IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Medicamente pentru slabit, Pastile, tablete-minune care te ajuta sa slabesti rapid
Diana.
post Mar 24 2010, 12:54 PM
Post #131

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mariuk, tocmai ti-ai luat un BAN, ca ai si tu probleme cu intelegerea regulamentului.
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 26 2010, 10:26 AM
Post #132

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Am comis-o din nou cu pastilele de slabit, probabil nu-mi stateau banii bine in buzunar (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ...
MI-am luat niste pastile 100 % naturale, zic ei, de pe un site, se cheama Sl.. & F... . Nu a aparut inca in plafaruri, se vinde doar pe net.
Ce contine suplimentul minune: fucus, hoodinia gordoni, garcinia si fibrulina. Am incredere ca nu contine sibutramine, amfetamine si alte....amine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , pentru ca e produs intr-un laborator din Romania si ai nostri zic eu ca-s mai catolici decat...chinezii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand vine vorba de compozitia tabletelor, mai degraba pun mai putin decat trebuie si in nici un caz ceva in plus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

De ce m-am decis sa le iau ? Pentru ca ma tot invart in jurul cozii, intre 81 si 83 kg de prea mult timp, si parca si ambitia mi-a slabit, nush ce am, de nu mai pot sa tin Monti cum trebuie, imi tot sta gandul la dulciuri si fainoase=prostii (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) .
IN plus, n-am mai incercat pana acum miraculoasa hoodia gordonii, am citit mai demult despre ea, cica e bunisoara. Stiu ca fucusul sigur imi face bine la tiroida , garcinia de asemenea. Fibrulina asta e un soi de fibra care se "expandeaza" in stomac si automat te simti plina.

Om trai si om vedea. O sa le incep dupa Pasti, evident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Va tin la curent.
Ei sustin ca se slabesc intre 5 si 10 kg pe luna ( bine, 10 e pentru creduli sau inconstienti/ente care nu mananca nimic). Eu m-as multumi si cu 4 kg , in conditiile in care nu ma las de sala si incerc sa revin la Monti.

This post has been edited by sylvia_31: Mar 26 2010, 10:26 AM

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2010, 12:22 PM
Post #133

Fondator eLady.ro

Bre, ai curaj. Eu nu cred in ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 17 2010, 04:15 PM
Post #134

Incurabil

Member No.: 868

Am inceput sa iau pastilele minune de care v-am zis. Concomitent, tin si Monti macar 80 % din timp si merg si la sala (mi-am reinnoit abonamentul) . Poate o sa mai bag si cate un jogging din cand in cand. Dupa primele 3 zile, am dat un kil jos, kg pus de Paste.
Revenind la pastilutze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , plantele ca plantele, dar smecheria de care mi se pare ca se folosesc producatorii pentru succesul produsului este RECOMANDAREA de a lua tabletele cu apa calda ....bleah, oribil, dar totusi un tip care am auzit ca functioneaza.
Va tin la curent.

+Quote Post
Diana.
post Apr 18 2010, 11:45 PM
Post #135

Fondator eLady.ro

Dap, cica apa calda ajuta. Si chiar fara pastile. Se mai spune ca daca pui si doua linguri e otet de mere in apa aia calda e si mai bine. Brrrr!!!

Sylvie, dar rezultate se simt?

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 19 2010, 07:48 PM
Post #136

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nici eu nu cred ca-s prea sanatoase. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa ne mai tii la curent.

+Quote Post
mirevyola
post Apr 19 2010, 08:38 PM
Post #137

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,386

salut la toate

din propria experienta cam acum un an dupa ce am oprit alaptatul bebelului meu miam zis hai sa incerc si eu pastilele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) intradevar am slabit 2 kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar cum sau terminat pastilele leam luat la loc si am mai pus inca 2 in plus. nu imi mai amintesc exact ce denumire aveau ceva pe baza de crom de la walmark .dupa aceasta tentativa a trebuit sa mai treaca un an ca sa imi pot aduna vointa sa spun nu mancatului in exces

acum am inceput sa am grija ce mananc beau apa 1/5 2l la zi fac pilates si mers cu bicicleta macar 10 km la o iesire si incep sa se vada rezultate

totul e sa vrei (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
mirevyola
post May 19 2010, 11:21 AM
Post #138

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,386

am revenit

de la ultima postare am slabit 8 kg fara pastile (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 19 2010, 01:37 PM
Post #139

Fondator eLady.ro

8 kilograme intr-o luna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bravo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post May 20 2010, 03:03 AM
Post #140

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Ei bine un NU mare pastilelor minune. Poti slabi incet, dar sigur cu metode banale gen: salata de varza, ardei iute, piper, usturoi, otet, lamaie. Dar mancat pe langa un gratar, ceva usor. E recomandat ceaiul, si orice fel de lichide. Un NU mare pentru infometare.Si in plus e cel mai bine sa te simti bine in propria piele. Sportul si buna dispozitie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Un stil de viata corect, mesele respectate, somnul odihnitor, viata privata infloritoare si viata e un Rai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum e mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ceea ce recomand e linistea sufleteasca si impacarea cu sine, si sa nu se tina cont de parerea celorlalti cu privire la tine, gen: "te-ai mai implinit", "traiesti bine", "te-ai mai ingrasat", "ai mai pus pe tine".
Sarea retine apa. Deci, mai usor cu folosirea ei in exces.
Ideea e sa reduci grasimea in exces, nu sa te slabesti fizic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Multa bafta!

+Quote Post

21 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 11:19 PM