![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
dar stiti ce operatii estetice nu? extensii de gene, unghii false la picioare, machiaj semipermanet, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma rog daca astea sunt operatii estetice eu ma impusc....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dupa ce ca nu-i sta bine machiata asa, isi mai face si machiaj semipermanent ? Oh, Doamne .
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
poate sa si faca si 100 de operatii ca gura o strica
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...sau capu`... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, am fost rea, dar nu m-am putut abtine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
poate asa o sa isi retina si ea definitiv barbatul langa ea..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Victoria Beckham, poza foarte recenta, de ieri sau azi: (IMG:http://64.111.216.18/ul/2583-vb9.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Auci.
Ce naiba e cu coapsa ei dreapta?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
miroase rau a trucaj!!!!
Nu cred ca femeia ar fi iesit in public in halul asta!!! Pun pariu ca are si ea o pereche de blugi prin dulapuri! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Si eu cred la fel, too bad to be true ..
As comenta un pic rochia aia totusi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) desi Victoria e piele si os, rochia aia tot pare sa scoata in evidenta niste sunculite (care cred ca sunt inexistente, sau poate nu face sport?) aiurea. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
dupa cum cad umbrele, e photoshop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
prima poza: uitati-va cu atentie... e exagerata luminozitatea la coapsa dreapta, se vad conturile "stricate" si pata e aplicata. in a 2a poza se vede si mai evident ca pata de pe gamba e aplicata (conturul piciorului), diferenta de nuante la piele si pata, umbra aia pe coapsa care nu are de unde sa apara. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:57 AM |
|