![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
Vasta si complicata definitie a designului " DESIGN s.n. Domeniu multidisciplinar interesat de ansamblul factorilor (social-economici, funcţionali, tehnici, ergonomici, estetici etc.) care contribuie la aspectul şi calitatea produsului de mare serie. 2. Aspect exterior, fel în care se prezintă un lucru (din punct de vedere estetic). [Pr.: dizáin] – Din engl., fr. design" explica pe scurt ceea ce reprezinta in mare parte designul. In ceea ce ma priveste eu ador designul vestimentar .
Pe scurt ideea e k sunt innebunita dupa designul vestimentar desi din pacate talentul e cam lipsa. As vrea sa gasesc niste manechine pe care sa pot desena , pe net nu gasesc asa ceva ,asa k dak am puteti ajuta (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Draga mea, din respect pentru limba romana, scoate k-urile din limbaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, pink!
In primul rand te rog sa scrii corect romaneste si sa nu mai folosesti "k"-urile la noi. In al doilea rand eu una nu pricep ce vrei tu, de desenat se deseaza pe hartie, nu pe manechine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu cred ca ea vrea un manechin tot desenat, in format electronic(nush daca asa se zice), pe care sapoata sa aplice hainute nu?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
ai dreptate albinuza, vreu un model de manechin desenat ca sa pot face hainele pe el. Imi cer scuze pentru "k" dar sunt putin obisnuita sa scriu folosind formele scurte ale cuvintelor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
nu stiti unde as putea gasi asa ceva ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by pink: Jul 18 2008, 01:49 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:15 PM |
|