![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Arde-le unde le doare mai rau. Io chiar nu pot sa imi inchipui cum ar fi fost sa comentez eu sau altcineva despre profiturile fostilor mei angajatori. deci nu mi se pare mie, comentariile chiar sunt deplasate!!! La urma urmelor, indiferent de situatie ele isi primesc salariile si recompensele la data stabilita!!! Chit ca vin cu bani de acasa, chit ca ies in profit!! Din punctul asta de vedere mereu am tinut la eticheta! Totusi ce inseamna comentariile astea? Plictiseala, sau o problema? Stiu ca e o problema si cu varsta mea, poate asta influenteaza parerile lor si au tendinta sa compare, dar as vrea sa-si vada fiecare de treaba ei si sa nu ma mai scaneze de fiecare data in functie de incasari!!! Oare poti fi un sef bun, doar daca ai cel putin 10 ani peste varsta angajatilor tai?!?! Cum o scot la capat, pt ca nu vreau sa fiu nici rea si cu biciul in mana sa-mi stie de frica, dar nici nu mai vreau sa tratam totul la nivel de egalitate, ba chiar calcare in picioare! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deci, parerea mea: niciodata ca sef nu vei fi acceptata printre angajati. Intotdeauna vor gasi ceva de carcotit. Este natural, am facut-o si eu. Si nu din rautate, ci de cele mai multe ori din plictiseala. Nu e laudabil, dar am facut-o, nah... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cel putin acum, firma unde lucrez acum imi ofera suficiente subiecte de carcoteala pentru toata viata. Dar, de data asta, chiar am motive sa ma plang (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Deci, parerea mea: niciodata ca sef nu vei fi acceptata printre angajati. Intotdeauna vor gasi ceva de carcotit. Este natural, am facut-o si eu. stiu, si eu am facut acelasi lucru cand eram angajata, dar chiar aveam motive ca si in cazul tau, si sincer sa spun mi-ar fi placut sa am cu cine vb. in speranta ca s-ar fi mai rezolvat din probleme (cred ca daca avea cine sa ma asculte si acum lucram tot acolo!), din cauza asta intreb: cum pot face diferenta intre probleme reale si plictiseala?! Tare regret faptul ca sunt la inceput si ma cam lovesc de lucruri noi cu socuri destul de serioase! Stiu ca oamenii care lucreaza pt cineva au o coalitie si o intelegere foarte mare fata de colegii "de suferinta" dar vreau sa se inteleaga ca si pe partea asta de baricade se dau lupte....problema e astia mai noi se panicheaza ca mine si cedeaza! la naiba vreau sa fiu o sefa acceptata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (ce tragic suna!) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi dau si eu cu parerea, desi nici sef nu sunt si nici de lucrat nu am lucrat. Dar nu generalizati. Sunt sefi care ii fac pe subalterni sa munceasca de placere. Au acea charisma. Eu am prieteni care desi pare greu de crezut au numai comentarii pozitive la adresa bossului. Am o prietena care a ramas intr-o firma mica, pe un salariu nu foarte mare doar pentru ca ii place enorm echipa si seful si merge la lucru de placere. Of course ca nu ai cum in veci sa multumesti pe toata lumea si mereu se vor gasi unii care sa comenteze.
Parerea mea (neavizata) ... ai gresit atunci cand le-ai implicat si pe ele in decizii. Una este sa mai iei pulsul din cand in cand si sa remediezi problemele pe care ti le aduc ele la cunostinta si alta este sa implici niste simpli angajati in deciziile firmei tale. Asta da impresia ca esti nesigura pe tine si le da lor impresia ca au un cuvant de spus in afacerea ta. Nu stiu daca am inteles bine, dar parca tu ai niste magazine de haine nu? Ei bine, ma intreb, ce dumnezeu de team buildinguri faci cu vanzatoarele din magazine? Scuze daca sunt deplasata, cum spuneam nu ma pricep si in fond ai cerut pareri right? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
deci nu mi se pare mie, comentariile chiar sunt deplasate!!! La urma urmelor, indiferent de situatie ele isi primesc salariile si recompensele la data stabilita!!! Chit ca vin cu bani de acasa, chit ca ies in profit!! Din punctul asta de vedere mereu am tinut la eticheta! Totusi ce inseamna comentariile astea? Plictiseala, sau o problema? Stiu ca e o problema si cu varsta mea, poate asta influenteaza parerile lor si au tendinta sa compare, dar as vrea sa-si vada fiecare de treaba ei si sa nu ma mai scaneze de fiecare data in functie de incasari!!! Oare poti fi un sef bun, doar daca ai cel putin 10 ani peste varsta angajatilor tai?!?! Cum o scot la capat, pt ca nu vreau sa fiu nici rea si cu biciul in mana sa-mi stie de frica, dar nici nu mai vreau sa tratam totul la nivel de egalitate, ba chiar calcare in picioare! Nu trebe sa fii cu biciul, pur si simplu problema tine si de cei 7 ani de acasa; daca nu ii au, in clipa in care au senzatia ca va trageti de birnet (ceea ce se poate intimpla super misto insa numai in timpul liber, nu la serviciu iar chestia asta sa fie foarte clar pentru toata lumea!) pune-le la loc. Frumos. Ca e o problema care nu le priveste si sa isi vada de treaba lor. Daca erau pe post de consultant financiar, le-ai fi informat tu, dar nu e cazul. Si asa cum nici pe tine nu te intereseaza ce face fiecare din ele cu viata personala, sa isi vada de ale lor! Care nu isi vede de treaba... stii ce ai de facut. Nici intr-un caz sa nu le lasi sa faca ceea ce le trece prin cap. Ca te pot inchide. Paranteza off topic, insa cu morala: linga mine era o pizzerie cu pizza super buna; in lipsa de oameni buni, patroana a inceput sa angajeze pe oricine. Urmare: am primit pizza rece, dupa citeva ore de la comanda, alte feluri de pizza decit cele comandate, samd... ciresica de pe tort a fost un fir lung de vreo 40 cm si negru in pizza mea. Aia a fost ultima comanda la ei, acum vreo 6 luni. Azi am vazut cind am trecut prin fata pizzeriei: era inchisa. De tot. |
|
|
![]()
|
|
Daca erau pe post de consultant financiar, le-ai fi informat tu, dar nu e cazul. Si asa cum nici pe tine nu te intereseaza ce face fiecare din ele cu viata personala, sa isi vada de ale lor! foarte adevarat!!! iar ideea cu pizzeria e adevarata si crunta, inteleg situatia mai mult decat e nevoie!!! cred ca ar fi trebuit sa fiu mai atenta la cursurile de team management si stress management, pt ca vad ca-mi e cam greu sa-mi pun piciorul in prag!! am mai incercat zilele astea sa le trag de limba cu ce ar fi nemultumite....sau au probleme.....insa, totul e ok din cate imi spun!!! angel, loooooooool, stiu ca suna ciudata faza cu team building mai mult e vorba de o iesire in oras (pe banii firmei) unde ne intalnim toti si schimbam pareri si impresii!!! Cat de deciziile in care le implic se refera strict la ceea ce au acces, adica la program (cum vor turele) sau la ce mai au nevoie prin mag, cat si ce impresii au cu privire la clienti si produse si ce putem imbunatati, dar si subliniez DAR ultima concluzie imi APARTINE!!!! si .... nu ai fost deplasata, ci chiar dragut de diplomata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 04:52 PM |
|