![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intrasem sa va spun de Abbate de pe 13 septembrie, dar se pare ca stiti de el deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma tund la Gina.
Eu sunt foarte multumita, si la cosmetica (epilat) merg tot acolo. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
eu acum merg la o fata acasa, tot in 13 septembrie sta .. la germanos acolo .. si sunt super multumita de ea.. cand am fost ultima data, in afara de faptul ca i-a dat parului meu o forma, mi-a spus cum sa il ingrijesc, cu ce mi-ar sta bine etc etc .. si la bani, tot ca la abbate deci e super ok
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 9-February 07 Member No.: 1,173 ![]() |
Nu se supara nimeni daca navalim toate la Abbate? Ca vreau si eu ........... de la un bob scurt pana la ureche am ajuns cu parul pana la brau din lipsa unei coafeze bune....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intrasem sa va spun de Abbate de pe 13 septembrie, dar se pare ca stiti de el deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma tund la Gina. Eu sunt foarte multumita, si la cosmetica (epilat) merg tot acolo. Ce produse de epilat folosesc fetele de acolo?Eu caut un salon cosmetic unde sa foloseasca numai ceara de unica folosinta, de preferat cu aplicator si pt zona inghinala ceara elastica, tot de unica folosinta.Cosmeticiana mea s-a obraznicit si nu o mai suport (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .Buna profesional, dar execrabila ca si caracter, deci si prin urmare:caut cosmeticicna care sa imi ia blana intr-un stil elegant si eficient! |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
la Abbate folosesc numai ceara de unica folosinta cu aplicator asa stiu eu cel putin
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Ce produse de epilat folosesc fetele de acolo?Eu caut un salon cosmetic unde sa foloseasca numai ceara de unica folosinta, de preferat cu aplicator si pt zona inghinala ceara elastica, tot de unica folosinta.Cosmeticiana mea s-a obraznicit si nu o mai suport (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .Buna profesional, dar execrabila ca si caracter, deci si prin urmare:caut cosmeticicna care sa imi ia blana intr-un stil elegant si eficient! Ceara e de unica folosinta (din roll-on), dar la inghinal mai foloseste si ceara traditionala prin unele locuri in care e greu de patruns cu cea de unica fol. (nu mai stiu daca e la fel dupa 1 ian, ca nu am fost) Cosmeticiana la care am nimerit eu de cele mai multe ori nu are nici ea un caracter aparte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar "lucreaza" f repede, si asta e bine pentru amandoua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
miradoniz |
![]()
|
Musafir ![]() |
am părul lung, negru, natural...
pe scurt nu am fost la coafor niciodată |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Mie imi place parul lung si incerc sa-l las si mai lung, dar nu reusesc. Cand ma duc la coafor, imi taie mult din el. Si macar de mi-ar lua din el, dar sa ma si tunda cum vreau, adica in scari, sa se aseze frumos, nu drept sau "retezat". Imi puteti recomanda o coafeza care poate tine cont si de ce vrea clienta? Nu vreau ceva foarte scump, poate sa fie orice salon din Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
ioanna |
![]()
|
Musafir ![]() |
O metoda inovatoare pe baza de keratina pentru indreptarea permanenta a parului sau doar de definire si netezire, in functie de necesitatea clientei. Rezultate de lunga durata si preturi foarte mici.
detalii la tel SPAM- BAN DEFINITIV |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Am mai pus aceasta intrebare la un alt topic, dar nu am primit nici-un raspuns... si cred ca nici nu am pus-o unde trebuia.
Asa ca am sa copiez aici acea postare, poate voi avea mai mult noroc... Vin si eu cu o intrebare, in special pentru fetele cu mai multe experiente la asa ceva.
Vreau sa-mi fac un permanent (par scurt) si ma intereseaza un salon unde stiti ca fetele de acolo, chiar se pricep la asa ceva. De preferat in drumul Taberei, sau cel putin in sectorul 6. Nu am timp sa strabat tot Bucurestiul.... L-am mai avut permanent in urma cu 6-7 ani. Atunci l-am facut la un salon la Orizont, la o tiza. Mi l-a facut foarte frumos, a rezistat foarte bine, multa vreme. Chiar am fost incantata de rezulat. Din pacate, dupa cateva luni cand am sunat-o la tel, caci voiam sa-l fac din nou, nu am mai gasit-o. O perioada mi l-am facut in Braila, la o cunostinta. La fel, se pricepea bine tipa si ma bibilea cu multa grija. Iesea super-elegant si rezista luni bune... dar acum si-a schimbat locatia si nu mai dau de ea. Ca sa nu mai spun ca e tare peste mana, sa plec la Braila doar ca sa-mi fac parul, mai ales iarna, pe vremea asta aiurea ci cu Boaba dupa mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) So, revin la intrebare: Un salon bun, cu fete pricepute la permanent pentru par scurt???? Nu am de gand sa merg si sa testez, caci nu vreau sa-mi arda parul sau sa iasa o prostie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:08 PM |
|