![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saraca de ea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
a murit noaptea trecuta! Dumnezeu s-o odihneasca!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Natasha_Richardson.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/round6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si cand te gandesti ce i-a adus sfarsitul, un accident aparent banal, din seria "mie nu mi se poate intampla asa ceva". Acum cand imi amintesc ca anul asta a fost prima data cand am pus skiuri in picioare si m-am aventurat dincolo de partia de la Clabucet-sosire ma intreb ce o fi fost in mintea mea si de ce ne luam atat de des in piept cu viata, fortandu-ne norocul, uneori. Dumnezeu s-o odinhneasca.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-mi vine sa cred!
Asa un accident stupid! Sincer, stirea asta m-a ravasit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce tragedie traieste familia ei. Dumnezeu s-o odihneasca! Eu continui sa cred ca destinul fiecaruia e batut in cuie. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca ea a avut o problema dinainte si aceasta cazatura banala a triggered sangerarea...
Indiferent ce si cum, asa este doctoress ce ne e scris in stele ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu am citit stirea aseara si atat de tare m-a bulversat ca n-am dormit mai deloc.
Cat de fragili sintem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bulina si eu ma gandeam ca poate avea ceva latent si cazatura a fost picatura finala |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rihanna si Cris Brown au pus capat relatiei, stirea a fost data de Cris unde a recunocut ca are o relatie cu impresara lui cu 20 de ani mai in varsta de el. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce fraier (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca-l injura toti barbatii la ora asta.
Rihanna a fost si mai fraiera ca a ramas cu el dupa ce a pocnit-o. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Phii, ce noroc pe capul fetei! Ca altfel cred ca nu se despartea de el.
Ati auzit ca Bruce Willis s-a casatorit si Harrison Ford s-a logodit? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Rihanna a fost si mai fraiera ca a ramas cu el dupa ce a pocnit-o. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Putin spus fraiera. Partea "buna" este ca lui Mr. Brown i-a scazut mult cota de popularitate in urma incidentului. Macar publicul sa-l sanctioneze, daca dragostea a lasat-o pe Rihanna nu numai oarba, dar si imuna la lovituri peste bot si ochi. Cat despre cele doua exemplare masculine - din categoria ASH (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - care au pus capat burlaciei si in mod oficial...sa le fie de bine si sa dureze. Desi combinatia cu Calista Flockhart nu a incetat nici acum sa ma mire. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:13 AM |
|