post #479

Contaminat
*

Member No.: 10,601

Buna.Am si eu o intrebare.In data de 31 august mi-a venit ciclul si s-a terminat pe 6 septembrie.Pe 9,10 si 13 septembrie am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu iar la final el a ejaculat in mine(la toate trei contacte).E posibil sa fiu insarcinata?Daca da,dupa cat timp de lacontact seface testul de sarcina?Mentionez ca ne dorim f mult un copil.

Astept raspuns.

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2011, 10:52 AM
Post #480

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Irinanca! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Dintre toate, teoretic numai ultimul contact ar putea sa fi fost "productiv". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa nu e batut in cuie. Testele... difera de la marca la marca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vezi ca acum (si azi si miine si poimiine) esti inca in perioada de fertilitate maxima, go for it si multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bebe sanatos!

Citi ani ai?

+Quote Post

52 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 04:42 AM