IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Medicamente pentru slabit, Pastile, tablete-minune care te ajuta sa slabesti rapid
lotte
post Jun 10 2009, 09:15 PM
Post #121

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Draga Ekasi, in loc sa te ingropi in cifre si standarde de frumusete, ar trebui sa iti traiesti viata.
Sunt ingrozita de mesajul tau, ori exagerezi cand spui ca mananci 3 portocale si un iaurt, ori ai o problema pe care o ignori si crezi ca se poate rezolva doar prin frumusete.
Go to the top of the page

+Quote Post
ramoblue
post Aug 13 2009, 11:36 AM
Post #122

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,983

salut! si eu am folosit un timp CLARINOL si nu a avut nici un efect... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . am folosit o gramada de pastile pt. slabit dar toate au avut acelasi efect: 0. acum un an am folosit CAPSULA DE SLABIT dupa care am slabit 6kg dar am pus inapoi 3kg si nu am exagerat cu mancarea, (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , am mai incercat dupa un timp am incercat din nou CAPSULA DE SLABIT dar nu a mai avut niciun efect (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... m-am saturat sa tot iau pastile de slabit pt.ca nu vreau ca mai incolo sa am de suferit din cauza lor... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... am descoperit ieri pe un site,poate ati dat si voi de el, am gasit niste pantaloni de slabit, BIOMED SLIP-asa se numesc, si spune ca reduc celulita si surplusul de grasime, la inceput nu prea am luat in seama dar am cautat mai mult despre ei si oarecum m-am convins asa ca am dat fuga la farmacie-de plante- si am cumparat o pereche de BIOMED SLIP impreuna cu un gel anticelulitic...cand am ajuns acasa m-am ingrozit de cum aratau, maaarrrrrrriiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , dar m-am dat cu crema si i-am luat pe mine si imediat s-au lipit de mine ca niste lipitori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... am transpirat ff.mult in ei... sper sa fie buni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . pup...

+Quote Post
Diana.
post Aug 13 2009, 11:55 AM
Post #123

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Poate descoperi tu regulamentul forumului intre timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bine ai venit.

+Quote Post
ina35
post Sep 6 2009, 11:31 AM
Post #124

Contaminat
*

Member No.: 7,109

A auzit cineva de cura de slabire si detoxifiere cu orez fiert?

+Quote Post
Diana.
post Sep 6 2009, 04:04 PM
Post #125

Fondator eLady.ro

La Dieta cu orez te referi?

+Quote Post
Papp_Istvan
post Sep 15 2009, 11:33 PM
Post #126

Contaminat
*

From: Cluj Napoca
Member No.: 7,167

Fetelor, daca imi permiteti, parerea mea despre diete este foarte rea. O dieta este doar o dieta, si atat. Odata ce nu mai "esti" pe dieta, revii la normal, si cu surplus. Cel mai bine este sa consultati un antrenor personal care are cunostinte si despre cum sa te antrenezi la eficienta maxima si cum sa mananci ca sa traiesti mai mult si sa fii mai sanatoasa.

Va stau la dispozitie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 15 2009, 11:55 PM
Post #127

Fondator eLady.ro

Aoleu, dl Papp, ati ramas cu un tic , tot apasati copy/paste... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Mariuk
post Mar 22 2010, 11:39 AM
Post #128

Musafir

eu folosesc ColonHelp, ma detoxific si scap si de kilogramele in plus. Am inceput cura de detoxifiere in urma cu o luna iar acum pot spune ca nu mai am probleme cu constipatia, am scapat de bubitele enervante de pe fata si am pierdut si 2 kilograme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Mariuk
post Mar 24 2010, 11:12 AM
Post #129

Musafir

Eu folosesc ColonHelp, ma detoxific si scap si de kilogramele in plus. Am inceput cura de detoxifiere cu ColonHelp in urma cu o luna iar acum pot spune ca nu mai am probleme cu constipatia, am scapat de bubitele enervante de pe fata si am pierdut si 2 kilograme.

+Quote Post
Mariuk
post Mar 24 2010, 11:12 AM
Post #130

Musafir

QUOTE(strumfita @ Mar 20 2009, 10:41 AM) *
A mai facut careva vreo cura de detoxifiere? Vreau sa fac una si nu prea stiu cu ce. medicamente nu vreau sa iau, eventual cu sucuri. Daca stiti astept pareri. Multumesc.

eu folosesc ColonHelp, ma detoxific si scap si de kilogramele in plus. Am inceput cura de detoxifiere cu ColonHelp in urma cu o luna iar acum pot spune ca nu mai am probleme cu constipatia, am scapat de bubitele enervante de pe fata si am pierdut si 2 kilograme

+Quote Post

21 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 01:54 AM