![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
naJpa cu NASJPETAS maaare... cih!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) buhuhu, muierea asta si-o plati vreun consilier sau o fi gandirea ei proprie?
Apropo, Mr. Blakwell a dat acum cateva zile lista celor mai prost imbracate vedete. Locul 1: dna Posh Spice Victoria Beckham, ale carei fuste scurte criticul le-a considerat mini-monsruozitati. Locul 2: Tatica Winehouse (prea imbulinata) Locul 3: Mary Kate Olsen (scobitoarea luata pe sus de tornada) mai multe detalii despre top |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Parca era mai frumoasa bruneta.
Bebelusi frumosi ,dar nici cu ai nostrii nu mi-e rusine (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) parca sunt chiar mai reusiti |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Posh Spice asta chiar e de toata jena, nu-mi place deloc.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie imi place mai mult blonda :>
problema e ca mi se pare preaaaaaaaaaaa slaba .. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
,madam posh nu mai stie cite hestetice si-o facut....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pai daca arata asa dupa estetice... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce i prea mult strica chiar daca sunt operatii estetice
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Simona sensual vrea sa se faca mai frumoasa prin cateva operatii estetice la nas, buze, fese si sani.
(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:28 PM |
|