IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"
Diana.
post Jan 29 2010, 03:55 PM
Post #251

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Madonna la 51 de ani: cam "botoxata"
Anii au trecut si au inceput sa lase urme pe fata divei care in ultima vreme se tot afisa cu ochelari de soare care sa ii acopere jumatate de fata
De data aceasta, Madonna a ales sa isi lase ochelarii acasa, probabil ca urmare a unui tratament estetic care i s-a parut ca a dat rezultate. Paparazzii au fost la datorie si au fotografiat-o cand iesea singura dintr-un restaurant din Londra.

Unii spun ca doar s-a ingrasat, dar pare evident ca Botoxul si-a spus cuvantul. In plus, parca nici rujul nu a fost alegerea perfecta.
(IMG:http://image.stirileprotv.ro/media/images///530xX/Jan2010//60402870.jpg)

Mama lui Adrian Mutu: Eu mi-am nenorocit baiatul!
“Eu l-am nenorocit, pentru ca eu am dus in Italia pastilele alea blestemate. Ma rugase Consuelo, sotia lui, sa i le duc pentru o ruda de-a ei. Din nefericire, le-a luat si Adi”, a declarat Rodica Mutu, mama starului de la Fiorentina.
Rodica Mutu ar fi cumparat pastilele din Romania si i le-ar fi dus in Italia, acolo unde Mutu isi sarbatorea ziua de nastere. Chiar in acea zi a avut loc si meciul cu Bari.

"Pe prospect nu scrie nimic. Este vina celor care au fabricat medicamentul. Eu inca nu am vorbit cu el, este cu avocatii. Mi-a transmis sa stau linistita. Este o prostie, nu a fost ceva intentionat" a mai declarat Rodica Mutu.
Coechipierul sau de la nationala, Cristi Chivu a declarat ca: "Adi a fost dintotdeauna obsedat de silueta. Stiu ca lua mereu pastile ca sa mearga des la toaleta, sa-si mentina supletea. Si probabil ca acum a nimerit pastila gresita. Nu cred insa ca a fost o chestie voita."
Totul a iesit la iveala in urma unui test antidoping, efectuat pe 10 ianuarie 2010, dupa meciul Fiorentina - Bari, din campionatul Italiei, terminat cu scorul de 2-1. In partida respectiva, Mutu a fost titular si a marcat golul egalizator al Fiorentinei.

Anuntul ca Mutu a fost depistat pozitiv cu o substanta interzisa, a venit din partea Comitetului Olimpic Italian.
Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a primit vestea la ora 16.10, in timpul antrenamentului pe care l-a intrerupt imediat, informeaza site-ul fiorentina.it.
Cei care l-au anuntat au fost doctorul Paolo Manetti si managerul Roberto Ripa. Romanul a parut socat. S-a retras de pe teren si a mers la vestiare.
Fiind recidivist, Mutu risca o suspendare de minim 1 ani si maxim 4. Adrian Mutu pierde 8,5 milioane de euro daca Fiorentina renunta la contract!
Sibutramina, substanta gasita in organismul fotbalistului roman, are proprietatea de a reduce senzatia de foame. Recent, medicamentele care contin sibutramina au fost interzise.
Sibutramina este un derivat de amfetamina care, intr-o cantitate necontrolata, poate provoca persoanelor ce iau respectivul supliment alimentar tot felul de efecte secundare, precum nervi, irascibilitate, probleme de ritm cardiac si lipsa poftei de mancare.
Amfetamina este o amina, sub forma de lichid incolor, cu efect stimulator asupra sistemului nervos central si a celui periferic, ameliorand starea de oboseala si producand o stare de bine.
Abuzul de amfetamine este insotit de reactii emotionale. Subiectul devine energic, vesel, vorbaret si poate deveni agresiv. Pot aparea hipertensiune arteriala, frisoane, greata si voma.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 1 2010, 02:24 AM
Post #252

Fondator eLady.ro

Miss America 2010, o studentă de 22 de ani care se opune mariajului gay
Caressa Cameron a susţinut în faţa audienţei că America trebuie să lupte cu toate armele împotriva obezităţii. Ea i-a sfătuit pe copii să închidă televizorul şi să se joace afară, în aer liber.
Cea mai frumoasă femeie din America are 22 de ani şi este studentă la jurnalism. Caressa Cameron, fostă miss Virginia a uimit audienţa, în afara frumuseţii exotice, cu vocea ei şi maturitatea ei. Ea şi-a primit coroana de Miss America şi premiul de aproape 18.000 de dolari într-o ceremonie organizată la Las Vegas.

Caressa Cameron a reuşit să mulţumească juriul cu un răspuns sincer la o întrebare delicată: dacă este de acord cu mariajul persoanelor de acelaşi sex. Ea a răspuns că nu din cauza convingerilor ei religioase. A precizat însă că nu ar trebui interzisă prin lege căsătoria în cazul cuplurilor gay.

Caressa a susţinut în faţa audienţei că America trebuie să lupte cu toate armele împotriva obezităţii. Ea i-a sfătuit pe copii să închidă televizorul şi să se joace afară, în aer liber.

Studenta la jurnalism a dat lovitura de graţie cântând "Listen", melodia interpretată de Beyonce.

Charlize Theron s-a despărţit de Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani
Speculaţiile privind sfârşitul relaţiei celor doi au început în momentul în care Charlize Theron a încetat să poarte inelul pe care îl primise în dar de la iubitul său, un simbol al implicării lui în relaţie.

Actriţa Charlize Theron s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani, informează presa americană, care citează apropiaţi ai artistei.
Cuplul Charlize Theron - Stuart Townsend era considerat unul dintre cele mai stabile din showbiz-ul american, având o istorie de nouă ani.
Speculaţiile privind sfârşitul relaţiei celor doi au început în momentul în care Charlize Theron a încetat să poarte inelul pe care îl primise în dar de la iubitul său, un simbol al implicării lui în relaţie.
Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit unor prieteni apropiaţi că a decis să se despartă de actorul irlandez după ce, de Crăciun, au fost împreună într-o excursie în Mexic.
"Stuart este foarte afectat, dar Charlize a realizat în timpul vacanţei că relaţia lor s-a încheiat. Ea a fost cea care a pus punct", spun surse apropiate actriţei.
Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Idilă de noiembrie" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Adio, dar raman cu tine! Angelina Jolie si Brad Pitt, impreuna in public!
Cei doi au tinut sa puna capat barfelor in privinta despartirii si au aparut, din nou, in postura de cuplu. S-a intamplat la ceremonia premiilor decernate de Asociatia regizorilor de film americani.
Marile onoruri le-a primit Kathryn Bigelow, pentru drama de razboi "The Hurt Locker".
Insa locul spre care s-au indreptat toate privirile a fost masa lui Quentin Tarantino, regizorul "Ticalosilor fara glorie". Acolo se mai aflau Brad Pitt, care joaca in film, si cea care pare sa-i fie inca partenera in viata reala, Angelina Jolie.
Totusi, organizatorii i-au avertizat pe jurnalisti ca cei doi nu vor raspunde la intrebari.

+Quote Post
Diana.
post Feb 1 2010, 11:38 AM
Post #253

Fondator eLady.ro

Jessica Alba studiază intens limba spaniolă
Jessica Alba s-a apucat să înveţe limba spaniolă, pentru a putea juca pe viitor în producţii latine, dar şi pentru a se simţi mai încrezătoare vorbind despre moştenirea sa genetică mexicană, informează site-ul starpulse.com. Actriţa îşi aduce aminte că, la începutul carierei sale, a uimit mulţi ziarişti, pentru că arăta ca o femeie de origine latină, dar nu putea vorbi spaniola. Din acest motiv, mulţi au criticat-o şi au acuzat-o că nu este o „latină“ adevărată, fapt care a întristat-o, dar a şi ambiţionat-o pe frumoasa Jessica Alba. „M-am supărat pentru că ştiu că moştenirea mea latină există, chiar dacă eu nu vorbesc spaniola“, a declarat actriţa într-un interviu. În afară de ambiţia de a le demonstra tuturor că poate să vorbească limba strămoşilor săi, Jessica Alba a decis să ia lecţii de spaniolă şi pentru a o învăţa acest grai pe fiica ei, Honor, în vârstă de un an şi jumătate.

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2010, 11:40 PM
Post #254

Fondator eLady.ro

Brittany Murphy a murit din cauza pneumoniei si a abuzului de medicamente

Actrita a luat mai multe pastile prescrise de medici inainte sa fie gasita fara suflare in locuinta ei din Los Angeles. Este declaratia pe care a facut-o procurorul care se ocupa de acest caz, Craig Harvey, citat de Sky News.
Principala cauza a decesului a fost o pneumonie, insa actrita mai suferea si de anemie severa provacata de lipsa de calciu. La toate acestea s-a adaugat o intoxicatie cu medicamente.
Procurorul Craig Harvey a refuzat sa dea detalii despre ce fel de pastile este vorba, spunand ca aceste informatii vor fi date publicitatii peste aproximativ doua saptamani, atunci cand raportul medico-legal va fi gata.
Brittany Murphy a murit la 20 decembrie 2009, la varsta de 32 de ani.
Mama si sotul actritei, care au facut front comun intr-un interviu recent, au negat ca Brittany ar fi folosit droguri sau ca ar fi avut probleme cu alimentatia.
Mama lui Brittany a mai spus ca fiica ei era prudenta in consumul de cafea sau alcool, dupa ce a aflat ca are o afectiune cardiaca.

Anya: " Parasesc trupa HI-Q din cauza lui Mihai Sturzu! Este un needucat"

Invitata la Happy Hour, Anya a anuntat ca a decis sa renunte la colaborarea cu baietii de la HI-Q din cauza faptului ca in trupa nu a existat niciodata comunicare, dar si din cauza managerului formatiei, Mihai Sturzu.
"Din cauza incompatibilitatii dintre mine si managerul formatiei, Mihai Sturzu, am parasit trupa HI-Q. Lucrurile nu mai mergeu bine de ceva vreme. Nu a existat niciodata comunicare intre noi. Mihai este un needucat, nu isi respecta angajatii. Managerul nostru nu e in stare sa-si faca treaba. Mihai nu este un om deschis, el crede ca mereu are dreptate. Mi-a zis ca indiferent ce blonda va fi in trupa, el va avea succes", a marturisit Anya la Happy Hour.
Imediat dupa anuntul facut de Anya, Catalin Maruta l-a sunat pe celalalt baiat din trupa, Florin Grozea, care a marturisit ca nu stia nimic de aceasta decizie.
“Nasol moment. Nu stiu ce sa zic. Nu stiam acest lucru. Ne-am intalnit si aseara si nu mi-a zis nimic. Cred ca putea sa-mi spuna", a declarat Florin.
Anya i-a spus lui Maruta ca nu le poarta pica baietilor si ca le doreste mult succes in continuare.

Dan Bitman: “Holograf nu se destrama din cauza incidentului cu Dediu”

In editia de duminica a emisiunii lui Dan Bitman de la TVR, chitaristul Romeo Dediu s-a ales cu o rana la cap in urma unei cascadorii nereusite. Acesta a acceptat sa i se taie un ananas deaspura capului. Cu o sabie!
Din pacate insa, nu doar ananasul a simtit taietura, ci si capul lui Dediu.
Presa a scris ca din cauza incidentului, membrii trupei s-ar fi suparat foarte tare pe Bitman, considerandu-l responsabil pentru accident.
Dan Bitman a declarat insa la Happy Hour ca nu a existat niciun fel de conflict intre el si restul formatiei, pe aceasta tema.
"Nu m-am certat cu colegii mei in urma incidentului. Nu se pune problema de o destramare a trupei. Nu sunt vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. Imi pare foarte rau ca lucrurile s-au petrecut asa. Important e faptul ca Romeo e bine", a declarat prin telefon solistul trupei Holograf.
Marti, in emisiunea lui Maruta, a fost in centrul atentiei un alt incident petrecut in week-end. Andreea Esca este nevoita sa renunte pentru cateva zile la pupitrul stirilor, din cauza ca sambata dupa-amiaza a suferit un accident la schi.
Duminica, Andreea a plecat la o clinica din Viena, unde marti a fost operata.
"Ma mai doare piciorul inca destul de mult, dar sper sa fie din ce in ce mai bine si important este ca, inteleg din spusele chirurgului, ca operatia a decurs destul de bine", a spus prezentatoarea Stirilor ProTV.
Andreea Esca spera sa revina cat mai repede in fata telespectatorilor, cu stirile de la ora 19:00. Cert este ca, dupa operatie, aproximativ doua luni, va trebui sa urmeze un program de recuperare.

Mel Gibson catre un realizator TV: "Magarule!"
Iar l-a luat gura pe dinainte! Deranjat de intrebarile incomode ale unui reporter, actorul Mel Gibson l-a repezit fara menajamente.
nvitat in emisiune pentru a-si promova noul film, Mel Gibson a fost vadit deranjat de dezgroparea unor ispravi nu tocmai glorioase din trecutul sau recent. In 2006, starul a fost prins in stare de ebrietate la volan si potrivit politistilor care l-au retinut, in momentul arestarii Gibson a facut scandal, strecurand si cateva remarci antisemite.
La sfarsitul interviului transmis in direct, convins ca totul s-a terminat, Mel Gibson l-a tratat pe ziaristul din Chicago cu un epitet deloc dragalas! I-a spus direct "Asshole". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2010, 04:29 PM
Post #255

Fondator eLady.ro

Cheeky Girls, la preselectia "Britain's Got Talent"! Ce zici, au sanse?
Surorile Cheeky, Monica si Gabriela Irimia, s-au prezentat luni la preselectia "Britan's Got Talent", concursul de talente care au facut-o celebra pe Susan Boyle. Si, surpriza! Au dat muzica pe dans.
Fetele au interpretat un dans, alaturi de Darius Belu, cu care Monica a castigat, in Romania, concursul "Dansez pentru tine".

"Monica si Gabriela si-au regandit prestatia artistica, care de aceasta data a constat doar in dans. Au sosit la auditiile de ieri extrem de sigure pe ele. Erau foarte incantate ca vor aparea in aceasta emisiune si vorbeau despre ce urmau sa faca in etapa urmatoare, daca vor fi selectionate", a declarat o sursa.

Potrivit aceleiasi surse, insa, prestatia gemenelor i-a facut pe membrii juriului - Amanda Holden, Simon Cowell si Piers Morgan - "sa ridice din sprancene", acestia considerand dansul ca fiind unul foarte ciudat.

"A existat o mare lipsa de talent. Nivelul concurentilor a fost atat de scazut, incat nu m-as mira daca Cheeky Girls se vor califica mai departe", a adaugat sursa.

+Quote Post
Diana.
post Feb 16 2010, 05:49 PM
Post #256

Fondator eLady.ro

(IMG:http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300/Feb2010//60405969.jpg)
Paris Hilton, beata crita! La munca!
Recent, blondina a fost aleasa pentru a promova o marca de bere braziliana. Zis si facut. Paris s-a apucat de munca. Numai ca si-a zis ca trebuie si testata berea, ca doar nu-si asociaza asa imaginea cu orice produs.
Ca sa simta cu adevarat gustul berii, Paris a gustat, si a gustat... pana cand s-a imbatat.
Cei prezenti la eveniment si-au frecat mainile de bucurie si au facut poze.
Paris s-a dezlantuit apoi, chiar daca celebrul carnaval de la Rio inca nu incepuse...

+Quote Post
ayana01
post Feb 26 2010, 10:20 AM
Post #257

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 8,008

QUOTE(Fides @ Feb 1 2010, 02:24 AM) *
Miss America 2010, o studentă de 22 de ani care se opune mariajului gay

Caressa Cameron a reuşit să mulţumească juriul cu un răspuns sincer la o întrebare delicată: dacă este de acord cu mariajul persoanelor de acelaşi sex. Ea a răspuns că nu din cauza convingerilor ei religioase. A precizat însă că nu ar trebui interzisă prin lege căsătoria în cazul cuplurilor gay.

Am citit asta si am ramas masca. Dreptul la casatorie e unul fundamental. Cine suntem noi sa hotaram cu cine se casatoresc cei din jurul nostru? Adevarat, s-a scos spunand ca nu ar trebui sa fie interzisa legea in sine dar prin faptul ca ea nu e de acord dovedeste cat de inchisa la minte e. Nu e treaba nimanui ce face vecinul de dupa gard atata timp cat nu ne lezeaza libertatile sau drepturile. Acu depinde si ce religie era, ca am inteles ca incet incet incep si membrii bisericilor sa accepte fenomenul gay. Am citit undeva ca intr-o religie (nu vreau sa specific pt ca nu vreau sa va dezinformez) le e permis membrilor clericali gay sa ramana in... bransa atata timp cat nu sunt casatoriti cu cineva de acelasi sex. Un pas mic pentru comunitatea gay, un pas mare pentru omenire.

+Quote Post
Diana.
post Mar 31 2010, 01:30 PM
Post #258

Fondator eLady.ro

Ricky Martin: „Sunt homosexual şi sunt mândru de asta!“
După ani de speculaţii, artistul portorican Ricky Martin a recunoscut că este homosexual. Dezvăluirea, care pentru mulţi nu a fost nici o surpriză, a apărut chiar pe site-ul cântăreţului. „Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu ceea ce sunt“, a recunoscut cântăreţul. Ricky a adăugat că s-a hotărât să facă dezvăluirea după ce a început să-şi scrie memoriile, ceea ce l-a adus „foarte aproape de adevăr“ şi l-a convins să dea totul la iveală. Cântăreţul a explicat că a păstrat atâta timp secretul deoarece toată lumea îi spunea că recunoaşterea homosexualităţii îi poate distruge cariera. Acum însă, după naşterea copiilor săi, secretul a devenit prea apăsător, iar această mărturisire este ca o eliberare. Imediat după publicarea mărturisirii sale, site-ul solistului a fost blocat de miile de accesări. Mulţi dintre fani l-au asigurat că-l vor admira în continuare, indiferent de orientarea sa sexuală, în timp ce alţii s-au declarat dezamăgiţi.

+Quote Post
Diana.
post Apr 6 2010, 01:34 PM
Post #259

Fondator eLady.ro

Kate Hudson, o femeie nehotărâtă
Cunoscuta actriţă Kate Hudson nu pare să fie prea hotărâtă în ceea ce priveşte bărbaţii, aşa că a decis să iasă cu trei domni în acelaşi timp. Actriţa nu se poate decide cu cine să rămână, având de ales între cameramanul şi fotograful Darren Ankenman, un agent de bursă şi jucătorul australian de golf Adam Scott. Situaţia lui Kate a stârnit furia fostului său partener şi tată al copilului ei, Chris Robinson. „Chris este îngrijorat în legătură cu Ryder, băieţelul lor, şi cu efectul pe care l-ar putea avea aceste întâlniri asupra lui. Ştie că nu este nimic de făcut în legătură cu asta. Kate se bucură de compania bărbaţilor“, a declarat un apropiat al fostului soţ al actriţei.

+Quote Post
Diana.
post Apr 7 2010, 02:52 PM
Post #260

Fondator eLady.ro

Jennifer Aniston, preocupată de riduri
Frumoasa actriţă Jennifer Aniston nu are de gând să rămână indiferentă la schimbările pe care trecerea anilor le lasă pe chipul său. „Aş putea apela la botox. Ridurile devin tot mai adânci pe zi ce trece. Dar aceste linii sunt despre viaţă. Mănânc cu adevărat sănătos şi muncesc, dar, de asemenea, profit când vreau. Nu m-am angajat pe o cale extremistă. Nu renunţ la cafeaua mea, la lactatele mele sau la paharul meu de vin, pentru că aş fi cu adevărat devastată“, a mărturisit actriţa. În ceea ce priveşte viaţa sa privată, Jennifer a dezminţit încă o dată că între ea şi colegul său de breaslă Gerard Butler, ar exista o legătură amoroasă. În acelaşi timp, vedeta pare să fi depăşit momentul divorţului de Brad Pitt, care a lăsat urme adânci în sufletul ei. „Ultimii cinci ani au fost ca o curăţenie de primăvară pentru mine. Acum este timpul să renasc. Îmi place să încerc lucruri noi. Pur şi simplu nu pot să mă închid într-o cutie“, a declarat Jennifer.

+Quote Post

32 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 05:04 PM