IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"
kalua
post Oct 19 2008, 01:01 PM
Post #191

Musafir

N-am citit cu atentie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si ma asteptam sa scrie la fiecare suma totala, nu un leu acolo si vreo doi dincolo.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Oct 19 2008, 08:14 PM
Post #192

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Averile lor sunt destul de greu de estimat. Nu esta transparenta si, in plus, la noi preturile terenurilor si cladirilor e super dificil de apreciat deoarece cresc incontinuu. V aputeti imagina ca vara asta a dat cineva 7.000 euro/mp (da, 7 mii pe metru patrat! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) ) pentru a-si cumpara teren in Baneasa? asta in conditiile in care in Baneasa pretul e de 1.500 euro/mp maxim 2.000 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cei de la Capital, de exemplu, l-au plasat pe Gigi Becali im top, cu peste 2 miliarde de euro, desi omul are doar afaceri in domeniul imobiliar.

Cei mai bogaţi zece români:
1. Gigi Becali 2,5 miliarde euro
2. Ion Ţiriac 2,2-2,4 miliarde euro
3. Dinu Patriciu 2-2,1 miliarde euro
4. Familia Voiculescu 1,5-1,6 miliarde euro
5. Familia Păunescu 1,3-1,4 miliarde euro
6. Ioan Niculae 1,27-1,29 miliarde euro
7. Sorin Ovidiu Vîntu 1,2-1,25 miliarde euro
8. Familia Adamescu 1-1,1 miliarde euro
9. Fraţii Micula 960-980 milioane euro
10. Fraţii Cristescu 800-820 milioane euro
Sursa: Capital

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 08:33 PM
Post #193

Musafir

Bleaaacss....gigi becali cel mai bogat om din romania? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Life is sooooo not fair! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2008, 09:02 PM
Post #194

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu tot de Becali am auzit la stiri. Ce trist...o persoana ca Becali sa fie cea mai bogata din tara? Adica el e cel mai reprezentativ din punct de vedere financiar in tara noastra? Foarte trist cum nonvalorile ajung sa iasa in fata la noi in tara si nu numai. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 19 2008, 09:49 PM
Post #195

Musafir

Unul din fratii de la 10 au fetita la mine in clasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 10:01 PM
Post #196

Musafir

Cica Madonna vrea sa divorteze de al ei Guy. :| Ati auzit ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 19 2008, 10:24 PM
Post #197

Musafir

Mdap, de vreo 2-3 zile se tot anunta divortul si incep deja sa arunce cu noroi unul in celalalt. Urat!

+Quote Post
angeldust
post Oct 19 2008, 10:31 PM
Post #198

Musafir

zau? pai eu citisem ca ar fi un divort cat se poate de amical si linistit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 20 2008, 12:51 AM
Post #199

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

au anuntat divortul si femeia la cateva ore s-a urcat pe scena la Boston apoi zilele trecute, joi, vineri a fost in Montreal.
are sange rece sau povestea se invechise si doar acum i-au dat drumul.

eu cand citesc topuri de genul asta ma pufneste rasul
mi se pare lung sa scrii pe hartie o suma de-asta cu toate zerourile daramite s-o mai si posezi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pe strada unde am stat noi si se construieste in dusmanie, o prapadita de casa numai buna de daramat si-un teren de vreo 1500 mp s-a vandut cu 200 mii de euro acum 3 ani. Mi se pare exorbitanta suma pt locul acela si asta fiind doar cumpararea unui teren, pesemne casa ce-o sa fie construita acolo o sa se invarta dupa soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
locuim pe aceeasi planeta, lumi complet diferite, eu sanatate imi doresc

+Quote Post
Diana.
post Oct 30 2008, 03:08 PM
Post #200

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Romaniţa Iovan divorţează

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a introdus, la sfârşitul săptămânii trecute, la instanţa Judecătoriei Sectorului 1 o cerere prin care solicită desfacerea căsătoriei de pilotul Adrian Iovan. Primul termen în procesul de divorţ al soţilor Iovan va avea loc în 11 noiembrie.
Contactată de Mediafax, Romaniţa Iovan a confirmat că a intentat divorţ, precizând că nu vrea să comenteze mai mult, pentru că este o problemă personală.
Cuplul Iovan are un băieţel, Albert, de doi ani.
Familia Romaniţei Iovan a ajuns pe prima pagină a ziarelor în urma scandalului legat de moartea lui Florin-Bogdan Iancu. Tânărul a fost împuşcat de Adrian Iovan, în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, cu o armă de vânătoare. Iancu avea 27 de ani şi fusese condamnat de mai multe ori la închisoare pentru furt. El intrase în casa familiei Iovan pentru a fura. În februarie 2006, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva lui Adrian Iovan, considerând că în cauză sunt aplicabile dispoziţiile legale cu privire la legitima apărare. O lună mai târziu, procurorul Andreea Şerbănoiu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, care a stabilit că soţul Romaniţei Iovan a acţionat în legitimă apărare atunci când l-a împuşcat pe hoţul care a pătruns în locuinţa sa, şi-a cerut detaşarea, ea fiind transferată la Parchetul Judecătoriei Sibiu. În decembrie 2007, Curtea de Apel Craiova a menţinut decizia de neîncepere a urmăririi penale împotriva lui Adrian Iovan.

+Quote Post

32 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 05:14 AM