![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Of sunt in minoritate, hai laryssa la luptaaaaa!
Va tuculesc pe toate :-* Blondi :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu sunt blondutza :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu sunt bruneta si nu m-am vopsit niciodata. :-*
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu m-am nascut blonda , am fost asa pana in clasa 1-a si apoi s-a inchis putin spre saten , dar toate papusile mele au fost blonde . nu ma jucam cu celelalte :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
io-s saten-roscat de la mama natura, si fara pistrui...adica culoarea mea este identic cu cea a castanelor (culoarea naturala, ma refer, ce ape care as pastra-o pana la adanci batraneti, numa' k presimt k imi vor iesi neshte pari albi cat de curand)...
Apropos de peri albi, fetelor, voi cand ati albit, adica de cand v-au aparut fire albe in cap?Ufff, cred k nu sunt iar :offtopic: , nu, doar e vorba tot de par.... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Si eu tot blonda! saten deschis :D cu suvite,
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Blonda. La viata mea, am avut toate culorile posibile in cap, nu mi-a scapat nici una. Chiar si verde am avut parul (fara sa vreau, bineinteles :frustraree:)
Cand am stari proaste, imi doresc cu ardoare ceva nou si atunci parul este primul pe care il jumulesc (il tund, il vopsesc...) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Pufu
si eu la fel! cand sunt necajita!atunci simt nevoia de shimbare...si incep cu mine. imi schimb culoarea parului sau doar nuanta, imi scurtez un pic parul (il am lung...cam pana la umeri). ma prinde orice culoare de par, am pielea deschisa la culoare. Dar parul negru imi aspreste un pic trasaturile insa imi scoate in evidenta culoarea ochilor. roscatul (chiar nuanta aceea puternica) ma scoate din multime. ma arunca in categoria "femei decorative" (cum spune un bun prieten de-al meu). blondul imi schimb (nuanta inchisa, auriu - blond deschis nu am incercat niciodata...dar nu este tarziu) este culoarea pe care o prefer in ultima vreme. uneori imi fac suvite un pic mai inchise (satene, aluna)..... |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Sateneleeee unde sunteti mama? Ca suntem cam putine, hai sondati-va pe aici, ce nu suntem noi mai tari ???
:-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
titz, io's saten-roscat, se pune?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:46 PM |
|