![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Boobsie, decit sa te perpelesti, mai bine mergi la un doctor; e mult mai sigur. La virsta ta poate fi si o dereglare, menstra nefiind reglata. Pentru ca, iti place sau nu, corpul tau nu a ajuns inca la deplina maturitate.
Si pe viitor fii cu mare bagare de seama. Acum ar trebui sa te gindesti la bac si la ce o sa faci cu viitorul tau, nu sa te gindesti daca ai sau nu o viata in pintece... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 6-May 07 From: Focsani Member No.: 1,599 ![]() |
Maine fac iar un test...ca sa fiu 100% sigura inainte sa-i spun mamei ca ma duc la doctor.Oricum stiu ca trebuie sa ma duc la doctor,si stiu ca trebuie sa ma concentrez la bac,dar ma intriga faptul ca e intarziere asa mare,nu mi s-a mai intamplat.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor , haideti sa nu judecam pe nimeni. Viata sexuala si-o incepe fiecare atunci cand vrea si cand se considera pregatit. Nu cred ca exista o varsta optima. Pe de alta parte, tot ce s-a zis despre anticonceptionale e adevarat. Unor persoane nu le fac rau, altele in schimba trag o viata intreaga de pe urma lor (cum e cazul meu). Si eu am facut prostia sa iau anticonceptionale la 17 ani si acum sa ma zgarai pe ochi e prea tarziu. Dar ai si tu dreptate Diana, daca mi-ar fi zis atunci cineva ca nu fac bine m-as fi simtit tare ofensata. Toata chestia e sa va informati fetelor, acum sunt o gramada de mijloace prin care puteti face asta. Asa ca daca mai tarziu o sa vi se intample vreo chestie aiurea nu o sa puteti da vina pe altcineva decat pe voi.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 25-May 07 Member No.: 1,705 ![]() |
am si eu o problema.nu mia venit menstruatia de o luna si de obicei am o menstruatie regulata luna de luna.nu am simptome de sarcina dar nu am nici menstruatie.imi este frica de o sarcine extrauterina.va rog ajuatatima.ce pot face?am facut teste de sarcina care miau aratat ca nu sunt insarcinata.va raog ajutatima.sunt disperata !! va rog !!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sarcina extrauterina apare si in testele de sarcina.
eu zic sa mergi la doctor si sa te linistesti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, mariana888!
Ti-am mutat postul asta topicul deja existent pentru astfel de probleme. Te rog sa folosesti cratima, litera mare la inceputul propozitiei, ma rog, tot ce tine de limba romana. Multumesc pentru intelegere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In legatura cu problema ta: exista o multime de cauze din cauza carora nu-ti vine ciclul inafara de o sarcina, dar numai un medic care te-a consultat poate sa-ti spuna ceva exact. Deci: da fuguta la doctor. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
angel, sunt indiscreta daca te intreb ce s-a intamplat? 8-|
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La care parte te referi Meg?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cu trasul dupa anti. ce ai patit? cu ce au putut sa ti dauneze adica?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, in cazul meu...dupa ce m-am lasat de ele, am avut o serioasa dereglare hormonala care nu mi-a mai trecut de atunci. Si asta implica (cosuri care imi apar cand mi-e lumea mai draga, par crescut prin locuri pe unde nu ar fi normal, par lipsa in cap, etc etc)
In plus, nu am nici o dovada, dar sunt sigura ca din cauza lor am inceput sa am probleme cu tensiunea. Iar in timp ce le luam aveam stari de kakao mai mereu : ma apucau crize de isterie, depresii severe, libidoul imi scazuse sub pragul critic, etc. Astea sunt doar asa...efectele vizibile si doar cazul meu. Nu e o regula. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:16 AM |
|