IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Comunicare
Ariana
post Dec 10 2005, 05:23 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

...nah ca sunt probleme in paradis si la mine...:(
Si totul pleaca de la mine...sunt constienta de asta.
Spunea angel ultima oara cand ne-am intalnit ca eu sunt in echilibru.Echilibru pe saracie...am vrut sa injur dar m-am gandit ca e intre Sarbatori si in ultima vreme chiar am vorbit ca un birjar in exercitul functiunii.

Eu cu el de vreo 6 luni impreuna...el un om extraordinar.O fost love din ala potolit de la inceput si sweet.Eram intr-o perioada in care uram orice aparitie masculina.
Si-a luat rolle ca sa ies cu el pt ca spunea el daca m-ar fi invitat la suc probabil s-ar fi trezit cu o poseta in cap.Mi-a fost drag calmul lui si bunatatea si intelegerea.
Dar simt ca mi-a invadat spatiul...de vreo doua saptamani imi sta pe creier faza asta.Saptamana trecuta ai lui i-au cunoscut pe ai mei si asta cumva peste vointa mea.Simt ca lucurile scapa de sub control e prea devreme pt asta.
Ne vedem in fiecare seara,din cand in cand si la lucru (firmele noastre colaboreaza).Chiar daca nu raspund la telefon ma trezesc cu el la mine in camera.De ai mei trece usor pt ca ei il iubesc f mult.
Inebunesccccc...sunt 6 luni...
Am nevoie de spatiul meu.Mie nu imi plac prietenii lui.i-am spus "Iesi fara mine!" o face dar f f rar.Ma enerveaza si ca de cand am inceput eu masterul el nu a mai fost la ai lui(sunt din alta localitate).
I-am explicat faptul ca eu am nevoie de spatiul meu.I-am explicat la inceput.Am mai avut o izbucnire ca si cea de azi.Dar parca nu a fost asa grav.Azi nu i-am raspuns la telefon,nici la interfon si ma trezesc cu el la usa...mi-a venit sa ii trag o cratita in cap...
Normal ca suntem certati acum...si sunt asa de suparata!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Dec 10 2005, 05:34 PM
Post #2

Musafir

Mai Ariana ... omul e dependent de tine probabil si te inteleg ca ti se pun piticii pt ca , god knows, nici mie nu imi plac barbatii astia care nu te lasa nici sa respiri .
Spune-i in mod clar sa inteleaga ca daca vrea sa il respecti trebuie sa aiba spatiul lui , preocuparile lui, independent de tine.
Si calm down zano ...

+Quote Post
Ariana
post Dec 10 2005, 05:39 PM
Post #3

Membru de Onoare

Ufff stiu ca am si eu piticii mei si nu-s putini...dar sa inebunesc nu suport sa fiu sufocata.
Toti barbatii care ma iubesc ajung sa se comporte ca niste obsedati la un moment dat.Ma intreb ce se intampla...ca pe mine ma apuca damblalele si nu imi mai trebuie nici relatie nici nimic.
Multam de raspuns...pe bune ca ma simt ca o extratrateresta...in loc sa il apreciez pe om eu scot fum pe nas...

+Quote Post
Dore
post Dec 10 2005, 05:41 PM
Post #4

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Omul pare bine intentionat, Ariana. Barbatii grijulii sunt rari  ;).
Stii bine ca fiecare om are o alta definitie pentru spatiul personal: poate ca al lui este mai ingust decat al tau. Cu toate astea, daca strategia asta sufocanta a lui nu este generata de nesiguranta, va intelege si se va conforma dorintei tale. Este dorinta ta si trebuie sa o respecte.

+Quote Post
invisible
post Dec 10 2005, 05:43 PM
Post #5

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Eu un lucru am invatat in relatiile cu femeile. Daca te bagi prea mult in sufletul lor, li se pune pata si e de rau :D Asa ca eu am o abordare moderata a situatiei, nu prea le invadez spatiul, si  atunci se obtin rezultatele asteptate.  8)

+Quote Post
ella
post Dec 10 2005, 07:28 PM
Post #6

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

ariana
te inteleg perfect! si eu sunt patita!

simte nevoia sa fie in permanenta in preajma ta. stai sa vezi cand merge dupa tine prin casa...atunci sa vezi dracia naibi  :D

si orice discutie pe aceasta tema tb abordata cu foarte mare tact, delicatete....de-ti vine sa nu mai spui nimic.  :(  totusi...tb sa faci ceva, pt ca in curand ai sa te simti de-a dreptul sufocata! si se duce de rapa totul...

+Quote Post
Ariana
post Dec 10 2005, 08:40 PM
Post #7

Membru de Onoare

Ella am avut si unu din asta care umbla dupa mine prin casa.Ba mai rau cand veneau fetele la noi se posta intre noi.Aia a fost prima mea tentativa de a locui cu boyfr.

Nu inteleg de ce naiba creez dependenta.Cu toti barbatii care m-au iubit am patit la fel.La inceput era ok si dupa o vreme deveneau obsedati.Invisible ii strang pe toti sa le dai lectii.
Am trait si eu o data o superobsesie si e rau de tot.Am incercat mereu sa fiu rationala si sa nu se mai repete.

Ce ma enerveaza e ca i-am spus de la inceput.Si faza de azi m-a dat pe spate.
Dar tot eu ma simt anormala.Ca am vazut ca in multe relatii lucrurile stau in felul acesta :sunt tot timpul impreuna.Mie nu imi place.
Nici nu stiu cum o sa discut cu el.Acum cica e f suparat iar eu m-am suparat si mai tare ca el s-a suparat.

+Quote Post
ella
post Dec 10 2005, 10:05 PM
Post #8

Incurabil

Member No.: 11

ariana
nu stiu cum se poate discuta pt ca pur si simplu nu inteleg! se simt jigniti cand le spui ca te sufoca!  :(
si eu am o problema cu spatiu personal! cand am ceva de pregatit/invatat vreau sa fiu lasata in pace. de obicei sunt asa de concentrata pe ceea ce fac incat devin cu totul absenta la tot ce este in jurul meu. si din cauza asta am avut nenumarate discutii.
si stii cum este? tu esti contra cronometru (timp putin pt cat vrei sa asimilezi si sa digeri) si acuze din partea cealalta ca nu este bagat in seama  :(
daca reusesti sa rezolvi problema asta spune-mi si mie, te rog!  :)

+Quote Post
idd
post Dec 11 2005, 02:30 PM
Post #9

Tratabil
**

Member No.: 25

Mai, poate sint eu dusa cu pluta, dar nu suport barbatii sufocanti.Am avut si eu o relatie de acest gen...si cind s-a terminat am rasuflat usurata! Fiecare avem nevoie de un spatiu al nostru...sau sintem oare noi prea independente? Ca sint si destule femei-crampon care se agata de barbati ca niste plante parazite si nu-i lasa nici sa respire.Uneori ma gindesc ca ar fi bine, daca s-ar putea, ca fiecare partener sa aiba si locuinta lui unde sa se poata duce cind simte nevoia sa fie singur.

+Quote Post
carmelia
post Dec 11 2005, 03:28 PM
Post #10

Musafir

hahahaaaaaaaaaaaaaaaa....ariano...m-ai facut sa rad cu lacrimi, fato...
vezi ce ciudati suntem noi oamenii??? cand nu avem atentie, vrem atentie...cand avem prea multa, ne invadeaza spatiul....

stii ce zic io??? la tine-i lipsa de pasiune ca daca era asta nu mai aveai tu timp sa simti ca-ti invadeaza spatiul..
io pe mine ma stiu foarte bine la cat de pasionala mi-s...daca n-am de asta, ma plictisesc, ma sufoc, ma enerveaza oricat de bun si frumos si destept ar fi acel mascul....
uite de exemplu situatia mea..prefer sa sufar ca un caine acum dupa o relatie extra-mega-gica pasionala decat sa fiu intr-o relatie calma, linistita dara care sa ma faca sa nu simt ca traiesc...

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:14 PM