![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Pai am slabit ceva cu mancare putina si saraca in calorii si sport. Asta timp de o luna, dupa care m-am oprit, nu mai merge sa dau jos, de asta ziceam ca o pastiluta n-ar strica. Vreau sa continui cu regimul si poate astea ajuta cat de cat sa incep iar sa dau jos. Am o prietena care a slabit foarte bine cu Super Slim. Eu am luat vreo 5 zile Super Slim si credeam ca ajung in spital, mi-era sete non-stop de la ele si mai aveam si ameteli...asa ca le-am dat pe ghena cu viteza. As incerca totusi Bruciakal-ul ca nu am gasit pareri naspa despre ele si nu-s nici exagerat de scumpe....daca nu au efect, macar stiu ca nu plang dupa bani.
In plus, pastilele astea de care vorbesti tu sint promovate mai mult pe forumuri de useri creati fix in aces scop. Cream un user, bagam un mesaj "Ce tare e, domle am slabit mai ceva ca la Auschwitz". Sa fim serioase! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Daca Bruciakal asta ar fi fost asta de bun, crede-ma ca dl Google l-ar fi cunoscut mai bine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Deocamdata nu il stie decit din numele farmaciilor care il vind si al spammerilor. Iti suna cunoscut? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Intr-adevar, am gasit pe forumuri si sunt majoritatea pareri bune, chiar foarte bune, un mesaj sau doua in care le critica, restul numai de bine. In fine, daca imi iau, le cumpar din farmacie, nu de pe net. Macar am sanse sa cumpar ce trebuie. Nu prea am incredere in produse vandute pe net (in special pastile). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da. Iar numerul mesajelor userilor care le ridica in slavi e de ..1. 2. 3 mesaje (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cit de prosti ne cred cei care fac reclama contextuala, oare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Ei, uite o sa imi iau, de la farmacie, nu de la astia care le promoveaza pe net, macar sa nu zic ca n-am incercat si va spun daca sunt bune de ceva, daca nu, le trec pe lista pastilelor pe care le-am incercat si n-au avut efect, gen otet de mere, Super Slim si alte alea. Acum ma gandesc ca depinde si de organism, fiecare reactionaeaza in felul lui, eu oricum pun foarte repede pe mine si slabesc foarte greu. Din pacate cu pastile n-am slabit niciodata, doar cu regim (mai mult foame) si aerobic, dar am zis hai sa le incerc si pe astea. N-am gasit cat costa, dar mai mult de 50 RON nu dau pe ele. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In sfarsit mi-am luat minunatele pastile dupa ce am alergat din farmacie in farmacie ca nu au toti, unii nici nu auzisera. Pot sa spun ca sunt cam dezamagita de felul cum arata, ma asteptam sa fie altfel, arata ca pastilele alea naturiste facute din iarba care nu sunt bune de nimic. Acum sper sa nu fie asa. Macar stiu ca mi-am facut damblaua si le-am luat, dupa aia daca nu le luam stateam cu gandul la ele.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu au de unde sa auda, ca de-abia s-a dat drumul la campania de PR.
M-am speriat cind am vazut ca ai postat deja, am crezut ca le-ai luat si ai si slabit intre timp. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Just kidding (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha, ha ce bine ar fi fost. Le-am gasit si la reducere, de la 53 la 36 de lei si mi-a trantit-o maica-mea frumos ca le-a redus de proaste ce sunt si ca nu se vand (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca e bine sa ne ascultam mamele, stiu ele ce stiu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cam are dreptate maica-mea cand zice cate ceva. Dar vedem dupa ce termin cutia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu vreau sa te dezamagesc si eu, insa de banii aia cred ca mai bine ti-ai fi luat altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, stiu, dar mi se pusese pata, ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:38 AM |
|