IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"
FluturasCuReacti...
post Jan 12 2008, 07:43 PM
Post #111

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

dar o operatie la neuronul ala pe cale de disparitie nu vrea? macar sa se inmulteasca prin divizare (neuronul adica) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2008, 06:38 AM
Post #112

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Şoc în cetatea filmului! Actorul de origine australiană Heath Ledger a fost găsit mort aseară, în locuinţa sa din Manhattan. Nu se cunosc deocamdată cauzele decesului. O ipoteză, neconfirmată încă de poliţia new-yorkeză, este că Ledger s-ar fi sinucis cu o supradoză de somnifere. Familia sa spune însă că a fost vorba de ..un accident. Heath Ledger avea doar 28 de ani, iar cariera sa era în plină ascensiune. Marii actori de la Hollywood, printre care Mel Gibson, John Travolta şi Nicole Kidman, vorbesc despre o pierdere tragică.
Realitatea tv

mai multe info

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 23 2008, 10:12 AM
Post #113

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Soc intr-adevar...God rest his soul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 23 2008, 10:17 AM
Post #114

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hai, mah (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ce imi placea de el!

+Quote Post
lxn
post Jan 23 2008, 10:34 AM
Post #115

Musafir

Acum cateva minute am auzit si eu. Ce rau imi pare, mare pacat de el! De ce o fi recurs la asemenea gest, nu-mi explic. Viata are prioritate, nu problemele ce par fara scapare!

+Quote Post
kalua
post Jan 28 2008, 03:48 PM
Post #116

Musafir

Ultimile stiri despre cauza mortii lui Heath Ledger: concentratia de somnifere din sange este prea mica pentru a fi murit din cauza lor. Se speculeaza despre un infarct miocardic, deci nu s-a sinucis. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2008, 06:36 PM
Post #117

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ei intelelesem ca a murit datorita epuizarii: omul suferea de insomnie de ani buni. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 7 2008, 11:49 PM
Post #118

Musafir

Femeie, cum sa pleci acum la birou? Stai acasa si relaxeaza-te.
Da...asa e...asta cu masurile e relativa.
Afobia, esti sigura ca Mariah Carey are 1,75? Eu cred ca-s povesti domne. Acusica s-a ingrasat ca o purcica. Ma uitam la ea intr-un videoclip recent...cat prost gust, imbuibata de bijuterii si chestii care sclipesc. Pacat de vocea ei. Am fost fan inrait in adolescenta, dar acum prefer s-o ascult...nu s-o si vad.
Pai faci bine ca-ti pui body-uri....ca eu ma simt ca o baba - am niste dureri de mijloc, am facut si kineto-terapie, dar la mine's de la fluctuatiile de greutate.

This post has been edited by roxanica10: Feb 7 2008, 11:50 PM

+Quote Post
afobia
post Feb 8 2008, 12:08 AM
Post #119

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

E un site f misto www.celebheights.com si acolo iti spun exact ce inaltime are fiecare.

ei bine , cica mariah carey are 1,70! sorry , eu citisem pe alt siteca are 1,75m.

Da , s a ingrasat si btw nu stiam ca are silicoane (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) am aflat recent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Totusi , eu nu am nici 1,65 ! si de aceea am facut remarca in legatura cu inaltimea.

Maicamea e fana mariah carey + janet jackson + withney houston si in prezent! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu fac kinetoterapie , roxanica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am cifoza sau scolioza , nu mai tin minte care din ele , ca merg cu prietena mea si una are una din ele si eu cealalta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Maat chiar a plecat la birou ? sper sa fie okai ? e cam tarziu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 8 2008, 12:08 AM
Post #120

Musafir

Da...are silicoane. Eu am aflat prin 2000, de la un american, care vizita Romania. Oricum, nu prea arata bine sanii ei, cu tot cu silicoane. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acusica ascult 'Love takes times', daca tot am adus vorba de ea.
Afobia, si simti vreo imbunatatire? Eu am fost vreo 3 luni si parca erau ceva imbunatatiri. Mergeam undeva in incinta facultatii de sport. Acum 2 ani era 50 lei sedinta de o ora si ceva. O stiam pe tipa de la kineto, din alta parte si la recomandarile ei m-am apucat. Am vazut acolo o groaza de copii, cu probleme de coloana sau sportivi.

This post has been edited by roxanica10: Feb 8 2008, 12:11 AM

+Quote Post

32 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:31 PM