![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cea mai buna alegere...sa mergi la medic asa cum ai spus. Sa nu fie vreo anexita sau altceva. Doar doctorul te poate lamuri. Nu are sens sa stai cu stresul in glanda asa luni de zile. Sau tu iti doreai sarcina? CA mi-a povestit o prietena, acum nu stiu cat e de adevarat, ca isi dorea f mult sa ramana insarcinata si avusese la un moment dat un fel de sarcina imaginara. Prezenta toate simptomele, ba chiar ei nu ii venise ciclul deloc...si cu toate astea nu era. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 31-August 07 Member No.: 2,132 ![]() |
Da, eu imi doresc sa fie sarcina...Sper sa nu fie vreo anexita, Doamne-fereste!... Abia astept sa treaca mai repede weekend-ul, sa pot ajunge la medic...
Am mai cautat pe net ce cauze ar mai putea influenta rezultatul testelor de sarcina, dar...nimic... Toate se vor clarifica in curand... Pe curand! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 19-September 07 Member No.: 2,257 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: cand incepi sa ai simtomele de graviduta? la cate zile de concepere?
va multumesc |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tudorana, nu cred ca exista un scenariu anume. Simptomele difera de la femeie la femeie. Unele au simptome din primele saptamani, altele spre exemplu trec toata sarcina fara a avea greturi sau alte simptome importante. Singurul simptom care indica in mod sigur ca esti gravida este rezultatul pozitiv la testul de sarcina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hei,salut...niste semne ar fi la nivelul sanilor..tensiune si dezvoltarea vascularizatiei ceva mai mult...adica vasele devin mai proeminente..chestia cu greturi si varsaturi o stii si tu...sau cu pofta de mancare crescuta si lipsa ciclului...cel mai bun ar fi un test,cum a zis si angeldust..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 19-September 07 Member No.: 2,260 ![]() |
dak mia intaziat 2 zile ciclu pot fi gravida?cate zile imi intarzie?
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dak mia intaziat 2 zile ciclu pot fi gravida?cate zile imi intarzie?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In globul meu de cristal nu se vede nimic. Incearca o ghicitoare de la farmacie, test de sarcina se cheama si nu prea da gres cu previziunile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Acum fara gluma: cum ai vrea sa stim noi daca esti sau nu insarcinata? intirzierea poate avea si o cauza hormonala, nu e musai sa fie boala "cu ochi". Si nici ala nu se face doar dupa doua zile de intirziere... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Testul de sarcina e folositor doar dupa 7 zile de la intarziere!
Stiu ca,de regula,atunci cand se fixeaza ovulul are loc o mica sangerare. In rest,semne sigure de sarcina,la o varsta asa de mica nu sunt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De unde stii ca are o varsta asa mica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine, se cam deduce, dar..
Si totusi..eu nu inteleg cum cineva care si-a inceput viata sexuala poate sa puna astfel de intrebari. Nu te-ai informat si tu inainte? Nu-mi spune ca nici nu v-ati protejat.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweet, nu imi spune ca tu ai stat si ai citit 2 carti in domeniu inainte de momentul x si ca stiai Totul despre sex.
de ce sare lumea repede la judecat? bine ca a observat ca nu ii vine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:27 AM |
|