![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
dar o operatie la neuronul ala pe cale de disparitie nu vrea? macar sa se inmulteasca prin divizare (neuronul adica) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Şoc în cetatea filmului! Actorul de origine australiană Heath Ledger a fost găsit mort aseară, în locuinţa sa din Manhattan. Nu se cunosc deocamdată cauzele decesului. O ipoteză, neconfirmată încă de poliţia new-yorkeză, este că Ledger s-ar fi sinucis cu o supradoză de somnifere. Familia sa spune însă că a fost vorba de ..un accident. Heath Ledger avea doar 28 de ani, iar cariera sa era în plină ascensiune. Marii actori de la Hollywood, printre care Mel Gibson, John Travolta şi Nicole Kidman, vorbesc despre o pierdere tragică.
Realitatea tv mai multe info |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Soc intr-adevar...God rest his soul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hai, mah (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ce imi placea de el!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum cateva minute am auzit si eu. Ce rau imi pare, mare pacat de el! De ce o fi recurs la asemenea gest, nu-mi explic. Viata are prioritate, nu problemele ce par fara scapare!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ultimile stiri despre cauza mortii lui Heath Ledger: concentratia de somnifere din sange este prea mica pentru a fi murit din cauza lor. Se speculeaza despre un infarct miocardic, deci nu s-a sinucis. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei intelelesem ca a murit datorita epuizarii: omul suferea de insomnie de ani buni. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Femeie, cum sa pleci acum la birou? Stai acasa si relaxeaza-te.
Da...asa e...asta cu masurile e relativa. Afobia, esti sigura ca Mariah Carey are 1,75? Eu cred ca-s povesti domne. Acusica s-a ingrasat ca o purcica. Ma uitam la ea intr-un videoclip recent...cat prost gust, imbuibata de bijuterii si chestii care sclipesc. Pacat de vocea ei. Am fost fan inrait in adolescenta, dar acum prefer s-o ascult...nu s-o si vad. Pai faci bine ca-ti pui body-uri....ca eu ma simt ca o baba - am niste dureri de mijloc, am facut si kineto-terapie, dar la mine's de la fluctuatiile de greutate. This post has been edited by roxanica10: Feb 7 2008, 11:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
E un site f misto www.celebheights.com si acolo iti spun exact ce inaltime are fiecare.
ei bine , cica mariah carey are 1,70! sorry , eu citisem pe alt siteca are 1,75m. Da , s a ingrasat si btw nu stiam ca are silicoane (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) am aflat recent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totusi , eu nu am nici 1,65 ! si de aceea am facut remarca in legatura cu inaltimea. Maicamea e fana mariah carey + janet jackson + withney houston si in prezent! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu fac kinetoterapie , roxanica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am cifoza sau scolioza , nu mai tin minte care din ele , ca merg cu prietena mea si una are una din ele si eu cealalta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat chiar a plecat la birou ? sper sa fie okai ? e cam tarziu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...are silicoane. Eu am aflat prin 2000, de la un american, care vizita Romania. Oricum, nu prea arata bine sanii ei, cu tot cu silicoane. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acusica ascult 'Love takes times', daca tot am adus vorba de ea. Afobia, si simti vreo imbunatatire? Eu am fost vreo 3 luni si parca erau ceva imbunatatiri. Mergeam undeva in incinta facultatii de sport. Acum 2 ani era 50 lei sedinta de o ora si ceva. O stiam pe tipa de la kineto, din alta parte si la recomandarile ei m-am apucat. Am vazut acolo o groaza de copii, cu probleme de coloana sau sportivi. This post has been edited by roxanica10: Feb 8 2008, 12:11 AM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:31 PM |
|