IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
Cindy
post Sep 19 2007, 10:53 PM
Post #91

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Meg, totul despre sex nu inseamna cateva cunostinte elementare. Ideea este ca din cauza inconstientei, se poate ajunge la avorturi, boli.

Daca nu ma insel, mai este un topic pe tema asta (sunt gravida? ceva de genul). Cred ca ar trebui mutat acolo, nu are legatura cu tema de aici. Sau cel putin sa speram pentru ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Sep 20 2007, 07:08 AM
Post #92

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Sweet,spuneam la o varsta asa de mica,pentru ca e prima luna in care ii intarzie.
Deci mai mult de 1-2,maxim 3 saptamani nu ar putea avea.

LE:varsta mica-ma refeream la varsta sarcinii,nu a fetei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
asgaard
post Sep 20 2007, 09:04 AM
Post #93

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Eu stiu ca testul se poate face din prima zi de intarziere, mai ales astea mai performante, gen Clear Blue.
Iar varsta sarcinii se calculeaza incepand cu data ultimei menstruatii, asta e conventia, deci in momentul in care ti-a intarziat inseamna ca sarcina are 4 saptamani. Si poti sa ai deja semne de sarcina (dureri de sani, de exemplu).
In concluzie : sa faca un test si gata, daca e insarcinata o sa iasa pozitiv, daca nu, nu.

+Quote Post
Philia
post Sep 20 2007, 09:17 AM
Post #94

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Nu stiu de cele Clear Blue,dar in general testele sunt relevante la 7 zile de intarziere,sau 21 de zile de la contactul cu risc.
Acum si parerile medicilor sunt de multe ori diferite,adevarul o fi pe undeva pe la mijloc.Insa,nu cred ca la o zi de intarziere ar avea relevanta.Parerea mea!

+Quote Post
Meg
post Sep 20 2007, 01:03 PM
Post #95

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

Probabil exista o baza si la fata, numai ca atunci cand esti in prag de disperare vrei pareri, pareri, pareri. si daca sunt in genul "nu e nicio sansa sa fi ramas", e si mai bine.
gata cu offtopicul din partea mea.

+Quote Post
Cindy
post Sep 20 2007, 05:24 PM
Post #96

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Varsta sarcinii? lol (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

gata cu offtopicul din partea mea.

Si din a mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
adolescenta
post Sep 26 2007, 07:15 PM
Post #97

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,313

helloo!! sunt o adolescenta care sia inceput viata sexuala acum ceva timp in urma.acum 3 sapt am facuto din nou si din nefericire a cazut prezervativul!! nu miam dat nici eu si nici prietenul meu seama cand anume!! ciclul urma sa imi vina la 2 sapt dupa actul sexual si mia venit la 2 zile adica mul mai degraba!! as dori sa stiu daca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata (nu acuz absolut niciun simptom) deoarece ciclul mia venitm mult mai devreme si stiu ca exista posibilitatea de a avea ciclu peste sarcina. as dori un ras cat mai repede posibil pt ami disparea grijile inainte de a incerca si un test de sarcina. va multumesc!!

+Quote Post
rozy
post Sep 26 2007, 07:16 PM
Post #98

Musafir

pai ca sa fie ciclu peste sarcina...sarcina trebuia deja sa existe...si tu spui ca la 2 zile dupa ce ati facut-o ti-a venit...deci...nu intra in calcul posibilitatea asta.....probabil dereglari hormonale specifice inceputului vietii sexuale

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2007, 07:31 PM
Post #99

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

1. Cind iti incepi viata sexuala, te informezi. "Distractia" asta te poate costa chin, bani, sanatate in pericol.
2. Pe net nu se pot face teste de sarcina, analize ale singelui, controale ginecologice. Daca eu te intreb ce culoare ochii mei, nu ai sa stii. La fel, nici noi nu putem sti daca esti insarcinata sau nu. Avind in vedere ca esti inca foarte tinara, menstra nu e inca stabilizata. De fapt, citi ani ai?
3. Inainte de a deschide un subiect nou de discutie, verifica existenta acestuia.

+Quote Post
adolescenta
post Sep 26 2007, 08:16 PM
Post #100

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,313

am 17 ani

+Quote Post

52 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 04:51 AM