![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:http://www.bild.de/BTO/leute/2007/12/11/beckham-armani-underwear/8113805-Beckham-sonderformat.jpg.jpg) Beckham face reclama pentru Emporio Armani Underwear. Nevasta-sa il alinta "Goldenballs". Mama lui a facut scandal cum ca poza este nerusinata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) OMG!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Deci Kalua, ma aduci in delir?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
aici
gasiti pe la min1:12 explicatia pt golden balls (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, filmuletul face toti banii. ei nah, ca nu stiu ce sa ii mai fac sa pun clipul. nu merge (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu se poate pune decat la anumite sectiuni. :0 La bar si la clipurile zilei. Eu asa stiu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hai ca am incercat alta smecherie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum arata!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vreti sa vedeti ceva mega penal?!? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Alina Plugaru Trist totusi ca se promoveaza asa ceva si asemenea persoane! Cu exceptia amuzamentului personal. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, ce penibil!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Aooleu!!!
"erau oamenii greci care isi faceau baie in apa...ahh..il lapte" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde nu-i cap vai de picioare!!! M-am ingrozit (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Saracu Cezar cred ca si el s-a ingrozit ''dintre piramide'' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Aoleuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara a murit creatorul YSL
|
|
|
![]() ![]() ![]() |