![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
ihaaaaaaaaaaaaa
:welcome: cu :floricele: si toate cele :hainoroc: pana la carnet |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
merci de primire printre satenute! :-*
:offtopic: tits_herbert ma topesc in scaun de ras :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Sa mai ramana niste stropi si pentru maine :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
oK dar sa nu ma pacalesti si sa bei tot ca ma supar :'(, cativa stopi nu mai mult! :sexylady:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu de cand ma stiu sunt blonda ...desi am incercat si roscat si chiar si bruneta o saptamana :P
Dar blonda ma simt si blonda cred ca o sa raman :D (Desi ma bate gandul sa-l mai inchid putin la culoare sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc asa des ... culoarea mea naturala e un saten deschis sau blond inchis nici eu nu mai stiu de cand nu am mai vazut-o) |
|
|
![]()
|
|
Nu te tenteaza sa treci de partea asta a barierei angeldust? Uite iti dau ceva (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d188/tits_herbert/fotomoto/magna_3_t1.jpg)
:-* |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
vrei sa am corupi titzule :P
ma sa stii ca si daca as vrea am o problema.... nu imi prinde alta culoare pe par decat blond . Cand am fost roscata ma vopseam la 2 saptamani ca mi se decolora si ajungeam portocalie |
|
|
![]()
|
|
Astea sunt scuze :fluierat:
Stiu, am o prietena cu aceasi problema, de 6 ani blonda, si uite ca s-a vopsit satena cu vopsea (pana acum ba ca sampon, c-o fi, c-o pati) si a prins. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ma,m-ai prins :P
Adevaru e ca nu vreau ca mi se pare ca asa imi sta cel mai bine : blondae :D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Blondele predomina.
Titsicule suntem in tabere diferite? :fluierat: Cred ca ti-ar sta bine blonda.. (Incerc sa cuceresc cetatea din interior :fluierat: ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:49 AM |
|