![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
crocodil
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Eu sunt Iepure si mi se potriveste 90% ce scrie acolo
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu sint casa.Se potriveste, foarte interesant.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
EPURAS,.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
eu-s floare. si-mi trebuie una bucata leopard/maimuta pentru a ma simti ocrotita (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 16-September 08 Member No.: 4,729 ![]() |
XOCHITL - FLOAREA
Culoarea norocoasa: Alb stralucitor Zilele Zodiei Ianuarie 6, 18, 30 Februarie 4, 16, 28, 29 Martie 12, 24 Aprilie 5, 17, 29 Mai 11, 23, Iunie 4, 15, 28 Iulie 10, 22 August 3, 15, 27 Septembrie 8, 20 Octombrie 2, 14, 26 Noiembrie 7, 19 Decembrie 1, 13, 25 In simbolismul aztec, Floarea infloreste aratand fragilitate si frumusete. Parfumul ametitor, delicatetea petalelor si tandretea innebunitoare a tulpinei ofera acestui semn dorinta si in acelasi timp senzuala putere a principiilor calme. Intrupand elixirul vietii, dulce si amar, Floarea este podoaba cosmica a rotii timpului, trecand de la abundenta la dezintegrare. Un trup, care tremura in viata sa trecatoare si infloreste intr-o coplesitoare splendoare, este condamnat sa se consume pentru a se reintoarce in forta, capturand partea insatiabila a senzualitatii emotiilor si viziunilor noastre. Nativii din acest semn sunt extrem de sensibili si schimbatori, cautand contactul intim, impodobind locul prin care trec, savurand mirosul si alte satisfactii senzuale. Acest semn guverneaza pasiunea misteriosului Eros, dar unori are o natura ambivalenta fiind predestinat sa-si asume riscuri. Aceasta inclinatie dubioasa catre placere si flirtatul capricios cu pericolul ii poate conduce pe cei nascuti sub acest semn catre situatii neplacute daca nu isi modereaza atitudinea prin bun simt. Asa cum flacara cuprinde un obiect acoperit cu ulei, Floarea stie mai bine decat orice alt semn cum sa starneasca interesul si sa seduca fara sa consume obiectul dorintei sale. Pentru a se simti ocrotita si ingrijita Floarea trebuie sa-i aleaga drept parteneri pe liber cugetatoarea Maimuta sau pe salbaticul, dinamicul Leopard. interesant. n'am mai auzit de acest horoscop. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
VIOREA |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ramas tablou... sint "vultur"... "exercita un control si o autoritate de neclintit in orice situatie"..."Excelent organizator si un pretentios supraveghetor al vietii"... e cam adevarat,uneori sint extrem de dura si pretentioasa... mama, oare de-aia sperii eu lumea?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) De ce crezi ca sperii lumea ? Eu cred ca esti o persoana adevarata ,prietenoasa,iubesti neconditionat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 29-May 11 Member No.: 10,262 ![]() |
eu sunt iepureleee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:51 AM |
|