IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"
Diana.
post May 1 2007, 04:12 PM
Post #31

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Alec Baldwin, nervos ca nu a putut lua legatura cu fiica sa Ireland, de 11 ani, i-a lasat acesteia un mesaj nu prea politicos pe robotul telefonic. Ca urmare a mediatizarii acestei inregistrari, actorului i-a fost suspendat dreptul de a-si vizita fata. Un apropiat al lui Baldwin a declarat ulterior ca acesta a luat legatura cu fiica sa si si-a cerut scuze pentru temperamentul agresiv si cuvintele urâte pe care le-a spus la adresa ei. Aceeasi sursa a mai spus ca Ireland este cea mai importanta persoana din viata lui Baldwin si acesta este mâhnit pentru ca in ultimii sase ani Kim Basinger, fosta lui sotie, nu a facut altceva decât sa o indeparteze pe Ireland de tatal ei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 1 2007, 04:12 PM
Post #32

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

este de admirat putin totusi ca Angelina are mai multa grija de copiii adoptivi decat de cea naturala..eu sincer m-as fi asteptat sa fie exact invers..
eu citisem ca Brad i-ar fi spus "Nu te mai iubesc", dar cine stie..
mai citisem ca ei ar avea o viata sexuala foarte intensa, cica ar fi venit un bodyguard in camera lor de hotel de 5 stele, inspaimantat ca auzise niste tipete de groaza, de parca i-ar fi atacat cineva, ceva de genul..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de fapt, ei se jucau..dar din cate am mai citit, toate relatiile Angelinei au fost asa..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am inteles ca ar fi avut relatii si cu femei..

ma uitam la fotografia cu Katie Holmes si Tom Cruise, invadati de toti fotografii aia, disperati doar sa surprinda o poza cu ei..cum o fi sa traiesti asa? unii au mult noroc in viata..mie mi se pare ca le sta foarte bine impreuna, iar ea este atat de draguta..nu ca el nu ar fi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 1 2007, 04:13 PM
Post #33

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

----------
Fosta membra Spice Girls, Mel B este atât de sigura ca Eddie Murphy este tatal fetitei nou-nascute, incât a decis sa treaca numele actorului pe certificatul de nastere al fetitei, botezata Fortuna Daphne Bay. „Mel B este convinsa ca Eddie este tatal micutei si a vrut sa accentueze acest lucru”, au povestit apropiati ai vedetei. In acelasi timp, potrivit aceleiasi surse, proaspata mamica refuza ca Murphy sa aiba un rol activ in viata fetitei ei.„Nu isi doreste ca el sa se implice in cresterea copilului, pentru ca a ranit-o prea mult. Este constienta doar ca Murphy va trebui sa-si asume responsabilitatea pâna la un anumit punct”. In plus, pentru a demonstra ca nu este o mincinoasa, Mel B va cere autoritatilor competente efectuarea unui test de paternitate.

+Quote Post
ciucinica
post May 17 2007, 11:48 AM
Post #34

Musafir

cica adrian mutu s-a cumintit!! si se va impaca cu alexandra doar de dragul copilului,,sa fie prieteni sa nu se mai certe si sa-i dea alexandrei multi, multi bani...

+Quote Post
geoo
post May 17 2007, 12:09 PM
Post #35

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Mai, apropo la Maria Marinescu si Mr Tiriac eu zic ca femeia a fost cea mai desteapta!!!!!!!!! Cred ca Monicuta lui Iri isi da cu tifla'n cap!! Se poate si frumos, si tanar si cu bani....daca stia ea....nu se lega la cap cu bosorogu' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kalua
post May 17 2007, 04:57 PM
Post #36

Musafir

Casa de licitatii Christie's are in oferta nuduri (fotografii) ale lui Kate Moss facute de fotografi diferiti. Data licitatiei: 31.Mai.
Unul dintre highlight-uri (facut de Chuck Close in 2003, Kate Moss nefiind deloc machiata):
(IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/15/16/17/11021/MDpopupimage2_0_8.jpg)

sursa: www.christies.com

+Quote Post
divi2007
post May 17 2007, 05:14 PM
Post #37

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu mi place cum arata in pozele astea zici ca e alta , iar cum arata nemachiata no comment (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 17 2007, 09:51 PM
Post #38

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mie imi place cum arata la fata, dar la corp..fara sani, fara fund.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

geo, ce sa zic despre maria marinescu..a fost cu chivu, acum cu tiriac..nici nu as vrea sa fiu in locul ei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mie imi place foarte mult de ea si oricum ii da muulta clasa monei lui iri.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar avantajul monei este ca iri sigur nu o va insela, de tiriac nu as baga mana in foc.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
geoo
post May 17 2007, 10:39 PM
Post #39

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ May 17 2007, 10:51 PM) *
avantajul monei este ca iri sigur nu o va insela, de tiriac nu as baga mana in foc.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) la cat de tinerel se crede Iri....... nu m-ar mira niste amante!!!!!

Cat despre Kate...wow....ma simt SUPERBA!!!!! Multzam, aveam nevoie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post May 18 2007, 05:59 PM
Post #40

Musafir

Se poate ca surorile Olsen sa joace in urmatorul James Bond (titlul de lucru: "Bond 22"). Inca n-au semnat contractul, dar au fost asigurate ca nu trebuie sa se dezbrace si ca nu vor fi puse in situatii compromitatoare. Binenteles ca nu vor juca roluri negative, ci-l vor ajuta pe 007 sa-si indeplineasca misiunea.

Cand ma gandesc la speriatele astea imi vine sa-i plang de mila lui Bond, James Bond. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

32 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 10:44 AM