![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, voua nu va e bine...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Eu nu am un salon anume. De obicei merg la Max Stil ca e mai aproape de casa. Nu e cine stie ce, dar pentru un tuns (ca nu ma coafez) si tratament la cosmetica + pensat e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 28-August 12 Member No.: 11,396 ![]() |
Acum sa stii ca mai depinde ! Fiecare gaseste propriul ei salon cu o tanti care se pricepe la tuns aranjat si asa mai departe si raman la ea...asa este si exemplul meu..dar coaforul este exact langa blocul meu nu stiu daca te ajuta la ceva!:)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei, si te-ai gindit ca daca e linga blocul tau, poti sa pui si link..ce dragut!!! Adorabil! Ban.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu merg la frizer;numai cu foarfeca aranjat
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:48 PM |
|