![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am niste nervi de mor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Vreau sa m-aouc de facut mancare, ascut prima data cutitul cu care vreau sa trec la atac, incep sa tai si...inspre maner nu-i ascutit destul! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si doar stiu ca l-am ascutit cu mana mea, peste tot la fel.
Cum va ascutiti voi cutitele si mai ales cu ce? (ascutit inseamna ca taie o foaie de hartie ca untul) |
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
il ascuti daca il dai cu lama de o piatra, pe-o parte si pe alta....la tara la bunici asa faceam..exista si riscul sa il zgarai daca lama e mai finuta..
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar ca sa nu il zgirii, exista si o alta metoda: freci lama cutitului de fundul unei cani sau farfurii. Atentie la degete, dupa chestia asta taie de rupe.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
noi avem acasa o piatra seamna cu cea ponche e gri inchis si cu aia ascutim cutitele sau mai e o metoda se iau 2 cutite si se ascut intre ele asa cum macelarii, banuiesc ca s a inteles ce am vrut sa zic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu folosesc asta cu doua cutite, ma gandesc ca aliajele din care sunt facute cutitele sunt diferite si mai stric vreun cutit.
Cand il ascutiti de marginea farfuriei sau a canii, cam cate grade are unghiul intre cutit si farfurie? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu pun lama aproape paralel cu dosul (ala in forma de cerd pe care se prijina farfuria, nu pe marginea ei); adica cit ma lasa. Crede-ma ca da rezultate-fenomen! Metoda o stiu de la doua prietene sirboaice extrem de inventive si pricepute in gospodarie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diseara ascut cutite (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ne ferim sa nu dai dupa noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si eu am probleme grave cu cutitele... dupa ce ca am putine, nici nu taie. ma duc sa incerc si eu metoda dianei (IMG:style_emoticons/default/horse.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ale mele tot n-au iesit brici (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si-am frecat la fiecare vreo 10 minute. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:05 PM |
|