IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"
kalua
post Jul 22 2007, 02:18 PM
Post #81

Musafir

Forbes a publicat modelele care castiga cel mai bine:
1.Gisele Bündchen (ca. 23,6 milioane euro/an)
2.Kate Moss (6,5 milioane)
3.Heidi Klum (5,8 milioane)
4.Adriana Lima (4,3 milioane)
5.Alessandra Ambrosio (4,3 milioane)
6.Carolyn Murphy (3,6 milioane)
7.Natalia Vodianova (3,2 milioane)
8.Karolina Kurkova (2,5 milioane)
9.Daria Werbowy (2,5 milioane)
10.Gemma Ward (2,2 milioane)

Cele care castiga cel mai bine muncesc si cel mai mult, Gisele Bündchen are cam 20 de campanii pe sezon in timp ce celelalte doar trei sau patru.
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 22 2007, 02:22 PM
Post #82

Musafir

cre' ca e o mica greseala...
23K eur sunt 23 000.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pote KK eur (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 22 2007, 02:27 PM
Post #83

Musafir

O fi fost gandirea doritoare...sa castig mai mult decat G.B. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Corectat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 02:25 PM
Post #84

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Aia chiar este Britney?! Nu pot sa cred cum a ajuns sa arate, tinand cont cum era inainte...

Mda, ce munca pe fetele alea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 02:29 PM
Post #85

Musafir

Citeam ca actorul cel mai rentabil al Hollywood-ului este Matt Damon, fiecare dolar investit in el aduce un castig brut de cca. 25 dolari (nu mai stiu exact cat, intre 24 si 26 era).
Nu tu castigatori de Oscaruri, aia care castiga mult mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 10:59 PM
Post #86

V.I.P.

Model Falls Over On Catwalk......TWICE Carmen Electra Falls on Runway (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Celebrity bossom

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2007, 09:45 PM
Post #87

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dl Be-Becali tocmai i-a spus lui Turcescu ca el, Becali, face cit 7 de-alde Turcescu si ca stie mai multa jurnalistica ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

"Ma intereseaza decit bani si mintuirea neamului"
"A reusit Becali prin cruce, prin credinta, ca prin mine sa se intoarca lumea la credinta".
Io deja ma inchin! Oh, Doamneee!

+Quote Post
Cindy
post Aug 25 2007, 01:32 AM
Post #88

V.I.P.

Continuand seria de perle: (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Reporter: Cum ai reusit sa slabesti?
Monica Lewinski: Am invatat sa nu mai bag in gura chestii care mi-ar putea fi daunatoare.

Niciodata nu am vrut sa merg in Japonia. Pur si simplu, nu imi place sa mananc peste. Si stiu ca pestele este foarte popular in Africa. Britney Spears

Unde va avea loc Festivalul de la Cannes anul acesta? Christina Aguilera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fumatul ucide. Daca mori, atunci ai pierdut o parte importanta din viata. Brooke Shields

In opinia mea, casatoriile dintre homosexuali ar trebui sa fie intre o femeie si un barbat. Arnold Schwartzanegger

Am fost recent in turneu in America Latina. Singurul meu regret este ca nu am aprofundat limba latina in scoala, ca sa pot sa port si eu o conversatie cu oamenii aceia. Dan Quayle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cred ca nimeni nu ar trebui sa isi scrie autobiografia pana nu moare. Samuel Goldwyn

Daca incep sa gandesc prea mult, intru in panica. Pamela Anderson

Ma imbrac sexy, dar nu intr-un mod evident, ci intr-un mod virginal. Victoria Beckham looool defineste virginal

Daca nu exista electricitatea, ne-am uita la televizor la lumina lumanarii. George Gobel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dumnezeu m-a facut asa frumoasa. Daca eram urata, ma faceam profesoara. Linda Evangelista hmm...

Sunt onorat sa dau mana cu un cetatean irakian curajos, a carui mana a fost taiata de Saddam Hussein. George W. Bush

+Quote Post
Diana.
post Aug 31 2007, 09:54 PM
Post #89

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Gata, m-am prins cum a luat Carmen Serban 10 la romana: manelista cu 20 de albume "chiar a citit" romanul Baltagul, numai ca... in interviul scurt luat de protv spune "chiar am citit nuvela " (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 31 2007, 10:20 PM
Post #90

Musafir

Maine-poimaine canta despre imnul Miorita. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post

32 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:28 PM