![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
din ultima lui colectie nu exista ceva sa nu mi placa, nu mai vb de materiale cum arata, absolut uimitoare colectia asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
am pus cateva modele la hot or not sapt trecuta parca, greu mi a fost sa aleg care imi place mai mult |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-a placut si mie colectia, plina de stil si eleganta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jenifer Lopez a nascut 2 gemeni fata si baiat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
oh my god ce face chirurgia estetica
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, eu am ramas nelamurita! Aseara, la "Agentul VIP" a fost invitata Mihaela Radulescu, dar exact cand a intrebat-o prezentatorul daca-i insarcinata sau nu, a intrat sotul meu in dormitor (proaspat sosit de la Bucuresti) si a inceput o discutie ca la italieni cu fiu-meu, de nu s-a mai auzit nimic din ce ciripeau aia la Tv. Alora, este sau nu este? Cine are mila de curiozitatea mea?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Doctore, nu a zis nici ca e, nici ca nu e. A spus ca ea crede ca dupa ce o femeie pierde 1-2-3 sarcini, nu mai are curajul sa iasa in public si sa anunte treaba asta in gura mare, pana nu e sigura ca lucrurile sunt Ok.
Deci, eu am inteles ca este, dar se teme! Sa dea Dumnezeu sa ii fie bine, pentru ca merita! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-i ajute Dzeu! deci e, dar se teme!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie nu mi-a placut niciodata Mihaela Radulescu (vorbeste mult prea mult), dar ca oricarei altei femei, ii doresc sa-si vada visul implinit.
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:57 AM |
|