![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
boobsie se intampla foarte frecvent ca menstra sa se dergleze dupa anticonceptionale.
mergi la doctor si spune i sau mai asteapta. a fost vreun contact cu risc?sau iti faci griji doar pentru ca nu ti a venit? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 6-May 07 From: Focsani Member No.: 1,599 ![]() |
A fost fara prezervativ la inceput(si ma gandeam la spermatozoizii din lichidul pe care il secreta ei).Dar m-am mai linistit dupa ce am facut testul.Acum sa vad daca ii spun mamei ca imi intarzie,sa nu se gandeasca la altceva,avand in vedere ca ma intreba acum 2 zile daca am facut ceva cu prietenul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu zic sa stai linistita.ai vreun semn ca ar trebui sa apara?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 6-May 07 From: Focsani Member No.: 1,599 ![]() |
Niste dureri din cand in cand prin zona ovarelor&Co..de vreo saptamana..inainte sa iau pastilutze ma luau simptome cam cu o saptamana inainte,poate e un semn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
As sfatui fetele care incep sa scrie ca e posibil sa fie insarcinate sa inceapa sa foloseasca si prezervativul. Sa iei anticonceptionale de la 17,18 ani mi se pare aiurea. Ca sa nu mai spun ca luatu anticonceptionalelor pe termen lung poate duce la infertilitate pe viata. In + prezervativul te protejeaza si de bolile cu trasmitere sexuala. Cat despre faptul ca iti cunosti partenerul foarte bine si e mult mai bine fara prezervativ mi se par prostii pe langa a avea o sarcina nedorita dupa care probabil va urma si un avort.
|
|
|
![]()
|
|
De ce crezi ca a lua anticonceptionale de la 17,18 ani e aiurea?Daca ar fi aiurea nu s-ar mai folosi pt dereglari hormonale,chisturi si alte probleme.Oricum sunt mai sigure decat pezervativele in privinta protectiei contra sarcinii.Eu n-am auzit nimic ca ar duce la infertilitate,chiar dimpotriva.Si sa stii ca se foloseste si prezervativul.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, sa iti incepi viata sexuala de la 16-18 ani mie mi se pare aiurea. Puteti sa spuneti ca sint o baba ofilita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe de alta parte, daca mi-ar fi spus cineva la virsta aia ca nu sint inca matura si nici responsabila (lucru perfect adevarat de altfel! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) m-as fi simtit tareee ofensata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fetelor, dragelor, timp pentru sex avem o viata intreaga. Numai tineretea se duce a naibii de repede si nu ne mai vedem cu virstele alea frumoase... folosti-le pentru lucruri pe care nu le veti mai putea face mai tirziu... Revenind ontopic: Pana pe la 19-20 de ani organismul este in crestere. Uneori si pina la 22 de ani. "Bombardarea" cu hormoni, indiferent ce s-ar scrie pe prospecte, nu e tocmai ce are nevoie un organism care inca se formeaza. Au zis-o altii mai destepti decit noi toate la un loc. Boobsie (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Boobsie nu era vorba de tine in mod expres si varsta pe care o ai tu. E vorba ca daca tot ai viata sexuala de la 17 ani, foloseste prezervativu deocamdata. Cat despre anticonceptionale, chiar si-au facut o reputatie foarte proasta. Despre infertilitate, exista atatea cazuri si am cunostiinte la farmacie, spun aceleasi lucruri. De asemenea, ai auzit de cate probleme aduc anticonceptionalele gen par pe fata, ingrasare (in timp ce ei sau dupa ce renunti la ele), stari aiurea... Da , cunosc si caz. Tipa e virgina dar ea anticonceptionale pt ca are nu stiu ce chist. Foarte rau ca trebuie sa bage hormoni in ea pt asta. Dar in moment ce ai si alta cale de protectie, de ce sa te complici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . E doar un sfat, nu dau cu bata in balta si nici nu judec.
|
|
|
![]()
|
|
despre cat sunt de sanatoase anticonceptionalele nu stiu ce sa zic.sunt pareri pro si contra si nu are rost sa ne bagam in discutii prea adanci.
contraceptivele se dau si pentru fertilitate si eu stiu mai multe persoane care dupa ce au luat ani de zile pastile si au ramas insarcinate la cateva luni dupa aceea. iar despre prezervativ....pastilele daca sunt luate corect asigura o protectie mai mare decat prezervativul.cat despre bolile cu transmitere sexuala,nu cred ca poti sa folosesti toata viata prezervative.increderea e cea mai importanta si cred ca viata sexuala nu ti o incepi in prima zi,ci dupa ce ai capatat ceva incredere in acea persoana. |
|
|
![]()
|
|
...si mie tot nu-mi vine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....ma simt ca un balon si m-a durut un pic si burta,dar,din nou,nimic...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 11:54 AM |
|