![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu permanentul e problema mare, e foarte delicata treaba, daca nu e priceputa coafeza, arde parul si sta ca matura... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din pacate eu nu sint din Bucuresti, Valentina, sa te pot ajuta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Valentina, cat dadeai pe permanent?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, Multam mult de raspuns. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Apreciez buna intentie... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Ai dreptate, cu permanentul nu e de facut oriunde... Mai ales ca eu sunt un pic cam pretentioasa si cand e vorba de tuns, cu atat mai mult cand e vorba de un permanent. De aceea nici nu mi l-am mai facut de ani de zile, caci nu am mai gasit o coafeza priceputa. Book, nu mai tin minte exact cat dadeam atunci. Au trecut ceva ani... This post has been edited by Valentina30: Dec 3 2010, 11:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Chiar nici-o fata din Bucuresti, care sa stie o coafeza buna?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Valentina, eu mi-am facut de vreo 3 ori permanent la Abbate in Drumul Taberei. Si acum tot la ei ma tund, dar nu mi-am mai facut permanent de vreo 3 ani. Preturile sunt rezonabile si fetele lucreaza bine zic eu. Eu am parul foarte fin si nu mi l-am ars deloc. Mi-am facut un permanent mai slab si m-a tinul frumos vreo luna, dupa care a inceput sa se lase. Dar pentru mine e suficient, parul meu oricum e mai dificil la coafat.
Daca te intereseaza, eu am fost la Cristina la Abbate-le de pe Vladeasa. |
|
|
![]()
|
|
Wow... un raspuns. Multumesc frumos mititika... desi raspunsul vine un pic cam tarzior.
Iti dai seama ca a trecut mai bine de o luna si jumatate de cand cautam o coafeza sau un salon bun pentru permanent... Intre timp, mi l-a facut cineva (acasa), l-am tinut asa o saptamana - doua, dupa care l-am vopsit, mai apoi l-am tuns, dupa un alt scurt timp l-am decolorat si apoi l-am tuns iar. Urmeaza sa-l vopsesc, peste cateva zile. Oricum apreciez raspunsul si-ti multumesc. Am sa tin cont de informatiile tale, mai ales ca la vara e posibil sa am nevoie iar de un permanent. Dupa cum am observat pe diverse forumuri, sunt multe fete care se aranjeaza la Abbate si sunt multumite de coafezele de acolo. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Valentina si e ok parul tau cu atatea tratamente chimice? Ai grija sa compensezi cat de cat cu balsamuri si masti/ uleiuri pt ca mi se pare ca-l agresezi mult intr-un timp scurt.
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc bebe maria. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt constienta ca nu e foarte ok pentru parul meu, la cate transformari chimice l-am supus in ultima vreme... dar a fost cam musai. Cel putin se odihnise bine in ultimele 3 luni, timp in care nu-i facusem mai nimic. De prin septembrie nu-l mai torturasem decat cu cate un vopsit simplu (in nuante de castaniu inchis si Aubergine) si cate un tuns la interval de 5-6 saptamani. Deci firul era sa zic cat de cat rezistent si apt de permanent si alte chinuri. Acum, dupa permanentul din decembrie, am vrut sa-mi schimb iar culoarea si am trecut iarasi in extrema cealalta: nuante de blond deschis. Asa ca a fost musai sa-l decolorez. Noroc ca natura m-a inzestrat cu un par des si rezistent (zic eu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). De mai bine de 4 ani de zile, il vopsesc in nuante de blond deschis, cu decolorari sporadice. In iarna aceasta am facut o mica pauza, si l-am vopsit in nuante inchise, similare cu nuanta mea naturala, tocmai pentru a nu-l mai agresa cu decolorari si a-l lasa cat de cat sa se mai odihneasca... Slava Domnului, inca nu am chelit! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) PS. Da Maria, folosesc in permanenta masti si balsamuri pentru par. La fiecare spalat, vopsit sau decolorat, folosesc dupa aceea o masca sau un balsam. Absolut de fiecare data. E destul de des si altfel mi-ar fi si greu sa-l pieptam, caci nu-l suport cifulit sau incurcat. This post has been edited by Valentina30: Jan 26 2011, 12:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Cunoasteti un coafor bun prin Braila?
|
|
|
lazarlivia |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu merg la Saloanele Why Not din Bucuresti. Mi-am pus extensii la ei 420 ron + bacsis ca mna! trebuie... Sunt foarte multimita de ele. Preturile sunt in functie de experianta celui/celei care face manopera. Puteti opta pentru un stilist sau un senior stilist.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:05 PM |
|